Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Pas za stan? u Život i Stil forumu; Moja seka bi pesa za doma! E, koja pasmina je prikladna? Tražim onu koja če moći trpiti nuždu, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-02-08, 19:08   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 375
klik™ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku klik™
Pas za stan?

Moja seka bi pesa za doma!
E, koja pasmina je prikladna?
Tražim onu koja če moći trpiti nuždu, koja puno ne laje i nije neki trošak...(ne jede puno...)
klik™ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 20:00   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 03-04-07
Godina: 25
Poruka: 503
Bluebird se izdvaja iz maseBluebird se izdvaja iz maseBluebird se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird
Re: Pas za stan?

Razmisli dobro da li će se itko brinut o tom psu, prema ovim uvjetima koje si naveo nije baš pouzdano da će pas imati odgovarajući dom. Moraš ga izvoditi van bar 2 puta dnevno, i to ne samo da obavi nuždu nego i da se istrči. Pas ni ne smije jesti puno,nego zdravo. I to mu se mora pružiti. Nepružanje osnovnih potreba psu već spada u zlostavljanje.
Što se tiče pasmina, ja ti savjetujem da uzmeš psa iz azila, spasit ćeš jednu životinju i vjeruj mi bit će ti zahvalna. Gledaj da ne raste puno, otprilike odrediš po veličini glave i šapa.
Od čistokrvnih, pudla,maltezer,pekinezer,jorkširski terijer,mops, isl.
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 20:02   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,440
opaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: klik™ Pogledaj Poruke
Tražim onu koja če moći trpiti nuždu, koja puno ne laje i nije neki trošak...(ne jede puno...)
a da uzmete psa na baterije?
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 20:16   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 13
Poruka: 1,933
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: klik™ Pogledaj Poruke
Ako znaš i želiš, svakog psa možeš odgojiti da ne laje puno...i niti jedan pas dok je štene ne može trpiti nuždu a ni inače...

Moj pas laje čim netko pozvoni na vrata ili nekog čuje u blizini kuće, pogotovo nekog od ukućana...i kad netko jede nešto, onda je ljubomoran jer i on želi, iako nije gladan...pa smo ga naučili da jede voće, kisele paprike, čips, štapiće, kekse, medenjake

Citat:
Pravi autor: opaka Pogledaj Poruke
a da uzmete psa na baterije?
rep+

Zadnji Uredio icegirl : 12-02-08 u 20:19.
icegirl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 09:51   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-02-08
Godina: 14
Poruka: 73
em0.maja.99 se izdvaja iz mase
Smile Re: Pas za stan?

..jA sAm ga iMalLa..aL nE bI 0Pet..a-a..mEjBi dA sAm u kUcHi..a Zza sTan,ak ga baSH zHelisH..hmm..pa nEk0g MAlL0g..=)..
em0.maja.99 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 10:01   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-02-08
Godina: 25
Poruka: 14
kaelee6 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kaelee6

Mislim da životinjama koje mi osudimo na to da žive u stanu treba pružiti maximalno pažnje i ljubavi jer mi smo ti koji određuju pravila. Nažalost.
Slažem se sa Bluebird da psa treba šetati i izvoditi van , ali isto tako i ne ga ignorirati, a to je mozda najbitnije. Možda nekome zvuči glupo ali pas zna kada čovjek s njim razgovara i po našem tonu glasa osjeća bilo ljubav, bilo ljutnju, bilo tugu....
Nažalost, ja nemam psa, ali radim na tome....Žao mi ga je držati u stanu i da me nema doma do 16h, ali kada pogledam one jadne male napuštene njuškice u utočištima znam da bi mu bilo bolje kod mene.
Pa sam si tako pred godinu i pol kupila tvora. Presladak je i ne zahtjeva previše. Dobro je to što spava cca 17-20 sati dnevno. Preostalo vrijeme trči, skače, šetamo se po vani.....i ne, ne smrdi! hehe
Razmisli prije nego što nabaviš psa jer je to još jedno biće u tvom životu kojem trebaš pružiti puuuno ljubavi i imati strpljenja. Životinje nisu igračke...
kaelee6 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 10:06   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-02-08
Godina: 14
Poruka: 73
em0.maja.99 se izdvaja iz mase
Thumbs up Re: Pas za stan?

slazHeM se=)

Zadnji Uredio Wamp : 20-02-08 u 10:11. Razlog: Nema potrebe citirati post koji je odmah iznad tvog
em0.maja.99 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 10:35   #8 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,935
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
Razmisli dobro da li će se itko brinut o tom psu, prema ovim uvjetima koje si naveo nije baš pouzdano da će pas imati odgovarajući dom. Moraš ga izvoditi van bar 2 puta dnevno, i to ne samo da obavi nuždu nego i da se istrči. Pas ni ne smije jesti puno,nego zdravo. I to mu se mora pružiti. Nepružanje osnovnih potreba psu već spada u zlostavljanje.
Što se tiče pasmina, ja ti savjetujem da uzmeš psa iz azila, spasit ćeš jednu životinju i vjeruj mi bit će ti zahvalna. Gledaj da ne raste puno, otprilike odrediš po veličini glave i šapa.

Citat:
Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
Od čistokrvnih, pudla,maltezer,pekinezer,jorkširski terijer,mops, isl.
Ove pasmine dosta laju, osim mopsa.
Ja bi ti preporucila Cavalier King Spaniela. Jako inteligentni, tihi ali opet razigrani mali psici. Ali takoder i njih treba vodit u setnju, hranit i brinit se o dlaci. Takoder su jako umiljati i traze puno paznje i mazenja i igranja, pa ako niste spremni pruzit to, rade kupi seki plisanu igracku.
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 12:47   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,026
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

bigl je simpatican pas i uglavnom ove manje vrste koje je nabrojao bluebird
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 22:11   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-02-08
Poruka: 9
anastacia23 je zabranio reputaciju
Wink Re: Pas za stan?

Hy,ja ti imam francuskog buldoga,to su ti pravi psi za stan,jako privrženi vlasniku,prave maze i bebe,ne laju uopće i jako malo jedu,samo trebaju pažnju i to je sve!
anastacia23 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103