| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Pas za stan? u Život i Stil forumu; Moja seka bi pesa za doma! E, koja pasmina je prikladna? Tražim onu koja če moći trpiti nuždu, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Pas za stan? Razmisli dobro da li će se itko brinut o tom psu, prema ovim uvjetima koje si naveo nije baš pouzdano da će pas imati odgovarajući dom. Moraš ga izvoditi van bar 2 puta dnevno, i to ne samo da obavi nuždu nego i da se istrči. Pas ni ne smije jesti puno,nego zdravo. I to mu se mora pružiti. Nepružanje osnovnih potreba psu već spada u zlostavljanje. Što se tiče pasmina, ja ti savjetujem da uzmeš psa iz azila, spasit ćeš jednu životinju i vjeruj mi bit će ti zahvalna. Gledaj da ne raste puno, otprilike odrediš po veličini glave i šapa. Od čistokrvnih, pudla,maltezer,pekinezer,jorkširski terijer,mops, isl.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Pas za stan? Citat:
Moj pas laje čim netko pozvoni na vrata ili nekog čuje u blizini kuće, pogotovo nekog od ukućana...i kad netko jede nešto, onda je ljubomoran jer i on želi, iako nije gladan...pa smo ga naučili da jede voće, kisele paprike, čips, štapiće, kekse, medenjake ![]() rep+ ![]()
__________________ This day will never happen again Zadnji Uredio icegirl : 12-02-08 u 20:19. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter | Re: Pas za stan? Mislim da životinjama koje mi osudimo na to da žive u stanu treba pružiti maximalno pažnje i ljubavi jer mi smo ti koji određuju pravila. Nažalost. Slažem se sa Bluebird da psa treba šetati i izvoditi van , ali isto tako i ne ga ignorirati, a to je mozda najbitnije. Možda nekome zvuči glupo ali pas zna kada čovjek s njim razgovara i po našem tonu glasa osjeća bilo ljubav, bilo ljutnju, bilo tugu.... Nažalost, ja nemam psa, ali radim na tome....Žao mi ga je držati u stanu i da me nema doma do 16h, ali kada pogledam one jadne male napuštene njuškice u utočištima znam da bi mu bilo bolje kod mene. Pa sam si tako pred godinu i pol kupila tvora. Presladak je i ne zahtjeva previše. Dobro je to što spava cca 17-20 sati dnevno. Preostalo vrijeme trči, skače, šetamo se po vani.....i ne, ne smrdi! hehe Razmisli prije nego što nabaviš psa jer je to još jedno biće u tvom životu kojem trebaš pružiti puuuno ljubavi i imati strpljenja. Životinje nisu igračke... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pas za stan? Citat:
![]() Ove pasmine dosta laju, osim mopsa. Ja bi ti preporucila Cavalier King Spaniela. Jako inteligentni, tihi ali opet razigrani mali psici. Ali takoder i njih treba vodit u setnju, hranit i brinit se o dlaci. Takoder su jako umiljati i traze puno paznje i mazenja i igranja, pa ako niste spremni pruzit to, rade kupi seki plisanu igracku. ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pas za stan? bigl je simpatican pas i uglavnom ove manje vrste koje je nabrojao bluebird
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:35.

..luW ya..