Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Pas za stan? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: kaelee6 Mislim da životinjama koje mi osudimo na to da žive u stanu treba pružiti maximalno ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-02-08, 22:17   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Pas za stan?

Citat:
Pravi autor: kaelee6 Pogledaj Poruke
Mislim da životinjama koje mi osudimo na to da žive u stanu treba pružiti maximalno pažnje i ljubavi jer mi smo ti koji određuju pravila. Nažalost.
Slažem se sa Bluebird da psa treba šetati i izvoditi van , ali isto tako i ne ga ignorirati, a to je mozda najbitnije. Možda nekome zvuči glupo ali pas zna kada čovjek s njim razgovara i po našem tonu glasa osjeća bilo ljubav, bilo ljutnju, bilo tugu....
Dobar odgovor. Najmanje je bitno to koja je pasmina.. može bilo koja, ako ćeš se pridržavati ovog gore. Nema te pasmine koja će trpiti nuždu i htjeti biti sama, za to si nabavi mačku, jer one mogu biti same i spavaju jako puno. A pas traži jako puno ljubavi, pažnje i vremena.
Odgovori sa citatom
Star 06-03-08, 17:10   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 20
Poruka: 253
krizma7 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
Ako znaš i želiš, svakog psa možeš odgojiti da ne laje puno...i niti jedan pas dok je štene ne može trpiti nuždu a ni inače...

Moj pas laje čim netko pozvoni na vrata ili nekog čuje u blizini kuće, pogotovo nekog od ukućana...i kad netko jede nešto, onda je ljubomoran jer i on želi, iako nije gladan...pa smo ga naučili da jede voće, kisele paprike, čips, štapiće, kekse, medenjake

rep+
trebalo bi tebe naučiti da jedeš suho lišče,piljevinu,plastične vrečice i druga sranja,a svi vi koji držite pse po stanovima koji su i za vas same mali, ste totalni kreteni i mučitelji životinja .Trebalo bi te izdresirati da možeš pišati u pet ujutro a srati u sedam navečer,pa da te vidim "ljubiteljice peseka"
Odgovori sa citatom
Star 06-03-08, 17:19   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,031
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Dala sam ti rep+, ali nadam se da ti ovo nije značilo da svaki pas mora biti vani.
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 06:26   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 20
Poruka: 253
krizma7 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
Dala sam ti rep+, ali nadam se da ti ovo nije značilo da svaki pas mora biti vani.
ma možda sam malo grub u iznošenju svojih stavova,ali kad pročitam s kakvom hranom hrane životinje i kako se opčenito odnose prema njima onda i reagiram tako.Ja sam ti od onih koji smatraju da ljudi koji drže životinje u stanovima ( a znamo kakvi su u prosjeku naši stanovi ) nisu ljubitelji životinja, nego obični sebičnjaci kojima nedostaje prave ljudske ljubavi pa je traže od životinja, a da pri tome ne razmišljaju šta svojim postupcima rade tim životinjama koje toliko "vole". I da niti najmanje mi nije žao što sam verbalno tako grub prema takvim ljudima jer drugo nisu zaslužili
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 08:19   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 375
klik™ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku klik™

Mislil sam maltezera ili onog yorserskog terijera?
Koliko koštaju(da im roditelji nisu šampioni i te gluposti)?
Meni pas ne treba, niti ču ga voditi van niti plačati za njega!
Sestra me gnjavi da bi si ona kupila, ja joj kažem da je skupo a ne ne,ne,ne...
Boli me briga za đukele,ionako smrde i nš koristi od njih!
klik™ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 08:53   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,031
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

S kojim ti ciljem nama postavljaš ova pitanja? Očito smo mi glupi što smo ti pokušavali dati odgovor, jer vidim da nemaš blage veze o psima, i što je najgore nije te ni briga za njih. Nadam se da ti sestra nije slična po tom pitanju.
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 17:41   #17 (permalink)
Regularni forumas

klik™ se izdvaja iz mase

mene nije briga za pse jer ne volim životinje.Neću joj posuditi pare zacjepljenje, hranu...Ona ne shaća da je đukac skup i treba ljub, pažnju itd.
Ja se ne mislim u 6 dizat i šetat ga na - 10!
I neću pse iz šinteraja jer smrde, imaju buhe i pitaj boga kaj još!
klik™ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 17:47   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-03-08
Poruka: 1
donna i leana se izdvaja iz mase

a sta ce ti onda pas
donna i leana je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 18:10   #19 (permalink)
Regularni forumas

klik™ se izdvaja iz mase

pa ne treba meni...stara mi je dala u zadatak da saznam psa za stan i koliko košta.Ja sam reko da ču saznat...
klik™ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 22:30   #20 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: krizma7 Pogledaj Poruke
ma možda sam malo grub u iznošenju svojih stavova,ali kad pročitam s kakvom hranom hrane životinje i kako se opčenito odnose prema njima onda i reagiram tako.Ja sam ti od onih koji smatraju da ljudi koji drže životinje u stanovima ( a znamo kakvi su u prosjeku naši stanovi ) nisu ljubitelji životinja, nego obični sebičnjaci kojima nedostaje prave ljudske ljubavi pa je traže od životinja, a da pri tome ne razmišljaju šta svojim postupcima rade tim životinjama koje toliko "vole". I da niti najmanje mi nije žao što sam verbalno tako grub prema takvim ljudima jer drugo nisu zaslužili
Ja sam jedna od onih koji drže psa u stanu. I moj pas vjeruj mi ima više ljubavi, uvjeta, istrčavanja nego većina onih koji su ostavljeni u dvorištu, prepušteni sami sebi. Nemoj molim te generalizirat.

Klik za tebe nemam komentara, užas.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108