| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Pas za stan? u Život i Stil forumu; Uzmi dogu, neces pozalit... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 232
![]() | Re: Pas za stan? Citat:
I da nemožeš napisati da za mene nemaš komentara kad si komentirala moj tekst. Ma evo nisam mogao izdržati pa ću te pitati; dali možda tvoj pesek spava na krevetu s tobom?, dali te ujutro svojim slatkim jezikičem liže po licu i ustima jer te toliko voli pa nemože izdržati da se probudiš?, dali ga ljubiš čim dođeš u stan i nemožeš ga ispustiti iz ruku jer ipak te se pesek zaželio nakog par sati samovanja u stanu?. E pa ako su odgovori pozitivni na ova pitanja onda si u "banani" draga moja ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ nije život jedna deva | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pas za stan? Citat:
Kad već unaprijed zaključuješ i sereš o meni, vjerojatno si neka zadrta seljačina koja misli da je pas za na lanac, jel? Vidiš kako je lijepo generalizirati.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() | Re: Pas za stan? Ispričavam se zbog komentara za Klika, i da ja sam velika seljačina a ti koja iskorištavaš i mučiš životinje zbog svoje sebičnosti i nedostatka pažnje, ti si vrlo urbana dama, a sigurno tvojim žilama teče plava krv kao i u tvog peseka jer je sigurno neke čiste rase (pa nebu damica vodala po parku gdje se djeca igraju nekakvu đukelu ) a ne crvene kao kod nas seljačina. Sretnice moja vidim da si se prepoznala u mom pisanju i da te to jako zapalilo, pa one apaurine koje mi preporučuješ bolje ostavi za sebe (ako su ti te tabletice dovoljne, u šta čisto sumnjam). Kažeš mi da umuknem, e pa neželim i ne pada mi na pamet jer ljubav prema životinjama se sigurno ne iskazuje na taj način na koji je ti i tebi slični iskazuju. I za kraj , kako ono ti kažeš .... Majko mila.... a ja još kažem ...užas... ![]()
__________________ nije život jedna deva |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pas za stan? Aha... pogodio si, ja iskorištavam životinje, a ti samo nastavi biti veliki prijatelj životinja pa mene napadaj, našao si pravu osobu koju trebaš napadat. Sigurna sam da bi me ti trebao naučit na koji se način iskazuje ljubav prema životinji pa da te priupitam, jesi ikad pokupio napuštenu mačku ili psa s ulice? Na koji način ti iskazuješ ljubav prema njima... molim te da me naučiš jer ja očito da ne znam.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 16-03-08 u 12:41. |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() | Re: Pas za stan? Ne nisam pokupio niti jednu životinju s ulice ali sam pokupio par onih koji ih izbacuju iz svojih stanova kad im iste te životinje dosade, a isto tako niti tebe napadam nego samo odgovaram na tvoje napade. Nije mi na kraj pameti tebe odgajati i učiti kako se postupa sa životinjama, to je trebao napraviti netko drugi ali očito nije, i sa ovime završavam repliciranje i ne želim se zamarati niti s tobom, niti s tebi sličnima jer sam svjestan da sam u manjini i da će takvi kao ti uvijek biti "veliki" štovatelji i ljubitelji životinja, a ljudi kao ja su za tebe i slične drugi svijet. Na kraju svih ovih tvojih sranja samo se nadam da počistiš za svojim pesekom kad izvrši nuždu na nekom dječijem igralištu ili parku gdje djeca trče i valjaju se po travi. To je kraj za tebe i mene. ![]()
__________________ nije život jedna deva |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pas za stan? Ja sam na tvoj post reagirala jer svrstavaš ljude u kalupe i gledaš stvari crno-bijelo.. Normalno da ima ljudi koji nabavljaju životinju samo iz svojih sebičnih pobuda, ali ne treba generalizirati, Takvi kao ja? Odakle ti znaš kakva sam ja? Ako nisi skužio ono je bio sarkazam, ne treba mene učiti kako postupati sa životinjama, mene su to naučili, hvala lijepo, tvoje mišljenje me ne zanima. Kriva sam što sam poklekla pa se tu prepucavam na razini petogodišnjaka. Uostalom nisi konkretno odgovorio na ono držanje psa u boksu, jer opet kažem, samo generaliziraš i etiketiraš ljude na osnovu samo jedne informacije.... Vidim da si isfustriran nekim stvarima, ja ti tu nisam kriva. I psa ne izvodim na dječja igrališta.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Pas za stan? Citat:
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. | |
| | |
![]() |
« Ime za psa
|
Pas,da ili ne? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:14.