Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Pas za stan? u Život i Stil forumu; Uzmi dogu, neces pozalit...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-03-08, 22:31   #21 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-06-07
Godina: 21
Poruka: 748
EXER20 se izdvaja iz mase
Re: Pas za stan?

Uzmi dogu, neces pozalit
EXER20 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 05:35   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 20
Poruka: 232
krizma7 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ja sam jedna od onih koji drže psa u stanu. I moj pas vjeruj mi ima više ljubavi, uvjeta, istrčavanja nego većina onih koji su ostavljeni u dvorištu, prepušteni sami sebi. Nemoj molim te generalizirat.

Klik za tebe nemam komentara, užas.
dali ti sebe čuješ, "ostavljeni u dvorištu", "prepušteni sami sebi", stara moja ti si klasični primjer onoga što sam napisao u komentaru prije. Pa nije ti to mala beba ženo, nije ti to ljudsko biće, to je životinja, žžiiivvvvvooooottttttiiiiiiiinjnjnjnjnjnjaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
I da nemožeš napisati da za mene nemaš komentara kad si komentirala moj tekst.
Ma evo nisam mogao izdržati pa ću te pitati; dali možda tvoj pesek spava na krevetu s tobom?, dali te ujutro svojim slatkim jezikičem liže po licu i ustima jer te toliko voli pa nemože izdržati da se probudiš?, dali ga ljubiš čim dođeš u stan i nemožeš ga ispustiti iz ruku jer ipak te se pesek zaželio nakog par sati samovanja u stanu?. E pa ako su odgovori pozitivni na ova pitanja onda si u "banani" draga moja
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 08:18   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-07-07
Godina: 18
Poruka: 1,457
laaCoo se izdvaja iz mase

pas bas i nie za stan
laaCoo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 13:44   #24 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,328
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: krizma7 Pogledaj Poruke
dali ti sebe čuješ, "ostavljeni u dvorištu", "prepušteni sami sebi", stara moja ti si klasični primjer onoga što sam napisao u komentaru prije. Pa nije ti to mala beba ženo, nije ti to ljudsko biće, to je životinja, žžiiivvvvvooooottttttiiiiiiiinjnjnjnjnjnjaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
I da nemožeš napisati da za mene nemaš komentara kad si komentirala moj tekst.
Ma evo nisam mogao izdržati pa ću te pitati; dali možda tvoj pesek spava na krevetu s tobom?, dali te ujutro svojim slatkim jezikičem liže po licu i ustima jer te toliko voli pa nemože izdržati da se probudiš?, dali ga ljubiš čim dođeš u stan i nemožeš ga ispustiti iz ruku jer ipak te se pesek zaželio nakog par sati samovanja u stanu?. E pa ako su odgovori pozitivni na ova pitanja onda si u "banani" draga moja
Ajd malo smiri hormone ili uzmi Apaurin! I čitaj pažljivije, napisala sam za Klika da nemam komentara. Zapravo nemam ni na tebe jer osuđuješ i generaliziraš o nekom o kom nemaš pojma... Ne znam zašto se uopće obazirem na tebe ali evo.. moj "pesek" ne spava na krevetu sa mnom, a ovo ostalo ne vrijedi ni komentirati, kakve to veze ima s ičim, svašta. Pas mi nikad nije sam više od par sati.. i dobiva ljubavi više nego što ti uopće možeš zamislit. Znam vrlo dobro da je životinja, ali mi zato nije ništa manje vrijedna. Zato bolje umukni. Tko više zlostavlja životinju, onaj tko se brine o njemu, vodi ga na istrčavanja, a psa eto silom prilika ne drži u boksu nego u stanu, ili onaj tko ga drži zatvorenog u boksu da sere i piša u njemu, možda ga jednom mjesečno i izvede da se istrči? Samo generaliziraš i stavljaš ljude u kalup, najviše volim takve... Majko mila....

Kad već unaprijed zaključuješ i sereš o meni, vjerojatno si neka zadrta seljačina koja misli da je pas za na lanac, jel? Vidiš kako je lijepo generalizirati.
Odgovori sa citatom
Star 16-03-08, 06:57   #25 (permalink)
Regularni forumas

Ispričavam se zbog komentara za Klika, i da ja sam velika seljačina a ti koja iskorištavaš i mučiš životinje zbog svoje sebičnosti i nedostatka pažnje, ti si vrlo urbana dama, a sigurno tvojim žilama teče plava krv kao i u tvog peseka jer je sigurno neke čiste rase (pa nebu damica vodala po parku gdje se djeca igraju nekakvu đukelu ) a ne crvene kao kod nas seljačina. Sretnice moja vidim da si se prepoznala u mom pisanju i da te to jako zapalilo, pa one apaurine koje mi preporučuješ bolje ostavi za sebe (ako su ti te tabletice dovoljne, u šta čisto sumnjam). Kažeš mi da umuknem, e pa neželim i ne pada mi na pamet jer ljubav prema životinjama se sigurno ne iskazuje na taj način na koji je ti i tebi slični iskazuju. I za kraj , kako ono ti kažeš .... Majko mila.... a ja još kažem ...užas...
Odgovori sa citatom
Star 16-03-08, 12:31   #26 (permalink)
Cobeta

Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Aha... pogodio si, ja iskorištavam životinje, a ti samo nastavi biti veliki prijatelj životinja pa mene napadaj, našao si pravu osobu koju trebaš napadat.

Sigurna sam da bi me ti trebao naučit na koji se način iskazuje ljubav prema životinji pa da te priupitam, jesi ikad pokupio napuštenu mačku ili psa s ulice? Na koji način ti iskazuješ ljubav prema njima... molim te da me naučiš jer ja očito da ne znam.

Zadnji Uredio Wamp : 16-03-08 u 12:41.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-08, 13:54   #27 (permalink)
Regularni forumas

Ne nisam pokupio niti jednu životinju s ulice ali sam pokupio par onih koji ih izbacuju iz svojih stanova kad im iste te životinje dosade, a isto tako niti tebe napadam nego samo odgovaram na tvoje napade. Nije mi na kraj pameti tebe odgajati i učiti kako se postupa sa životinjama, to je trebao napraviti netko drugi ali očito nije, i sa ovime završavam repliciranje i ne želim se zamarati niti s tobom, niti s tebi sličnima jer sam svjestan da sam u manjini i da će takvi kao ti uvijek biti "veliki" štovatelji i ljubitelji životinja, a ljudi kao ja su za tebe i slične drugi svijet. Na kraju svih ovih tvojih sranja samo se nadam da počistiš za svojim pesekom kad izvrši nuždu na nekom dječijem igralištu ili parku gdje djeca trče i valjaju se po travi. To je kraj za tebe i mene.
Odgovori sa citatom
Star 16-03-08, 14:12   #28 (permalink)
Cobeta

Ja sam na tvoj post reagirala jer svrstavaš ljude u kalupe i gledaš stvari crno-bijelo.. Normalno da ima ljudi koji nabavljaju životinju samo iz svojih sebičnih pobuda, ali ne treba generalizirati, Takvi kao ja? Odakle ti znaš kakva sam ja? Ako nisi skužio ono je bio sarkazam, ne treba mene učiti kako postupati sa životinjama, mene su to naučili, hvala lijepo, tvoje mišljenje me ne zanima. Kriva sam što sam poklekla pa se tu prepucavam na razini petogodišnjaka. Uostalom nisi konkretno odgovorio na ono držanje psa u boksu, jer opet kažem, samo generaliziraš i etiketiraš ljude na osnovu samo jedne informacije....

Vidim da si isfustriran nekim stvarima, ja ti tu nisam kriva. I psa ne izvodim na dječja igrališta.
Odgovori sa citatom
Star 17-03-08, 08:07   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,221
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Citat:
Pravi autor: krizma7 Pogledaj Poruke
Ne nisam pokupio niti jednu životinju s ulice ali sam pokupio par onih koji ih izbacuju iz svojih stanova kad im iste te životinje dosade, a isto tako niti tebe napadam nego samo odgovaram na tvoje napade. Nije mi na kraj pameti tebe odgajati i učiti kako se postupa sa životinjama, to je trebao napraviti netko drugi ali očito nije, i sa ovime završavam repliciranje i ne želim se zamarati niti s tobom, niti s tebi sličnima jer sam svjestan da sam u manjini i da će takvi kao ti uvijek biti "veliki" štovatelji i ljubitelji životinja, a ljudi kao ja su za tebe i slične drugi svijet. Na kraju svih ovih tvojih sranja samo se nadam da počistiš za svojim pesekom kad izvrši nuždu na nekom dječijem igralištu ili parku gdje djeca trče i valjaju se po travi. To je kraj za tebe i mene.
Čitajući tvoje postove, ne mogu shvatit što ti točno smeta. Kad ljudi drže pse u stanovima? Kad ih šeću po parkovima? Pa bilo bi najljepše kad bi svaki pas mogao slobodno šetat gdje hoće i radit šta hoće, i kao takav da bude zadovoljan pas, ali to ne postoji, nego se za njihove sudbine moraju pobrinuti ljudi. Generalno gledajući, veliki psi nisu za stanove ali ako im se pruža dovoljno pažnje i odgoja tu ne postoji nikakav problem. Nema svatko idealne uvjete nego se iz onog što je moguće nastoji pružiti što više i bolje. Ako vidiš napuštenu životinju a imaš se priliku pobrinut za nju u stanu, šta nije to bolje nego ostavit je na cesti? I sam si rekao da si uzimao napuštene životinje. Složila sam se s tobom u vezi sebičnosti koja neke veže za pse, pa ih tretiraju kao igračke od kojih mogu radit što žele, ali zašto napadaš pogrešne osobe?
Odgovori sa citatom
Star 17-03-08, 08:32   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-03-08
Godina: 36
Poruka: 46
mbad se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: EXER20 Pogledaj Poruke
Uzmi dogu, neces pozalit
uzmi EXERA20 , umiljat je, voli zene , jede iz tanjira , nevrsi nuzdu po kuci , vakcinisan je jedina mana mu je sto previse laje
mbad je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114