Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi petarde i psi u Život i Stil forumu; naravno da se pes boji...i na kraju poludi....kak i nebi kad on ima intenzivan sluh i ti pucnjevi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-12-07, 10:15   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,367
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor
Re: petarde i psi

naravno da se pes boji...i na kraju poludi....kak i nebi kad on ima intenzivan sluh i ti pucnjevi su njemu ko da si mu petardu nagural u uho..... preporuca se da se pes za vrijeme pucnjave smjesti negdje di ne dopire buka i da je tamno (?)...moji su inace vec otupili na to i sam pocnu lajat, sinkroniziraju se....hehe....al ipak je bolja opcija uvest ih u kucu da ne trpe...a kaj se tice nekakvih tableta....ni u ludilu bez veterinara...a ko da budu mu tablete kaj pomogle (ak se misli pesa bacit u hy raspolozenje onda se koriste neke druge supstance ).

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 11:22   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,454
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

ja sam ispalio raketu iz boce,pas je bio do mene i kada je pocelo zvizdati počeo je režati i kada je poletilo u zrak napao je bocu,i rastrgo heheh! ali kada je puklo prepo se! to je normalno

klinka se klinkom izbija
terri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 15:53   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 335
jaiopetja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku jaiopetja

Citat:
Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke
plivadon jesi ti normalna?

ma jebiga boje se i teško da ćeš to uspjet promijenit

stavi ju u kuću sad na novu godinu da ne bude vani jer će se sav jadan isprepadat
Prvo, ja sam musko.
Drugo, moj pas je musko. (i u kuci je stalno)
Trece, jebiga ZNAM dan nije Plivadon (to sam i napisao gore) al se nisam mogao sjetit drugog imena, pa sam napisao plivadon (jbg, znam - glupo...al mi je drago ako sam nekoga nasmijao)
Cetvrto, veterinar mi je i rekao da mu dan nekakvu tabletu (pola tablete) - ponavljam: NIJE PLIVADON - već neku drugu, jbg ne mogu se sjetit imena...

vec sam mu to jednom dao i bilo sve OK.
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 15:56   #14 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Trebali bi to znati u veterinarskoj apoteci. Ako ti se pas baš jako boji i ako će ostati sam u kući onda idi tamo pa pitaj i obavezno pripazi na dozu.
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 16:16   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,234
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

moja se curica užasno boji petardi i uopće neće ići van. Zato sam ju danas oko 3 odvela van grada da se prošeta po šumi i obavi wc (). Sat i pol smo se šetale i jako joj je bilo lijepo. A za sljedeću šetnju će se morat malo strpiti da prođe ponoć dok se ispucaju
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 16:22   #16 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Trebali bi to znati u veterinarskoj apoteci. Ako ti se pas baš jako boji i ako će ostati sam u kući onda idi tamo pa pitaj i obavezno pripazi na dozu.
Znaju oni (rekli su mi to već prije), al sam ja budala zaboravio

Bez brige za dozu
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 16:33   #17 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: mimy Pogledaj Poruke
moja se curica užasno boji petardi i uopće neće ići van. Zato sam ju danas oko 3 odvela van grada da se prošeta po šumi i obavi wc (). Sat i pol smo se šetale i jako joj je bilo lijepo. A za sljedeću šetnju će se morat malo strpiti da prođe ponoć dok se ispucaju
Moja isto Unatoč tome što smo je odmalena na to pripremali i sve Zato i mi idemo na mjesta gdje se ne puca i nikad ne ostane sama u stanu.
Odgovori sa citatom
Star 01-01-08, 18:32   #18 (permalink)
Regularni forumas

evo samo da kazem da je prezivio

stara bila s njim.
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 08:55   #19 (permalink)
Kos
Regularni forumas

Datum registracije: 10-12-06
Godina: 23
Poruka: 190
Kos se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kos

moj se isto uzasava pucnjave, jedva je prezivio jadnik
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 11:36   #20 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika th3_0v3rl0rd

Datum registracije: 28-12-07
Poruka: 66
th3_0v3rl0rd se izdvaja iz mase

Moj retriver cistokrvni,
se je tako bojao da smo ga stavili u garazu i dragali ga
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108