| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi petarde i psi u Život i Stil forumu; ja sam ostao ugodno iznenađen svojim đukcem....iako sam mislio da ce ga bit frka petardi frajera to ne muci ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: petarde i psi ja sam ostao ugodno iznenađen svojim đukcem....iako sam mislio da ce ga bit frka petardi frajera to ne muci u zivotu ni najmanje....ne znam kako ni zasto, ali ni ne trepne kad pukne petarda
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: petarde i psi ...zato kaj je gluh od onih vremena kad si mu gural petarde pod vuha.... ![]()
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-12-07 Lokacija: Iz Like Godina: 20
Poruka: 335
![]() | Re: petarde i psi moj mali pekinezer se ozlijedio,oso da zdere magnumku kad ju ja bacio,nije se jadan dosada s tim susreo i on pomislio da to neka igracka.Malo je krvav ispod gubice i morao sam mu prati oci od baruta,ali glavno da je ziv |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: petarde i psi e ak je to prezivil onda moze fino u pirotehnicar-squad jer je zreo za suocavanje s cudnim stvarima.... ![]()
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-12-07 Lokacija: Iz Like Godina: 20
Poruka: 335
![]() | Re: petarde i psi ja ne pazim s petardama,sta cu zalit blesavo pseto,ja sam bacio petardu a on je stavio u usta,to mu ja nisam kriv,i mene ne boli kurac za psa,ne znam iz cega si to zakljucio,pekinezeri su inace blesavi pa zato smatram da imam pravo se nasalit na racun svog psa,a glavno da je on zdrav |
| | |
| | #29 (permalink) |
| charolastra | Re: petarde i psi krasno si se našalio, probaj na sebi da vidiš kako mu je lijepo bilo pa se opet imate čemu smijati
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 100
![]() ![]() | Re: petarde i psi Moja kujica umire od straha, ali ne samo od petardi, već i od gramljavine, bilo kakve buke, napr. bušilice, brusilice. Smješno je ali pobjegne u sobu i kad krckam orahe s onom gnječilicom. Dobro mala je šicuica, alu 13 godina koliko je ja imam valjda se već mogla naviknuti. Ali jednostavno ima takvih pasa i gotovo.
__________________ Amor omnia vincit. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:05.