Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi petarde i psi u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: jaiopetja e ljudi dal se vas pas boji petardi? ja imam pekinezera, dosta se boji. neki su ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-01-08, 19:27   #31 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase
Re: petarde i psi

Citat:
Pravi autor: jaiopetja Pogledaj Poruke
e ljudi dal se vas pas boji petardi?
ja imam pekinezera, dosta se boji. neki su mi rekli da mu dam plivadon (nisam ziher jel plivadon il' neke druge) kao da će ga to malo smiriti. kaj vi mislite o tome i kako rješavate taj problem?
umire od straha...grebe po vratima,udara ko manijak dok ga ne pustimo u kucu...na staru godinu sam ga htjela natjerati da izadje malo van,radi nuzde,jelte...proviri sa njuskom...al nema tog kaj bi ga natjeralo da ostane vani... (samojed je,ako koga slucajno zanima)
cocopuff je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 22:33   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-12-07
Poruka: 103
Triša se izdvaja iz maseTriša se izdvaja iz mase

Ja sam probala svakakve trikove, jednostavno ništa ne pali. Čak i kad ju uzmem u krilo- mala je i nije problem, ona se trza, grebe, dahće, bacaka - grozno.
Srećom nije to tako često, pa nekako ide i tako već 13 godina.

Nema potrebe quotati post ako je odmah iznad!

Zadnji Uredio Wamp : 05-01-08 u 13:09.
Triša je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 12:46   #33 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase

dobro ,ajd...oscar nije sad tak strasljiv...cim udje u kucu,kad je s nama,smiri se...samo mu usi rade na svaki buuum

Zadnji Uredio Wamp : 05-01-08 u 13:08.
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 11:41   #34 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-12-07
Godina: 20
Poruka: 339
Cudomix

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
krasno si se našalio, probaj na sebi da vidiš kako mu je lijepo bilo pa se opet imate čemu smijati
i jesam,jednom sam zavrsio na hitnoj jer mi je eksplodiralo u ruci...i smijao sam se ko blesav
Cudomix je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 11:43   #35 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,181
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Eto, logičan slijedeći korak su usta

Javi kak je bilo

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 11:52   #36 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 4,436
xarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus

Moja pesica izludi od vatrometa...nije normalna...prvo laje na vatromet, a onda pocne cviliti i tresti se...cudo jedno
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 23:11   #37 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-12-07
Godina: 20
Poruka: 339
Cudomix

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Eto, logičan slijedeći korak su usta

Javi kak je bilo
grunut cu si petardu u usta,ako prezivim i ako me policija pita sto je bilo uputit cu ih na tebe,jel moze?
Cudomix je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 23:12   #38 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,233
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ajde dosta provokacije.. ovo je forum o kućnim ljubimcima!
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 23:34   #39 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

ok... nemam ja cucka ali svi susjedi oko mene imaju po jednog... al ja zato imam 5arde, haha!

jednom ali samo jednom sam cucku bacio 5ardu u kućicu.... mislim logično je da se boji 5ardi.. .kaj ne?
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 23:35   #40 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,181
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Citat:
Pravi autor: Cudomix Pogledaj Poruke
grunut cu si petardu u usta,ako prezivim i ako me policija pita sto je bilo uputit cu ih na tebe,jel moze?
Da, reci da sam ti ja rekao da to napraviš

Oprosti wampice

Moje se mačke i ne boje nešto, samo šmugnu iz dvorišta kad dođu klinci sa petardama

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111