| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi petarde i psi u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: jaiopetja e ljudi dal se vas pas boji petardi? ja imam pekinezera, dosta se boji. neki su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
![]() ![]() | Re: petarde i psi umire od straha...grebe po vratima,udara ko manijak dok ga ne pustimo u kucu...na staru godinu sam ga htjela natjerati da izadje malo van,radi nuzde,jelte...proviri sa njuskom...al nema tog kaj bi ga natjeralo da ostane vani... (samojed je,ako koga slucajno zanima) |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 103
![]() ![]() | Re: petarde i psi Ja sam probala svakakve trikove, jednostavno ništa ne pali. Čak i kad ju uzmem u krilo- mala je i nije problem, ona se trza, grebe, dahće, bacaka - grozno. Srećom nije to tako često, pa nekako ide i tako već 13 godina. Nema potrebe quotati post ako je odmah iznad!
__________________ Amor omnia vincit. Zadnji Uredio Wamp : 05-01-08 u 13:09. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| charolastra | Re: petarde i psi Eto, logičan slijedeći korak su usta ![]() Javi kak je bilo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #39 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: petarde i psi ok... nemam ja cucka ali svi susjedi oko mene imaju po jednog... al ja zato imam 5arde, haha! jednom ali samo jednom sam cucku bacio 5ardu u kućicu.... mislim logično je da se boji 5ardi.. .kaj ne?
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| charolastra | Re: petarde i psi Citat:
![]() Oprosti wampice ![]() Moje se mačke i ne boje nešto, samo šmugnu iz dvorišta kad dođu klinci sa petardama
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:46.