| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Peticija protiv mučenja psa! Potpišite! u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Bluebird Potpisat ću, mada ne znam da li te peticije pomažu. Ne znam kako je uspio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peticija protiv mučenja psa! Potpišite! Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peticija protiv mučenja psa! Potpišite! ovo je čisti horor.......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peticija protiv mučenja psa! Potpišite! ovo nije umjetnost...ovo je samo još jedan način mučenja i ubijanja jadnih životinja... a ovi što hodaju po galeriji...pa šta se nije našao niti jedan čovjek da bar nešto kaže protiv toga il da ga odveže ![]()
__________________ ...there is no innocence - only degrees of guilt.... |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peticija protiv mučenja psa! Potpišite! Citat:
Covik koji vidi nepravdu i ne napravi nista u vezi toga je za mene isti kao onaj sta tu nepravdu radi. Uostalom ovo se dogadalo na javnom prostoru, koliko ljudi je proslo pokraj tog jadnog psa i da nitko nije mogao uzet mob u ruke i obvjestit neke institucije. Pitam se da je netko tako covjeka zavezao, bili mu onda to tek tako proslo? A sta se tice peticije, meni bi puno draze bilo potpisat peticiju da taj "umjetnik" odgovara za to zatvorskom kaznom. To je jedini nacin da se bar smanji mucenje zivotinja, jer sve dok se to moze ovako otvoreno radit bez straha od kazne, nikakve peticije tu nece pomoc. istina, zivotinje ubijaju da se prehrane, samo ljudi mogu ubijat iz morbidnosti i to jos nazivat umjetnoscu.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 86
![]() | Re: Peticija protiv mučenja psa! Potpišite! Zgrožena sam, sirota životinja. ![]() Pa tko ne bi potpisao peticiju, najmanje što se može učiniti, makar sumnjam da išta pomaže. Potpisujem u svakom slučaju
__________________ Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. ![]() (S. Beckett) |
| | |
| | #27 (permalink) |
| FPS excellence | Re: Peticija protiv mučenja psa! Potpišite! Ne znam jesam li više tužan radi jadnog psa, ili bijesan što mu nitko u tim trenutcima nije pomogao... Ne ide mi u glavu koji je smisao ove peticije, s obzirom da je pas već preminuo...
__________________ Oh what a thrill... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-01-08
Poruka: 24
![]() | Re: Peticija protiv mučenja psa! Potpišite! Smisao peticije jest da ga se zaustavi da predstavlja svoju državu na tom nekom natjecanju s istom točkom, kao što je napisano u prvom postu. Jedino nisam sigurna koliko potpisa treba prikupit. Ali, u svakkom slučaju, pošaljite ovo dalje, neka što više ljudi potpiše! Treba sprječit monsturma prije nego što još jedan pas nastrada! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peticija protiv mučenja psa! Potpišite! ANOTHER GALLERY SHOWING HIS WORK: This is the email address to a gallery which currently holds some of Vargas' work for display and sale. If anyone would like to ask the gallery to drop him from their list of artists the email address is below. Email address: info@jacobkarpio-galeria.com ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:20.