Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Peticija protiv mučenja psa! Potpišite! u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Bluebird Potpisat ću, mada ne znam da li te peticije pomažu. Ne znam kako je uspio ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-03-08, 13:25   #21 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,050
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Peticija protiv mučenja psa! Potpišite!

Citat:
Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
Potpisat ću, mada ne znam da li te peticije pomažu. Ne znam kako je uspio uopće to izvesti, gdje su bile udruge za zaštitu životinja, zašto nitko nije reagirao...Ne znam što bih rekla za te ljude, samo da zaslužuju isti takav kraj, ako ne i gori. Isto vrijedi za snobove koji gledaju tu njegovu ˝umjetnost˝.
Da, slažem se...
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 13:26   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

ovo je čisti horor.......
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 13:46   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,402
pajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu auru

ovo nije umjetnost...ovo je samo još jedan način mučenja i ubijanja jadnih životinja...

a ovi što hodaju po galeriji...pa šta se nije našao niti jedan čovjek da bar nešto kaže protiv toga il da ga odveže
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 16:38   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-03-08
Godina: 27
Poruka: 209
juventus se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
nek sebe zaveže i bude nadrealističan
slažem se sa tobom
Star 24-03-08, 22:57   #25 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,162
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
Potpisat ću, mada ne znam da li te peticije pomažu. Ne znam kako je uspio uopće to izvesti, gdje su bile udruge za zaštitu životinja, zašto nitko nije reagirao...Ne znam što bih rekla za te ljude, samo da zaslužuju isti takav kraj, ako ne i gori. Isto vrijedi za snobove koji gledaju tu njegovu ˝umjetnost˝.
To se i ja pitam.

Covik koji vidi nepravdu i ne napravi nista u vezi toga je za mene isti kao onaj sta tu nepravdu radi. Uostalom ovo se dogadalo na javnom prostoru, koliko ljudi je proslo pokraj tog jadnog psa i da nitko nije mogao uzet mob u ruke i obvjestit neke institucije. Pitam se da je netko tako covjeka zavezao, bili mu onda to tek tako proslo? A sta se tice peticije, meni bi puno draze bilo potpisat peticiju da taj "umjetnik" odgovara za to zatvorskom kaznom. To je jedini nacin da se bar smanji mucenje zivotinja, jer sve dok se to moze ovako otvoreno radit bez straha od kazne, nikakve peticije tu nece pomoc.

Citat:
Pravi autor: Davor1507 Pogledaj Poruke
Ovo je samo još jedan dokaz da su ljudi najgore životinje na svijetu.
istina, zivotinje ubijaju da se prehrane, samo ljudi mogu ubijat iz morbidnosti i to jos nazivat umjetnoscu.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 23:03   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-02-08
Godina: 21
Poruka: 86
Violence se izdvaja iz mase

Zgrožena sam, sirota životinja.
Pa tko ne bi potpisao peticiju, najmanje što se može učiniti, makar sumnjam da išta pomaže.
Potpisujem u svakom slučaju
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 23:14   #27 (permalink)
FPS excellence

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,801
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Ne znam jesam li više tužan radi jadnog psa, ili bijesan što mu nitko u tim trenutcima nije pomogao...

Ne ide mi u glavu koji je smisao ove peticije, s obzirom da je pas već preminuo...
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 00:20   #28 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-01-08
Poruka: 24
fotoeva se izdvaja iz mase

Smisao peticije jest da ga se zaustavi da predstavlja svoju državu na tom nekom natjecanju s istom točkom, kao što je napisano u prvom postu. Jedino nisam sigurna koliko potpisa treba prikupit. Ali, u svakkom slučaju, pošaljite ovo dalje, neka što više ljudi potpiše! Treba sprječit monsturma prije nego što još jedan pas nastrada!
fotoeva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 00:50   #29 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,162
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

ANOTHER GALLERY SHOWING HIS WORK:
This is the email address to a gallery which currently holds some of Vargas' work for display and sale. If anyone would like to ask the gallery to drop him from their list of artists the email address is below.

Email address: info@jacobkarpio-galeria.com

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 09:46   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,984
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Ne čudi me da ima takvih bolesnika koji se nazivaju umjetnicima, ali ti ljudi koji su to došli gledat nisu ništa bolji od njega. Možda i gori..
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108