| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Peticija protiv mučenja psa! Potpišite! u Život i Stil forumu; danas se svakaki bolesnici nazivaju umjetnicima... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Peticija protiv mučenja psa! Potpišite! Prije mjesec dana sam dobila e-mail... s ovim linkom, nisu psi, ali su životinje UPOZORAVAM da su prizori odvratni i da je bolje da ne gledate...ja sam samo početak, oči su mi se napunile suzama i počele su suze teći same od sebe i morala sam ugasiti stranica i video http://www.furisdead.com/feat/ChineseFurFarms/ ovo bi se definitivno trebalo spriječiti Zadnji Uredio icegirl : 25-03-08 u 20:29. |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 1,584
![]() | Re: Peticija protiv mučenja psa! Potpišite! Citat:
![]() 1. puta sam išo pogledat, nešto strašnije jako dugo nisam vidio... najžalosniji je prizor kad vidiš onog psa bez dlaka, krzna bez ičega pogleda u kameru, pa onda umre ![]() ovo me potreslo, bolje da nisam gledao. | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Peticija protiv mučenja psa! Potpišite! nisam znao da neko može ovo raditi,nisu mi jasni ti ljudi stvarno te ljude bi ja ubio,otvoreno to kažem,mater im hebem takvi ne zaslužuju da žive ![]() ![]() ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 20-06-08 u 03:01. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:40.

How else could you capture the world if you don´t attack from the back?

Majku mu je*em kako me ovo nazivciralo