Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi The Pit Bull Problem u Život i Stil forumu; pogledajte ovaj video.. The Pit Bull Problem...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-12-06, 00:15   #1 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,449
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
The Pit Bull Problem

pogledajte ovaj video..

The Pit Bull Problem

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-12-06, 01:41   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,220
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: The Pit Bull Problem

prekrasni psi... samo šta rade od njih...
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-12-06, 22:43   #3 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,461
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Žalosno...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 12:42   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-11-06
Godina: 20
Poruka: 135
vexsx se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku vexsx

prežalosno
vexsx je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 12:22   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-03-07
Poruka: 1
Nightmare_girl se izdvaja iz mase

Ovajvideo sam u 2dana pogledala nekih 10 puta najmanje, vec duze vrijeme trazim pit bulla ili dobermana ai nikad nista. Susjeda ima mjesanca pit bull i rotwielera i pas je prva liga. Oglasi o dobermanima i pit bullima ima svigdje ali ciene su abnormalne a sta rade od njih...
Ja vec imam jednog psa mjesenac njemackog ovcara srednjeg rasta koji je prva liga i kom viim fali drustvo kad mene nema...tako ako iko ima bilo ikakvu infomacju o tencu pit bull ili roweilera ne mi se javi=D
Nightmare_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 22:59   #6 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Nightmare_girl Pogledaj Poruke
Ovajvideo sam u 2dana pogledala nekih 10 puta najmanje, vec duze vrijeme trazim pit bulla ili dobermana ai nikad nista. Susjeda ima mjesanca pit bull i rotwielera i pas je prva liga. Oglasi o dobermanima i pit bullima ima svigdje ali ciene su abnormalne a sta rade od njih...
Ja vec imam jednog psa mjesenac njemackog ovcara srednjeg rasta koji je prva liga i kom viim fali drustvo kad mene nema...tako ako iko ima bilo ikakvu infomacju o tencu pit bull ili roweilera ne mi se javi=D

Pozdrav.
Vidim da te interesiraju pit bull terijeri i da želiš nabaviti jednog.
Koliko sam shvatio imaš psića (muškog ) i želiš pita isto muškog.
Nadam se da shvaćaš da ta dva psića neće moći dugo živjet skupa ukoliko budu istog spola.
Ako se odlućiš za nabavu ženke pita , onda će to funkocionirati i to savršeno , naravno uz veliki oprez kod tjeranja kujice , da se ne spare.

S tom pasminom se bavim zadnjih 16 godina , imam 2 psića 12 godišnjaka.
Dečko je prošao školovanje radnih pasa i to bi preporučio i tebi kad si nabaviš štene.

Ukoliko imaš kakvih pitanja , slobodno se javi na pm !
SuperHabarDabar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 23:06   #7 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Ma ne mora značiti da će biti problema Da je pit stariji od tog mješanca, onda bi i bilo problema....a ovako će pit odrasti uz njega i znat će ga cijeniti!

Srela sam ja pitova koji su veće maze od bilo kojih drugih pasa! Bitno je kako ga odgojiš!

Nightmare_girl: Cijena kvalitetnog šteneta i je velika i ako želiš da nemaš puno zdravstvenih problema s njim i upitan karakter, onda plati tu cijenu ili odustani od nabavke takvog psa! Jer danas nisu ljudi ni svjesni koliko je švercera u našoj zemlji i u okolnim zemljama
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 09:23   #8 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
Ma ne mora značiti da će biti problema Da je pit stariji od tog mješanca, onda bi i bilo problema....a ovako će pit odrasti uz njega i znat će ga cijeniti!

Srela sam ja pitova koji su veće maze od bilo kojih drugih pasa! Bitno je kako ga odgojiš!

Nightmare_girl: Cijena kvalitetnog šteneta i je velika i ako želiš da nemaš puno zdravstvenih problema s njim i upitan karakter, onda plati tu cijenu ili odustani od nabavke takvog psa! Jer danas nisu ljudi ni svjesni koliko je švercera u našoj zemlji i u okolnim zemljama

Eowyn moram te odmah ispraviti i reći da si totalno u krivu.
BITI ĆE PROBLEMA i to velikih.
Starost nema veze s oni što navodiš.
Biti će sve u redu do dobi kad će pit sazrit spolno (do nekih godinu i pol) i onda će se desiti situacija koju gledam već 16 godina.
Jednostavno postanu dominantni mužjaci i dovoljno je 1 zrno hrane a da se 2 njuške nadju nad njim za svadju i lom.
To može biti i igračka , 3 pas (kujica sastrane) itd.
Uglavnom:
Biti će problema itekakvih bez obzira na starost jednog i drugog.

Ponavljam , bavim se to pasminom podosta , imam curu i dečka (12) , znam psiće u dušu i znam što treba izbjegavat .
Nažalost imao sam prilike vidjet "štetu" koju takvi "eksperimenti" izazvali.

Najdobročudniji savjet ; Nek si nabavi ženku i sve 5 .

Imat će najveseliju družinu koja će izazivat smijeh svaki dan.
Uistinu je ta pasmina krivo shvaćena , da ne kažem i izrabljivana u svijetu i pogotovo kod nas.
Izvrsni su kućni ljubimci.

Zadnji Uredio SuperHabarDabar : 18-03-07 u 09:25.
SuperHabarDabar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 11:48   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-03-07
Poruka: 16
Infernal_girl se izdvaja iz mase
Wink Re: The Pit Bull Problem

Evo da i ja kazemnesto =) nazalost takoder nemogu se sluzit nickom nightmare jer lozinku sam zaboravila a sto je najbolje nikako da dobim mail u kom mi pise lozinka.
Susjeda ima sad pit bull s kojim smo ja i moj pas svaki dan nikad problema,star je 8 mjesec i nasupro svega kad vdi pudlicu gigi (pit bull) se baca dole, cesto dok sjedimo u sumci oni stoje do nas i nis,ona doma ima jos jednog psa zenku i jos kad dode i moj su 3 i jedu zajedno (ono bude rostilj pa zasto ne dat nesto i psu ipak ono) za cijenu meni nije nikakav prblem i jucer dok sam razmisljala bas o tome odlucila sam da cu uzeti zenku i upravo trazim al bez uspjeha. Imam sve uvijete za imati jos jednog psa. Moj Suny klempavi je kastriran kad je bio jako mal zbog njegovih pis pis po stvarim i bjezanje kod susjeda cija se kujica parila i koja je umrla brzo nakon parena sa bull terrierom (koji ima moji susjed) time da ju je zadavio. Imam iskustva i sa bull terrierom vidjela sam sta su u ustanju napravit. Decko se kao klinac bavio pit bullovima a prije je uzgajao dobermane tako da oboj nismo neiskusni u tome.
Kao sto rekoh cijena nije bitna, skolovanje najmanji problem (jer je i moji mali Suny jako pametan i poslusan) time da ako iko zna nekog da prodaje ili poklanja pit bulla nek mi se slobodno javi =)
Infernal_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 20:40   #10 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

@ Dabar

I ja znam puuuuno primjera koji su potpuno bezopasni....pogotovo za psa s kojim žive, bez obzira na njegov spol Sad, možda su to po viđenjima nekih, psi izvan standarda Ali ja opet tvrdim da ovisi i o tome kako se pas odgoji. Po tvom stajalištu zaključujem da tvoji bullovi nikad ni nisu bili u doticaju sa mužjacima pa je sasvim normalno da ih neće podnositi. Jer ako imaš ovakav stav (ili takvo iskustvo), sasvim mi je logično da pomislim da nisu bili sa drugim mužjacima

Evo jedan svježi primjer....neki dan u šetnji moja budala od šteneta zareži onako dominantno na mužjaka pita Uz to moram nadodati da je dosta veći od pita (dakle, malo koji mužjak bi to dopustio balavcu, a pogotovo ako je veći od njega) Ja sam se skamenila, a pit ostao hladan kao špricer

Sve ovisi od psa do psa....ali svakako ne bih preporučila pita, niti bilo koju drugu veću ili "agresivniju" pasminu nekom početniku....osim ako stvarno nije odlučio dosta se baviti svojim psom!
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pitbull

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108