Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi The Pit Bull Problem u Život i Stil forumu; Evo , za one koji barem podnose pasminu. Nadjen je na cesti , lutalica. 2 godine rada. http://www.youtube.com/watch?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-02-08, 14:49   #121 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase
Re: The Pit Bull Problem

Evo , za one koji barem podnose pasminu.
Nadjen je na cesti , lutalica.
2 godine rada.

http://www.youtube.com/watch?v=vNicN-o1VyA

I to je to od mene.

Ja za razliku od nekih gledam s obje strane.
Da, postoje napadi pitovi i to nije mit, dapače.
Postoje i napadi drugih pasmina pa ih to ne gura prema eutanaziji kao kod naseg uvazenog clana.

Ne , ne pada mi na pamet krivit pasminu zbog pogreske vlasnika.

Ostajte mi dobri i volite zivotinje.

Zadnji Uredio SuperHabarDabar : 15-02-08 u 14:58.
SuperHabarDabar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 15:09   #122 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: mickopi Pogledaj Poruke
Dabar ti ponovo radiš jednu te istu grešku ,ti ne odgovaš na moja pitanja,nego pričaš nešto što je tome slično
na koje to pitanje nisam odgovorio ? ?
Pa covjece ti si taj koji navodi gluposti.napadas nekoga tko ti ne zna odgovoriti.A to je pasmina.

kad bi bas gledali....ti si taj koji ne odgovara na pitanja jer prilikom svakog suceljavanja mijenjas temu od stenaca do granicara ?
Nisi li primjetio da zadnja 2 dana samo tvoje postove quotam i odovaram na svaku besmislicu koju pises ??
Evo i ovdje je ista stvar iako sam rekao da necu vise s tobom u raspravu.i ovdje ti odgovaram na svaku tvoju recenicu.Ne znam kako to nisi priimjetio ??pokusaj ponovo

Citat:
Da se nađemo negdje u studiju na tv ,ti bi otišao nakon 5 min,ja volim odgovor na pitanje
Dapace kad god.vidis da sam ti svasta ponudio...ali ti nista.Ponudio ti i da zaradis.A TI NISTA.

Citat:
Ja imam pitanje ali te ne znaš odgovor,zato širiš temu u širinu.
ma gdje je to pitanje na koje nisam odgovorio

Citat:
.Činjenice goli dokazi koje ne možeš pobiti i gotovo ,nemaš toga znanja,jer nisi školovan,zato mi ne možeš dati odgovor.
ma koje cinjenice ?? koji dolazi.Pogledaj si hrpetinu cinjenica koje sam ti dao a na koje se nisi ni osvrnuo..zasto ??

Jer nemas pojma, jer si plita , jer si zadrt.zato se tu i pjenis toliko jer si van svega.

S takvim razmisljanjem sa se susretao na selu.....
kad dodjes sa psima a neko ga pogleda i kaze :::

Jel ima crno grlo ??

Nema, zasto ?
zato sto su ti psi najbolji !!!

Ti si takav tip
ali ajde..sad sam dobio opet polet neki da ti sve objasnim......

I samo te molim..primjeti da sam ti svaku tvoju recenicu odgovorio

KAO I PROSLA 2 DANA

Bez...kruha i vode..bez icega...samo podatci , samo dokazi i cinjenice

A sto se tice mog skolovanja . . . .
Mislis da sam samouk ?

Opet..dodji provjeri..ili daj mi mail svoj ,kako sm ja i stavio svoj da ti posaljem par diploma ! ! !
A sem toga..kavka mi diploma treba da bih bio covjek ? ? ?
Tebi..ne pomaze nikakva.

Zadnji Uredio SuperHabarDabar : 15-02-08 u 15:13.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 16:28   #123 (permalink)
Regularni forumas

malo off topic..ali nikako da ne primjetim majicu sa natpisom doticnog i da povezem s oni cim se ovdje borim..a mickopi ???

:-)

Video - TinyPic - Share the Experience!™
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 08:34   #124 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-01-07
Godina: 41
Poruka: 44
mickopi

Dugo sam razmišljao o ovoj temi, i uopće mojem pokušaju i to ne samo mojem pokušaju da se dokaže neke stvari koje su evedentne,shvatio sam da ta rasprava ne vodim baš ničemu.Zašto ,imamo tri različite osobe 1.Dabar koji se toliko zalaže da dokaže koliko je pit bull maza i tvrdi da ih on odgaja i dresira(što iskreno ja nisam nikad čuo da neki dreser ima takvih iskustvam,al nek mu bude)mali Ivica koji bi uzeo pita ,jer mu se sviđa,a neče psa kojeg mu ja nudim i to đaba,3.ja i moja malenkosti.Uglavnom u petak sjedim s nekim društvu i tako spomenemo napada pita na čovjeka, ljudi se zgražaju nad tim i uglavnom svima je to strašno ,nemo gu vjerovati ,i apsolutno nitko od tih ljudi ne bi ga imao niti pod razno,niti da im netko plati da ga drže.Ali normalno ti su svi ljudi ludi ,pričaju bezveze,normalno šta mi znamo šta je opasno a šta ne.Uglavnom dolazimo na slijedeći zaključak,da je čovjek kriv za to zašto,čovjek je napravio psa za borbu,isključivo za to ,i onda taj isti čovjek više ne želi da se on borbi,ali genetika je genetika,on želi borbu ,a borbe nema,i šta sad,on napada čovjeka.Točno je da pit ne napada čovjeka ,ali koji onaj koji provodi vrijeme trčeči i spremajući se za borbu,i bori ,znači ispunjena mu je njegova namjena,svoju energiju je ispucao za to,i njega više ne tangira čovjek.Taj pas nije da bude kućni ljubimac znači treba ih boriti i tada će svi biti ok.
mickopi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 09:38   #125 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,497
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Pametan zaključak, nema što
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 11:16   #126 (permalink)
Starter

mickopi

Ja to pričam cijelo vrijeme,svakom njegova namjena.Sportašu sport,muzičaru muzika,pit borba.
mickopi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 12:19   #127 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,473
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

Luđak-ludnica
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 12:57   #128 (permalink)
Starter

mickopi

Citat:
Pravi autor: SuperHabarDabar Pogledaj Poruke
Reci ti kompicu ovako:

Ako sumnja u psica ( a znam da ti sumnjas) ....idemo mali test napraviti.Ali..pod uvjetom da kod biljeznika stavimo potpise !!

Nek dovede psica na skolovanje.
Imam 50 dana da s njime prodjem ispit A kod bilo koje organizacije koju TI ODABERES..pod uvjetom da je tamo i neki medjunarodni sudac.

Ako padnem sa psom , znaci..ako pas ne prodje ispit..plaćam tih 4000 $ + tvoje troskove oko gnjavaze u iznosu od 5000 KN

Ako prodjem.
Ti placas meni 4000$ i pises javnu ispriku na ovom forumu u kojoj ces priznat da si zadrt.

bez obzira da li tvoj prijatelj ima hammonda , Nebllet,Maximillian, Sorrells, Honey Bunch, Girox, Patrick , Corvino , Mayfield, Boomerang, Zebo, Snooty , Cinamon , Pedro, Rascal, Jeep ili Red Boy AKA Red Nose
Uz dužno poštovanje tvojem znanju tom se psu ne može ni priči ,kad vidi čovjek počne skakati ko lud,i već ima napada na čovjeka,tako da takav izazov ti ne bi priuštio ,pa da te cijeli život imam na duši.Jako je agresivan, nisam baš siguran da mu gazda prilazi.
mickopi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 15:59   #129 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,179
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

Citat:
Pravi autor: mickopi Pogledaj Poruke
Dugo sam razmišljao o ovoj temi, i uopće mojem pokušaju i to ne samo mojem pokušaju da se dokaže neke stvari koje su evedentne,shvatio sam da ta rasprava ne vodim baš ničemu.Zašto ,imamo tri različite osobe 1.Dabar koji se toliko zalaže da dokaže koliko je pit bull maza i tvrdi da ih on odgaja i dresira(što iskreno ja nisam nikad čuo da neki dreser ima takvih iskustvam,al nek mu bude)mali Ivica koji bi uzeo pita ,jer mu se sviđa,a neče psa kojeg mu ja nudim i to đaba,3.ja i moja malenkosti.Uglavnom u petak sjedim s nekim društvu i tako spomenemo napada pita na čovjeka, ljudi se zgražaju nad tim i uglavnom svima je to strašno ,nemo gu vjerovati ,i apsolutno nitko od tih ljudi ne bi ga imao niti pod razno,niti da im netko plati da ga drže.Ali normalno ti su svi ljudi ludi ,pričaju bezveze,normalno šta mi znamo šta je opasno a šta ne.Uglavnom dolazimo na slijedeći zaključak,da je čovjek kriv za to zašto,čovjek je napravio psa za borbu,isključivo za to ,i onda taj isti čovjek više ne želi da se on borbi,ali genetika je genetika,on želi borbu ,a borbe nema,i šta sad,on napada čovjeka.Točno je da pit ne napada čovjeka ,ali koji onaj koji provodi vrijeme trčeči i spremajući se za borbu,i bori ,znači ispunjena mu je njegova namjena,svoju energiju je ispucao za to,i njega više ne tangira čovjek.Taj pas nije da bude kućni ljubimac znači treba ih boriti i tada će svi biti ok.
ajme, jesi ti glup ili si samo mentalno zaostao ??? koji je kurac s tobom? mozda se drogiras pa si spaljen i treba ti ponovit 100puta?!

tako reagiraju ljudi koji nikad u zivotu nisu imali doticaja s "opasnim" pasminama...i ja osobno sam tako reagiravao sve dok nisam uspostavio prvi kontakt sa takvim psom,a zasto, zbog gluposti koje po novinama mozes procitati i cuti od neupucenih ljudi...i zato ne seri(s duznim stovanjem, ipak si ti "gospodin" od 40 godina), nego pokusaj razumijeti ono sto ti svi ovdje pokusavaju objasniti
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 18:44   #130 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Godina: 23
Poruka: 59
sismirko se izdvaja iz mase

kupite si ciuvave pa bute svi bili sretni a pitove i staffove ostavite fino na miru

ps. dobro vam je dave reko
sismirko je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pitbull

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113