| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi The Pit Bull Problem u Život i Stil forumu; Evo , za one koji barem podnose pasminu. Nadjen je na cesti , lutalica. 2 godine rada. http://www.youtube.com/watch?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem Evo , za one koji barem podnose pasminu. Nadjen je na cesti , lutalica. 2 godine rada. http://www.youtube.com/watch?v=vNicN-o1VyA I to je to od mene. Ja za razliku od nekih gledam s obje strane. Da, postoje napadi pitovi i to nije mit, dapače. Postoje i napadi drugih pasmina pa ih to ne gura prema eutanaziji kao kod naseg uvazenog clana. Ne , ne pada mi na pamet krivit pasminu zbog pogreske vlasnika. Ostajte mi dobri i volite zivotinje. Zadnji Uredio SuperHabarDabar : 15-02-08 u 14:58. |
| | |
| | #122 (permalink) | ||||
![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem Citat:
Pa covjece ti si taj koji navodi gluposti.napadas nekoga tko ti ne zna odgovoriti.A to je pasmina. kad bi bas gledali....ti si taj koji ne odgovara na pitanja jer prilikom svakog suceljavanja mijenjas temu od stenaca do granicara ? Nisi li primjetio da zadnja 2 dana samo tvoje postove quotam i odovaram na svaku besmislicu koju pises ?? Evo i ovdje je ista stvar iako sam rekao da necu vise s tobom u raspravu.i ovdje ti odgovaram na svaku tvoju recenicu.Ne znam kako to nisi priimjetio ??pokusaj ponovo Citat:
Citat:
Citat:
Jer nemas pojma, jer si plita , jer si zadrt.zato se tu i pjenis toliko jer si van svega. S takvim razmisljanjem sa se susretao na selu..... kad dodjes sa psima a neko ga pogleda i kaze ::: Jel ima crno grlo ?? Nema, zasto ? zato sto su ti psi najbolji !!! Ti si takav tip ali ajde..sad sam dobio opet polet neki da ti sve objasnim...... I samo te molim..primjeti da sam ti svaku tvoju recenicu odgovorio KAO I PROSLA 2 DANA Bez...kruha i vode..bez icega...samo podatci , samo dokazi i cinjenice A sto se tice mog skolovanja . . . . Mislis da sam samouk ? Opet..dodji provjeri..ili daj mi mail svoj ,kako sm ja i stavio svoj da ti posaljem par diploma ! ! ! A sem toga..kavka mi diploma treba da bih bio covjek ? ? ? Tebi..ne pomaze nikakva. Zadnji Uredio SuperHabarDabar : 15-02-08 u 15:13. | ||||
| | |
| | #123 (permalink) |
![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem malo off topic..ali nikako da ne primjetim majicu sa natpisom doticnog i da povezem s oni cim se ovdje borim..a mickopi ??? :-) ![]() ![]() ![]() Video - TinyPic - Share the Experience!™ |
| | |
| | #124 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-01-07 Godina: 41
Poruka: 44
![]() | Re: The Pit Bull Problem Dugo sam razmišljao o ovoj temi, i uopće mojem pokušaju i to ne samo mojem pokušaju da se dokaže neke stvari koje su evedentne,shvatio sam da ta rasprava ne vodim baš ničemu.Zašto ,imamo tri različite osobe 1.Dabar koji se toliko zalaže da dokaže koliko je pit bull maza i tvrdi da ih on odgaja i dresira(što iskreno ja nisam nikad čuo da neki dreser ima takvih iskustvam,al nek mu bude)mali Ivica koji bi uzeo pita ,jer mu se sviđa,a neče psa kojeg mu ja nudim i to đaba,3.ja i moja malenkosti.Uglavnom u petak sjedim s nekim društvu i tako spomenemo napada pita na čovjeka, ljudi se zgražaju nad tim i uglavnom svima je to strašno ,nemo gu vjerovati ,i apsolutno nitko od tih ljudi ne bi ga imao niti pod razno,niti da im netko plati da ga drže.Ali normalno ti su svi ljudi ludi ,pričaju bezveze,normalno šta mi znamo šta je opasno a šta ne.Uglavnom dolazimo na slijedeći zaključak,da je čovjek kriv za to zašto,čovjek je napravio psa za borbu,isključivo za to ,i onda taj isti čovjek više ne želi da se on borbi,ali genetika je genetika,on želi borbu ,a borbe nema,i šta sad,on napada čovjeka.Točno je da pit ne napada čovjeka ,ali koji onaj koji provodi vrijeme trčeči i spremajući se za borbu,i bori ,znači ispunjena mu je njegova namjena,svoju energiju je ispucao za to,i njega više ne tangira čovjek.Taj pas nije da bude kućni ljubimac znači treba ih boriti i tada će svi biti ok. |
| | |
| | #128 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-01-07 Godina: 41
Poruka: 44
![]() | Re: The Pit Bull Problem Citat:
| |
| | |
| | #129 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: The Pit Bull Problem Citat:
tako reagiraju ljudi koji nikad u zivotu nisu imali doticaja s "opasnim" pasminama...i ja osobno sam tako reagiravao sve dok nisam uspostavio prvi kontakt sa takvim psom,a zasto, zbog gluposti koje po novinama mozes procitati i cuti od neupucenih ljudi...i zato ne seri(s duznim stovanjem, ipak si ti "gospodin" od 40 godina), nego pokusaj razumijeti ono sto ti svi ovdje pokusavaju objasniti
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pitbull |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:26.

a pitove i staffove ostavite fino na miru