Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi The Pit Bull Problem u Život i Stil forumu; vlasnik ga je stvarno trebao držati na uzici s brnjicom.... užas...... i sve je stvar vlasnika.........

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-04-08, 10:51   #151 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,291
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar
Re: The Pit Bull Problem

vlasnik ga je stvarno trebao držati na uzici s brnjicom.... užas......

i sve je stvar vlasnika......

Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 10:54   #152 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase

Pa naravno da ga je vlasnik trebao drzati na uzici i da je cak trebao imati i brnjicu...

o tome i pricam..nije do psa nego do debila koji ga ima ! !

Znaci....ljduski faktor idiotizma u odgoju i drzanju pasa je presudan.

i to je najveca istina
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 00:44   #153 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 63
foxxy

psi kao prvo i prvo nisu za grad.da ja okolo hodam s tigrom bez uzice i vicem nece ti nista rekli bi da sam debil i da kaj ima tigar radit u gradu.e pa ja tako mislim za sve te vase splacine od djukaca.psi su za selo gdje imaju prostora za trcat i srat,a ne da seru po gradu i vama doma u tanjur.sad cete vi djukcoljupci rec da sam seljacina.i jesam seljacina,al ja nikog ne ugrozavam i ne pisam nasred ceste sto vasi ljubimci rade.
da se mene pita svakog psa kojeg vidim bez brnjice i lanca i da pocne lajat na mene imam pravo upucat.sta ja znam kakav je bas vas pas.ne zelim da me ugrize pa da vidimo je ipak vas pas krvolocan.metak u celo i zdravo.znam da je to prekstremno al to je po meni jedini nacin.nikakve kazne jer to niko ne jebe pol posto.vi ocito ne shvacate razliku.ja za razliku od vas ne hodam okolo s pistoljem i ne ugrozavam nikog sto vi dragi vlasnici pasa radite s time sto imate psa bez nadzora.svi do jednog kazete da je vas miroljubiv i da ga vodate na lajni, a sranja se dogadaju.jos nijednog vlasnika nisam cuo da je reko da je njegov krvolocan.ako ocete imat psa bjezite na selo.e da ja ozbiljno mislim nabavit tigra koji nece nikom nista pa da vidimo kak cete vezat svoje usrane ljubimce i drzat ih doma.
foxxy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 10:44   #154 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,220
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 10:56   #155 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-10-07
Godina: 22
Poruka: 325
rommel~ se izdvaja iz maserommel~ se izdvaja iz mase

Foxxy... Ne seri.
rommel~ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 12:46   #156 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-01-07
Godina: 41
Poruka: 45
mickopi
Citat:
Pravi autor: SuperHabarDabar Pogledaj Poruke
Opet si dokazao samo jedno.
da si totalno kreten i ti i svo tvoje nasljedstvo , ukoliko ga imas.
Predpostavljam da se ne usudis ici na ct mozga jer se boji s prazne slike,

Opet krecemo ispocetka s teorijama o AMA BAS SVAKOM LOSEM TERIJERU.

Da si imalo pametan i znao bi da nije sve na svijetu crno bijelo , kretenu jedan

Ovdje si se nasao kurcit i psovat me. . .

Ajde budi frajer pa reci tko si i gdje se mozemo nac da rijesimo neke stvari u 4 oka ?1

Imas moje ime i mail...ja tvoje nisam primjetio.
Ono sto sam primjetio da si umobolnim postovima i na glazbenom frumu vec digao neke ljude prostiv sebe..a ti tamo pises kako i je ljepo i mrak.

Ovo slobodno proslijedi moderatorima...jer ti ja ovdje prijetim da kad te vidim..( ako ikada..a nadma se da hocu) da cu ti zbog ovog psovanja kosti slomiti...pa onda mozes rec da sam agresivan.
Znaš šta je tvoj problem što si u manjini cijeli grad protiv vas,nazovo onu ženu kojoj je ta đukeletina ubila psa maloj objasni svoje teorije što meni tu pričaš,a pogotovo pukašaj tu javno iznijeti,to što se ti meni prijetiš to ti samo pokazuje neke stvari,dobro?

Citat:
Pravi autor: foxxy Pogledaj Poruke
psi kao prvo i prvo nisu za grad.da ja okolo hodam s tigrom bez uzice i vicem nece ti nista rekli bi da sam debil i da kaj ima tigar radit u gradu.e pa ja tako mislim za sve te vase splacine od djukaca.psi su za selo gdje imaju prostora za trcat i srat,a ne da seru po gradu i vama doma u tanjur.sad cete vi djukcoljupci rec da sam seljacina.i jesam seljacina,al ja nikog ne ugrozavam i ne pisam nasred ceste sto vasi ljubimci rade.
da se mene pita svakog psa kojeg vidim bez brnjice i lanca i da pocne lajat na mene imam pravo upucat.sta ja znam kakav je bas vas pas.ne zelim da me ugrize pa da vidimo je ipak vas pas krvolocan.metak u celo i zdravo.znam da je to prekstremno al to je po meni jedini nacin.nikakve kazne jer to niko ne jebe pol posto.vi ocito ne shvacate razliku.ja za razliku od vas ne hodam okolo s pistoljem i ne ugrozavam nikog sto vi dragi vlasnici pasa radite s time sto imate psa bez nadzora.svi do jednog kazete da je vas miroljubiv i da ga vodate na lajni, a sranja se dogadaju.jos nijednog vlasnika nisam cuo da je reko da je njegov krvolocan.ako ocete imat psa bjezite na selo.e da ja ozbiljno mislim nabavit tigra koji nece nikom nista pa da vidimo kak cete vezat svoje usrane ljubimce i drzat ih doma.
Ja sam uz tebe i vrijeme je da se problem pit bull riješi i to več na jednoj većoj razini ,a samo je pitanja kad če napasti i ubiti čovjeka ili dijete.Sto posto uz tebe.

Kakav je to glazbeni forum na kojem sam ja okrenuo ljudi protiv sebe,objasni mi to, ja se ne bavim glazbom sory to je netko drugi.

Zadnji Uredio Wamp : 01-05-08 u 02:14.
mickopi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 13:02   #157 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,347
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Vidim da je ova rasprava otišla u sasvim drugom smjeru...

Ako ne znate normalno raspravljati i komunicirati onda nemojte biti na forumu...
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 13:10   #158 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-01-07
Godina: 41
Poruka: 45
mickopi

Slažem se
mickopi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 13:23   #159 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 63
foxxy

vidim da nitko od vas ljubitelja pas nije komentirao moj post zato jer svi znate da sam ja iznio istinu i samo istinu.zavukli ste se u misju rupu.jedino je ovaj rommel uspio rec ne seri i ovaj mickopi koji me podrzava.od vas djukcoljubaca niti glasa.sramota
foxxy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 18:10   #160 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,879
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

foxy....pricas jebene gluposti, cim zines govna ti izlaze iz usta....kako ti kazes, kad bi vidio psa bez povodca, brnjice ili d azalaje na tebe ti bi ga upucao...e pa sad pogledaj to s druge strane.,.po tvojoj logici bi onda ja mogao upucat nekog covjeka koji se izderava samo zato jer se meni to ne sviđa....ne pizdite vise....

ako imate nekih psihickih ili kakvih vec problema javite se za to osposobljenim insitucijama i nemojte nama tu pametovat i srat

mickopi, toplo se nadam, dapace, bilo bi mi drago da te ugrize i raskida neki pas jer ni ne zasluzujes drugo
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pitbull

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114