| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi The Pit Bull Problem u Život i Stil forumu; vlasnik ga je stvarno trebao držati na uzici s brnjicom.... užas...... i sve je stvar vlasnika......... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem vlasnik ga je stvarno trebao držati na uzici s brnjicom.... užas......i sve je stvar vlasnika......
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #152 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem Pa naravno da ga je vlasnik trebao drzati na uzici i da je cak trebao imati i brnjicu... o tome i pricam..nije do psa nego do debila koji ga ima ! ! Znaci....ljduski faktor idiotizma u odgoju i drzanju pasa je presudan. i to je najveca istina
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! |
| | |
| | #153 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 63
![]() | Re: The Pit Bull Problem psi kao prvo i prvo nisu za grad.da ja okolo hodam s tigrom bez uzice i vicem nece ti nista rekli bi da sam debil i da kaj ima tigar radit u gradu.e pa ja tako mislim za sve te vase splacine od djukaca.psi su za selo gdje imaju prostora za trcat i srat,a ne da seru po gradu i vama doma u tanjur.sad cete vi djukcoljupci rec da sam seljacina.i jesam seljacina,al ja nikog ne ugrozavam i ne pisam nasred ceste sto vasi ljubimci rade. da se mene pita svakog psa kojeg vidim bez brnjice i lanca i da pocne lajat na mene imam pravo upucat.sta ja znam kakav je bas vas pas.ne zelim da me ugrize pa da vidimo je ipak vas pas krvolocan.metak u celo i zdravo.znam da je to prekstremno al to je po meni jedini nacin.nikakve kazne jer to niko ne jebe pol posto.vi ocito ne shvacate razliku.ja za razliku od vas ne hodam okolo s pistoljem i ne ugrozavam nikog sto vi dragi vlasnici pasa radite s time sto imate psa bez nadzora.svi do jednog kazete da je vas miroljubiv i da ga vodate na lajni, a sranja se dogadaju.jos nijednog vlasnika nisam cuo da je reko da je njegov krvolocan.ako ocete imat psa bjezite na selo.e da ja ozbiljno mislim nabavit tigra koji nece nikom nista pa da vidimo kak cete vezat svoje usrane ljubimce i drzat ih doma. |
| | |
| | #156 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 08-01-07 Godina: 41
Poruka: 45
![]() | Citat:
Citat:
Kakav je to glazbeni forum na kojem sam ja okrenuo ljudi protiv sebe,objasni mi to, ja se ne bavim glazbom sory to je netko drugi. Zadnji Uredio Wamp : 01-05-08 u 02:14. | ||
| | |
| | #157 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem Vidim da je ova rasprava otišla u sasvim drugom smjeru... Ako ne znate normalno raspravljati i komunicirati onda nemojte biti na forumu... ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #159 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 63
![]() | Re: The Pit Bull Problem vidim da nitko od vas ljubitelja pas nije komentirao moj post zato jer svi znate da sam ja iznio istinu i samo istinu.zavukli ste se u misju rupu.jedino je ovaj rommel uspio rec ne seri i ovaj mickopi koji me podrzava.od vas djukcoljubaca niti glasa.sramota |
| | |
| | #160 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: The Pit Bull Problem foxy....pricas jebene gluposti, cim zines govna ti izlaze iz usta....kako ti kazes, kad bi vidio psa bez povodca, brnjice ili d azalaje na tebe ti bi ga upucao...e pa sad pogledaj to s druge strane.,.po tvojoj logici bi onda ja mogao upucat nekog covjeka koji se izderava samo zato jer se meni to ne sviđa....ne pizdite vise.... ako imate nekih psihickih ili kakvih vec problema javite se za to osposobljenim insitucijama i nemojte nama tu pametovat i srat mickopi, toplo se nadam, dapace, bilo bi mi drago da te ugrize i raskida neki pas jer ni ne zasluzujes drugo
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Tagovi: pitbull |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:33.

užas......