| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi The Pit Bull Problem u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: dave mickopi, toplo se nadam, dapace, bilo bi mi drago da te ugrize i raskida neki pas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: The Pit Bull Problem Citat:
![]() ![]() ![]() Bez obzira kakva stajališta ima ta osoba nemaš mu pravo to željeti.
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” | |
| | |
| | #163 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem S cim se ti kretenu slazes kad si prvi krenuo sa vrijedjanjem>?? Ti se ne mozes sloziti sa svojim mozgom. <ovo je sve od mene. Ukoliko imassposbnost citanja (sumnjam) citaj , razvijaj se.Pomakni se od stupnja razvoja amebe.
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! |
| | |
| | #164 (permalink) | |||||||||
![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem Ovo je jedna od boljih definicija. Kaj ? PSi su za selo jer imaju pogon na sva 4 kotaca ? Buahahha....Uzas. Citat:
Citat:
Vjerovatno si jedan od onih kaj bi psa na selu..i na lanac...E za to je pas jel da ? Vidim da spominjes sranje u tanjur.Jebiga..vidim da si prosao dosta gorko iskustvo kad to spominjes. ![]() Citat:
Citat:
Ovaj forum postaje mjesto medija..... A to da li ugrozavas nekoga ili ne ja ne znam ( za razliku od tebe koji znas sto moji psi rade ) , nadam se da ne ugrozavas nikoga jer to i nije neki posao.... To sto tebe ugrozavaju psi....to ja razumijem. To i medicina razumije i uspjesno lijeci. Citat:
" da vidim da se neko kurci bez lajne i brnjice ili sl....natovario bi mu policiju na vrat u par sekunda....." napisao bih ti da se slazem s tobom. Kraj kakav nudis ( IMAS PRAVO UPUCAT NEKOGA ) DA TI ITEKAKO UGROZAVAS nekoga , sto si maloprije negirao. Vidis kako sam sebi skaces u zeludac. Prije pisanja i postanja poruke....procitaj ju...da i tebi ima smisla barem malo. Ovako mi tvrdis da ne ogrozavas nikoga..ali da te se pita..pobio bi podosta ljudi. ![]() Citat:
Citat:
Srecom , ne ugrozavas nikoga.Nisi ti agresivac .... ![]() Citat:
Sa takvo agresivnom politikom nikad i neces biti. Citat:
I sloziti cu se u potpunosti s ovime. Kad bi maknuo agresivnos i ekstremizam iz sebe vrlo brzo bi dosli do istog zakljucka. A to je da su vlasnici krivi za takvo ponasanje psa. Za takvo sto , pustanje psa bez nadzora, vani ostajes bez psa..odmah....kazna je novcana da se useres i da ju odradjujes godinama.....a i kratak posjet zatvoru na pra mjeseci ti ne gine.Pa ti reci da li bi se takvo sto desavala i kod nas da se uvede ?
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! | |||||||||
| | |
| | #165 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem Citat:
Vec sam ti to u prijasnjim postovima govorio..da se skuliras i da pokusas komunicirat na nacin koji ne vrijedja nikoga.... Prvi kreces u vrijedjanja....i to vec 3 put ( procitaj opet cijelu nasu raspravu) i onda se zalis.......strasno Druga stvar... u par postova ovdje si naveo kako si lik koji brine za ljude....bla..bla...sve to. Nekako..nisam primjetio da si dao svoja razmisljanja u temama kao npr : korade ubojica...tito ubojica..i slicne teme gdje su pobijeni mnogobrojni..... A pazi ovo... Na sam dan kad je idiot sa pit-om napravio ovo monstruozno sranje pustivsi ga samog bez nadzora kroz grad , sjedio sam s obitelji na veceri kad mi je supruga rekla ( inace prati ovaj forum i ovu temu) "Jesi mozda gledao da li se "mickopi" vec javio sa postom svojim...... I gle cuda...zena mi je vidovita.... Ali sto ces.. Pazi.... Ono sto je najgore od svega..jest..da ima jos monstrum koji tako tretiraju svoje pse i da ce ovih sitaucija jos biti...pa se , u principu , necu cuditi da ces ovu temu potezat svaki put. Bez obzira sto ti netko tvrdio ( kao danas svi veterinari , svi uzgajivaci..svi oni koji se razumiju....) da se vlasnik takvih pasa mora teretiti za zlodjela PRVI..... I to zestoko. Postoji zakon koji kaze kako se drze psi. Drzite do tog zakona i nece biti problema. Ja se drzim toga....i 15 godina nemam problema.
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! | |
| | |
| | #166 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-01-08 Godina: 25
Poruka: 16
![]() | Re: The Pit Bull Problem Pozdrav Dabre. Đabe ti se natezat sa ovim likovima, posebno ovim mickopim (majko mila glupog li nicka ). Sa njihovim stajalistima, u mjsesec dana istrijebili bi se psi u HR, al zanimljivo nisu rekli da bi samo tako upucali: ubojice, lopove, silovatelje, pedofile i ostalu gamad, koja svoja nedjela cini svako malo i koja se dogadaju sve cesce. Ne nego ajmo ubit jadnu zivotinju, jer joj je vlasnik unistio psihu. Prijatelji moji da je zakon ko u recimo razvijenim zemljama, gdje ti psa likvidiraju na licu mjesta, tebi stize kazna od 5 000 ojra i 2 god zakona, nebi vise bilo ni napada pasa, niti pasa bez brnjica i uzica. Al dok je zakon kakav je i dok se vlasnici ne sankcioniraju nema tu pomoci. Pozdrav svima, i obavezno kada idete u grad il u setnju parkom, ponesite noževe, bombe, pistolje i kalašnjikove, jer vas cekaju psi ubojice. |
| | |
| | #167 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 50
![]() | Re: The Pit Bull Problem nisam ja reko dave da mozes upucat nekog ak se dere na tebe.pas i covjek nisu ista stvar.uostalom dok hodas gradom ljudi se ne deru na tebe iz cista mira.jel tak?? a psi znaju lajat i zivcirat pogotovi oni mali. dabar reci ti meni jel tebi u redu da ja imam tigra ili medvjeda pa da hodam s njim po gradu? tebi je smjesno ka sam reko da su psi za selo.tak je meni smjesno ak tebi tigar nije za grad.zasto tigar nije za grad??ovo za kazne sam ti objasnio.tu ih kod nas niko ne sljivi.kad bi dva tri lika upucala psa koji je lajo na njih da vidis kak bi ih svi vodili na lajni.vidim da nisi shvatio o cemu ja govorim.ja niti imam pistolj niti masem s njim okolo,a vasi djukci ugrozavaju i druge pse i ljude.naravno, kad su bez nadzora. |
| | |
| | #168 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem Prijatelju..akoi lazes i obmanjujes javnost.....onda to cini dosljedno Evo ti primjera tvoje lazi: Tvoj quote : Citat:
Ono sto zelim ponoviti jest da bi bilo bolje da se skupimo ,svi vlasnici pasa....i oni koji nas zele podrzat ,i da se napravi peticija kojom bi se poostrile mjere...i to stostruko. Cak uvest i zatvorske kazne ako treba. Pa da te vidim hoce li ti pas sam setat po ulicama. Druga stvar o kojoj zelim nesto rec jest i famozni zakon (tice se podrucja novi zagreb) koji kaze da u novom zagrebu imamo mjesto u Sigetu , ako se ne varam park mladenaca ili ona sumica iza , gdje mozemo istrcavat pse.... E sad.... U novo zg je sigurno oko 3000 do 4000 pasa..mozda i vise. Pokusavam si zamisliti kako bi to izgledalo da samo 1/10 dodje u taj park.......samo1/10 ! ! ! ocito je da prostora treba jos. Odredi se prostora vise.....i poostre kazne. Rijesio si podosta toga. Cak je i dosla ne losa ideja od veterinara....da se prilikom nabave pasa vlasnik podvrgne psiho testu. Nije ni to lose. Podosta "ljudi" bi odustalo....i time bi se smanjio broj incidenata.
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! | |
| | |
| | #169 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,082
![]() | Re: The Pit Bull Problem Citat:
i vjerujem da ne samo menipa šta ako laju, zar i ti nikad ne pričaš po cesti...pa i ja vidim neke babetine kako tračaju i to me živcira, špa šta da ih idem upucat jer me to živcira ![]() -vjerovao ili ne psi kad laju, komuniciraju A šta se tiče ovog sranja, čovjeka koji je imao tog psa treba privest u zatvor zbog ugrožavanja drugih(ne smao to šta je ubio psa) a psa uspavat.... | |
| | |
| | #170 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 50
![]() | Re: The Pit Bull Problem kako da vam to objasnim.dosta meni dragih i bliskih ljudi se boji pasa jer su kao djeca pretrpjeli napad.na sestru mi je dok je bila mala pas skocio na prsa i srusio na pod i sad se jadna boji.i sami znate da se nesmije panicarit dok pas ide prema vama jer se onda i pas uspanici.sta da ja radim kad prema sestri i meni ide dalmatinac i laje?? ja mirno stojim a ona se sva uplasena skriva iza mene i samo sto se ne rasplace.frend mi ima preko sto kila i isto se boji cak i onih najmanjih pasa jer ga je ko malog pas ugrizo.ja se osobno ne bojim,ali nije mi bas lijepo vidjet pit bula ili dobermana recimo.kog je moja sestra u zivotu napala ili ugrozila?? sad ima traume ni kriva ni duzna.zivimo tu u kvartu di je sve puno pasa i to ih velika vecina hoda bez lajne,a u zgradi nam je vucjak koji je poznat po napadima u parku i na pse i na ljude.i sta da sad covjek radi reci ti meni? |
| | |
![]() |
| Tagovi: pitbull |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:01.

i vjerujem da ne samo meni