Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi The Pit Bull Problem u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: dave mickopi, toplo se nadam, dapace, bilo bi mi drago da te ugrize i raskida neki pas ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-04-08, 18:53   #161 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 799
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica
Re: The Pit Bull Problem

Citat:
Pravi autor: dave Pogledaj Poruke
mickopi, toplo se nadam, dapace, bilo bi mi drago da te ugrize i raskida neki pas jer ni ne zasluzujes drugo

Bez obzira kakva stajališta ima ta osoba nemaš mu pravo to željeti.
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 20:56   #162 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,179
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

hvala, sta drugo rec
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 21:28   #163 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mickopi Pogledaj Poruke
Slažem se
S cim se ti kretenu slazes kad si prvi krenuo sa vrijedjanjem>??

Ti se ne mozes sloziti sa svojim mozgom.

<ovo je sve od mene.
Ukoliko imassposbnost citanja (sumnjam) citaj , razvijaj se.Pomakni se od stupnja razvoja amebe.
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 21:45   #164 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: foxxy Pogledaj Poruke
psi kao prvo i prvo nisu za grad
Ovo je jedna od boljih definicija.
Kaj ? PSi su za selo jer imaju pogon na sva 4 kotaca ? Buahahha....Uzas.

Citat:
.e pa ja tako mislim za sve te vase splacine od djukaca
Ovo govori o tebi najvise.
Citat:
.psi su za selo gdje imaju prostora za trcat i srat,a ne da seru po gradu i vama doma u tanjur
I seljaci su za selo..pa vidis..tu i tamo koji navrati i ovdje.
Vjerovatno si jedan od onih kaj bi psa na selu..i na lanac...E za to je pas jel da ?

Vidim da spominjes sranje u tanjur.Jebiga..vidim da si prosao dosta gorko iskustvo kad to spominjes.

Citat:
i jesam seljacina
Vjerujem.

Citat:
al ja nikog ne ugrozavam i ne pisam nasred ceste sto vasi ljubimci rade.
Jos jedan vidoviti lik koji zna sto moji psi rade ?!!!!
Ovaj forum postaje mjesto medija.....

A to da li ugrozavas nekoga ili ne ja ne znam ( za razliku od tebe koji znas sto moji psi rade ) , nadam se da ne ugrozavas nikoga jer to i nije neki posao....

To sto tebe ugrozavaju psi....to ja razumijem.
To i medicina razumije i uspjesno lijeci.

Citat:
da se mene pita svakog psa kojeg vidim bez brnjice i lanca i da pocne lajat na mene imam pravo upucat
Da si ovdje bio normalan u recenici i zavrsio ju sa
" da vidim da se neko kurci bez lajne i brnjice ili sl....natovario bi mu policiju na vrat u par sekunda....."
napisao bih ti da se slazem s tobom.

Kraj kakav nudis ( IMAS PRAVO UPUCAT NEKOGA ) DA TI ITEKAKO UGROZAVAS nekoga , sto si maloprije negirao.

Vidis kako sam sebi skaces u zeludac.
Prije pisanja i postanja poruke....procitaj ju...da i tebi ima smisla barem malo.
Ovako mi tvrdis da ne ogrozavas nikoga..ali da te se pita..pobio bi podosta ljudi.

Citat:
.sta ja znam
Dobro pitanje.

Citat:
metak u celo i zdravo
No comment.
Srecom , ne ugrozavas nikoga.Nisi ti agresivac ....
Citat:
.znam da je to prekstremno al to je po meni jedini nacin.
Sve govoris sam o sebi , tako da mi i nije tesko kontrirat, iako si napisao da ti nitko ne odgovara...jer si u pravu.Nisi.
Sa takvo agresivnom politikom nikad i neces biti.

Citat:
ja za razliku od vas ne hodam okolo s pistoljem i ne ugrozavam nikog sto vi dragi vlasnici pasa radite s time sto imate psa bez nadzora.
OVDJE PO PRVI PUTA GOVORIS O NAJVECEM PROBLEMU.
I sloziti cu se u potpunosti s ovime.
Kad bi maknuo agresivnos i ekstremizam iz sebe vrlo brzo bi dosli do istog zakljucka.
A to je da su vlasnici krivi za takvo ponasanje psa.
Za takvo sto , pustanje psa bez nadzora, vani ostajes bez psa..odmah....kazna je novcana da se useres i da ju odradjujes godinama.....a i kratak posjet zatvoru na pra mjeseci ti ne gine.Pa ti reci da li bi se takvo sto desavala i kod nas da se uvede ?
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 21:57   #165 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: mickopi Pogledaj Poruke
Znaš šta je tvoj problem što si u manjini cijeli grad protiv vas,nazovo onu ženu kojoj je ta đukeletina ubila psa maloj objasni svoje teorije što meni tu pričaš,a pogotovo pukašaj tu javno iznijeti,to što se ti meni prijetiš to ti samo pokazuje neke stvari,dobro?
nevjerovatno mi je kako znas sto je moj problem..a ne znas raditi na najobicnijoj stvari poput normalne komunikacije bez psovanja.
Vec sam ti to u prijasnjim postovima govorio..da se skuliras i da pokusas komunicirat na nacin koji ne vrijedja nikoga....

Prvi kreces u vrijedjanja....i to vec 3 put ( procitaj opet cijelu nasu raspravu) i onda se zalis.......strasno

Druga stvar...
u par postova ovdje si naveo kako si lik koji brine za ljude....bla..bla...sve to.

Nekako..nisam primjetio da si dao svoja razmisljanja u temama kao npr : korade ubojica...tito ubojica..i slicne teme gdje su pobijeni mnogobrojni.....

A pazi ovo...
Na sam dan kad je idiot sa pit-om napravio ovo monstruozno sranje pustivsi ga samog bez nadzora kroz grad , sjedio sam s obitelji na veceri kad mi je supruga rekla ( inace prati ovaj forum i ovu temu)

"Jesi mozda gledao da li se "mickopi" vec javio sa postom svojim......

I gle cuda...zena mi je vidovita....

Ali sto ces..

Pazi....

Ono sto je najgore od svega..jest..da ima jos monstrum koji tako tretiraju svoje pse i da ce ovih sitaucija jos biti...pa se , u principu , necu cuditi da ces ovu temu potezat svaki put.
Bez obzira sto ti netko tvrdio ( kao danas svi veterinari , svi uzgajivaci..svi oni koji se razumiju....) da se vlasnik takvih pasa mora teretiti za zlodjela PRVI.....

I to zestoko.
Postoji zakon koji kaze kako se drze psi.
Drzite do tog zakona i nece biti problema.
Ja se drzim toga....i 15 godina nemam problema.
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 12:38   #166 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-01-08
Godina: 25
Poruka: 16
ivica0123 se izdvaja iz mase

Pozdrav Dabre.

Đabe ti se natezat sa ovim likovima, posebno ovim mickopim (majko mila glupog li nicka ).

Sa njihovim stajalistima, u mjsesec dana istrijebili bi se psi u HR, al zanimljivo nisu rekli da bi samo tako upucali: ubojice, lopove, silovatelje, pedofile i ostalu gamad, koja svoja nedjela cini svako malo i koja se dogadaju sve cesce. Ne nego ajmo ubit jadnu zivotinju, jer joj je vlasnik unistio psihu.

Prijatelji moji da je zakon ko u recimo razvijenim zemljama, gdje ti psa likvidiraju na licu mjesta, tebi stize kazna od 5 000 ojra i 2 god zakona, nebi vise bilo ni napada pasa, niti pasa bez brnjica i uzica. Al dok je zakon kakav je i dok se vlasnici ne sankcioniraju nema tu pomoci.

Pozdrav svima, i obavezno kada idete u grad il u setnju parkom, ponesite noževe, bombe, pistolje i kalašnjikove, jer vas cekaju psi ubojice.
ivica0123 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 12:48   #167 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 50
foxxy

nisam ja reko dave da mozes upucat nekog ak se dere na tebe.pas i covjek nisu ista stvar.uostalom dok hodas gradom ljudi se ne deru na tebe iz cista mira.jel tak?? a psi znaju lajat i zivcirat pogotovi oni mali.
dabar reci ti meni jel tebi u redu da ja imam tigra ili medvjeda pa da hodam s njim po gradu? tebi je smjesno ka sam reko da su psi za selo.tak je meni smjesno ak tebi tigar nije za grad.zasto tigar nije za grad??ovo za kazne sam ti objasnio.tu ih kod nas niko ne sljivi.kad bi dva tri lika upucala psa koji je lajo na njih da vidis kak bi ih svi vodili na lajni.vidim da nisi shvatio o cemu ja govorim.ja niti imam pistolj niti masem s njim okolo,a vasi djukci ugrozavaju i druge pse i ljude.naravno, kad su bez nadzora.
foxxy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 13:35   #168 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
nisam ja reko dave da mozes upucat nekog ak se dere na tebe.
Prijatelju..akoi lazes i obmanjujes javnost.....onda to cini dosljedno

Evo ti primjera tvoje lazi:

Tvoj quote :

Citat:
da se mene pita svakog psa kojeg vidim bez brnjice i lanca i da pocne lajat na mene imam pravo upucat
Prema tome...da budem blag..govoris neistinu.

Ono sto zelim ponoviti jest da bi bilo bolje da se skupimo ,svi vlasnici pasa....i oni koji nas zele podrzat ,i da se napravi peticija kojom bi se poostrile mjere...i to stostruko.
Cak uvest i zatvorske kazne ako treba.
Pa da te vidim hoce li ti pas sam setat po ulicama.

Druga stvar o kojoj zelim nesto rec jest i famozni zakon (tice se podrucja novi zagreb) koji kaze da u novom zagrebu imamo mjesto u Sigetu , ako se ne varam park mladenaca ili ona sumica iza , gdje mozemo istrcavat pse....

E sad....

U novo zg je sigurno oko 3000 do 4000 pasa..mozda i vise.
Pokusavam si zamisliti kako bi to izgledalo da samo 1/10 dodje u taj park.......samo1/10 ! ! !

ocito je da prostora treba jos.
Odredi se prostora vise.....i poostre kazne.
Rijesio si podosta toga.

Cak je i dosla ne losa ideja od veterinara....da se prilikom nabave pasa vlasnik podvrgne psiho testu.
Nije ni to lose.
Podosta "ljudi" bi odustalo....i time bi se smanjio broj incidenata.
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 13:37   #169 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-02-08
Godina: 17
Poruka: 2,082
Dunga_burek je zabranio reputaciju

Citat:
nisam ja reko dave da mozes upucat nekog ak se dere na tebe.pas i covjek nisu ista stvar.uostalom dok hodas gradom ljudi se ne deru na tebe iz cista mira.jel tak?? a psi znaju lajat i zivcirat pogotovi oni mali.
dabar reci ti meni jel tebi u redu da ja imam tigra ili medvjeda pa da hodam s njim po gradu? tebi je smjesno ka sam reko da su psi za selo.tak je meni smjesno ak tebi tigar nije za grad.zasto tigar nije za grad??ovo za kazne sam ti objasnio.tu ih kod nas niko ne sljivi.kad bi dva tri lika upucala psa koji je lajo na njih da vidis kak bi ih svi vodili na lajni.vidim da nisi shvatio o cemu ja govorim.ja niti imam pistolj niti masem s njim okolo,a vasi djukci ugrozavaju i druge pse i ljude.naravno, kad su bez nadzora.
da se neko dere na mene iz čistog mira...pa bilo je toga i to često... i vjerujem da ne samo meni

pa šta ako laju, zar i ti nikad ne pričaš po cesti...pa i ja vidim neke babetine kako tračaju i to me živcira, špa šta da ih idem upucat jer me to živcira
-vjerovao ili ne psi kad laju, komuniciraju

A šta se tiče ovog sranja, čovjeka koji je imao tog psa treba privest u zatvor zbog ugrožavanja drugih(ne smao to šta je ubio psa)
a psa uspavat....
Dunga_burek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 14:40   #170 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 50
foxxy

kako da vam to objasnim.dosta meni dragih i bliskih ljudi se boji pasa jer su kao djeca pretrpjeli napad.na sestru mi je dok je bila mala pas skocio na prsa i srusio na pod i sad se jadna boji.i sami znate da se nesmije panicarit dok pas ide prema vama jer se onda i pas uspanici.sta da ja radim kad prema sestri i meni ide dalmatinac i laje?? ja mirno stojim a ona se sva uplasena skriva iza mene i samo sto se ne rasplace.frend mi ima preko sto kila i isto se boji cak i onih najmanjih pasa jer ga je ko malog pas ugrizo.ja se osobno ne bojim,ali nije mi bas lijepo vidjet pit bula ili dobermana recimo.kog je moja sestra u zivotu napala ili ugrozila?? sad ima traume ni kriva ni duzna.zivimo tu u kvartu di je sve puno pasa i to ih velika vecina hoda bez lajne,a u zgradi nam je vucjak koji je poznat po napadima u parku i na pse i na ljude.i sta da sad covjek radi reci ti meni?
foxxy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pitbull

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113