| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi The Pit Bull Problem u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: foxxy kako da vam to objasnim.dosta meni dragih i bliskih ljudi se boji pasa jer su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem Citat:
To moras shvatiti. Navodis nam primjere tu....par njih..ali za niti jedan taj primjer nije kriv pas..NEGO KRETEN od vlasnika. Sasvim je jasno da postoje ljudi koji se boje pasa.....i tu nema nista lose. Ja osobno imam u zgradi par njih..i zbog toga kad idem van sa psima osigurami sebe i njih da ne dodje do susreta.Jednostavno..stvim psa na povodnik..i dok ne dodjemo na travnjak..ja ga ne pustam , iako je skolovan. Ne zelim dovoditi u neugodnu situaciju niti sebe , niti druge. Ono sto tebi preporucam jest da probas sa normalnim tonom porazgovarati sa vlasnikom tog njemackog ovcara...i reci mu...kako stvari stoje. Zamoliti ga da psica vodi na povodniku dok je u zgradi , na parkiralistu.... Ako je normalan...shvatiti ce i to ce tako raditi. Ako nije.... Opet imas rijesenje.u zadnjih par mjeseci ti je u gradu zagrebu povecan broj komunalnih redara....koji setaju bas zbog takvih likova. Prijavi ga.....nazoves komunalac.i kazes sto se deasva.Kad mu lupe kaznu od 700---ili 800 kuna, ne znam tocno , vise mu nece past na pamet da vodi ovcara....bez povodnika na mjestima gdje nije predvidjeno za to. Vrlo jednostavno
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! | |
| | |
| | #172 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: The Pit Bull Problem Ma mislim kakve mi tu opće diskusije vodimo.....totalno nebulozno.Pas nije kriv.Vlasnik je kriv i to neki ne shvaćaju vidim. ![]() Može neka živina biti najkrvoločnija na svijetu i sa brnjicom i uzicom se pretvori u bezopasno stvorenje. ![]() Treba vlasnika namlatit i upucat a ne psa.
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” |
| | |
| | #173 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 08-01-07 Godina: 41
Poruka: 45
![]() | Citat:
Citat:
I dalje što se tiče mog humanizma Dabar gdje je tvo,j kad su u pitanju moje snimke napada pasa na ljudi ,ne sjećam se baš riječi žao mi je.Shvatite jednu stvar koju ću vam ja reći ,građani pučanstvo ,porezni obaveznici nazovi kako to kod hočeš NE ŽELE PIT BULLOVE,kao pasminu koja je na lošem glasu i gotovo priča završena kraj. Zadnji Uredio Wamp : 30-04-08 u 21:59. | ||
| | |
| | #174 (permalink) | ||||
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem Citat:
Ocito. Ti nemas jedne trunke osnove o kinologiji i nemas osnovne doze ljudskosti kad pricas ovakve stvari. Dosta mi je pametnjakovica koji mi pricaju kakvi su psi a da pri tome nika dnisu imali psa o kojem pricaju. Citat:
Da si citaao moje postove vidio bi da sam bas o tome pricao. Da sam pricao kako sva ta sranja koja se desavaju, desavaju se zato jer se pas neprikladno drzi. Pisem ovo....OPET...IAKO ZNAM DA NECE S CITATI.....kao niti drugo do sad.Steta Citat:
Svakim postom dokazujes da si upitnog IQ-a. Daj malo bolje prouci temu i vidi sto sam pisao prije negoli mi odgovoris. Tvoj humanizam se na ovom forumu ocitava u tome sto pokusavas mistificirati neke davno odmistificirane stvari. Nisam primjetio da se bavis bilo cime osim pljuvanjem.Nema te na nijednoj temi u kojoj se moze normalno raspravljati jer si plitak. Tebe ne brine gusenje djece u cazminim busevima, tebe ne brine kornatska tragedija i druge stvari koje se desavaju. Kako sam vec naveo... Ocekujem da cemo voditi ovdje raspravu svaki put kad neki kreten od vlasnika pusti psa bez nadzora i ovaj napravi sranje. I opet, naravno , krenut cemo ispocetka pisati o problemu pit-a a ne vlasnika. Presmijesno To sam shatio odavno. S tobom necu u diskusije oko globalnog zatopljenje , s tobom nema rasprave o nestasici hrane u svijetu...ali ne...ma niije tu problem. Citat:
Smijesno mi je uopce raspravljat s tobom na ovom nivou jer imam osjecaj da pokusavam objasniti razliku izemdju dana i noci djetetu od 2 godine. Ponavljam..MOZDA PROCITAS Prvi sam za to da se poostre kazne za neadekvatno drzanje pasa...SVIH PASMINA. Prvi sam za to da se uvede psihoanaliza obvezna prilikom nabave pasa kompletne bull pasmine ( nadam se da znaas sto sve spada pod bull pasminu?!? ) Prvi sam za uvodjenje obveze skolovanja takvih pasa. Prvi sam za kastriranje kuja ! Hm...ma neces ti ovo citat..nego ces opet po svom... Neda mi se vise... Pisemo se opet ovdje kod slijedece katastrofe kad se desi..jer ocekujem da budes dosljedan u neshvacanju problema.
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! | ||||
| | |
| | #175 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem žao mi je tog maltezera,ali je*emu mater,jeli on bio na povodcu??jeli ga mogla ta ženska uzet u naručje???
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #177 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem pa svakako da i dio krivice ide na nju...nikada nije kriva samo jedna strana...
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #179 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem jeli ti znas koliko se meni puta dogodilo da se na mog psa zaleti neki maltezer ili civava????? i sta da ga rastrga,ja krivac?????
| | |
| | #180 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: The Pit Bull Problem Jel ti imaš neke kompleske ili si djevac ? Što je sa tolkim upitnicima ????????????????????????????? ![]() Kaj ne viš da sam se složio s tobom ?????????????????????????????????? ![]() ![]()
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” |
| | |
![]() |
| Tagovi: pitbull |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:38.