Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi The Pit Bull Problem u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: foxxy kako da vam to objasnim.dosta meni dragih i bliskih ljudi se boji pasa jer su ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-04-08, 14:57   #171 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase
Re: The Pit Bull Problem

Citat:
Pravi autor: foxxy Pogledaj Poruke
kako da vam to objasnim.dosta meni dragih i bliskih ljudi se boji pasa jer su kao djeca pretrpjeli napad.na sestru mi je dok je bila mala pas skocio na prsa i srusio na pod i sad se jadna boji.i sami znate da se nesmije panicarit dok pas ide prema vama jer se onda i pas uspanici.sta da ja radim kad prema sestri i meni ide dalmatinac i laje?? ja mirno stojim a ona se sva uplasena skriva iza mene i samo sto se ne rasplace.frend mi ima preko sto kila i isto se boji cak i onih najmanjih pasa jer ga je ko malog pas ugrizo.ja se osobno ne bojim,ali nije mi bas lijepo vidjet pit bula ili dobermana recimo.kog je moja sestra u zivotu napala ili ugrozila?? sad ima traume ni kriva ni duzna.zivimo tu u kvartu di je sve puno pasa i to ih velika vecina hoda bez lajne,a u zgradi nam je vucjak koji je poznat po napadima u parku i na pse i na ljude.i sta da sad covjek radi reci ti meni?
Ono sto moras shvatiti jest cinjenica da govorimo o istome..samo sto ti i onaj cudak mickopi ne shvacate da PAS nije kriv sto je pusten i sto ga nitko ne odgaja.
To moras shvatiti.
Navodis nam primjere tu....par njih..ali za niti jedan taj primjer nije kriv pas..NEGO KRETEN od vlasnika.
Sasvim je jasno da postoje ljudi koji se boje pasa.....i tu nema nista lose.
Ja osobno imam u zgradi par njih..i zbog toga kad idem van sa psima osigurami sebe i njih da ne dodje do susreta.Jednostavno..stvim psa na povodnik..i dok ne dodjemo na travnjak..ja ga ne pustam , iako je skolovan.

Ne zelim dovoditi u neugodnu situaciju niti sebe , niti druge.

Ono sto tebi preporucam jest da probas sa normalnim tonom porazgovarati sa vlasnikom tog njemackog ovcara...i reci mu...kako stvari stoje.
Zamoliti ga da psica vodi na povodniku dok je u zgradi , na parkiralistu....

Ako je normalan...shvatiti ce i to ce tako raditi.
Ako nije....

Opet imas rijesenje.u zadnjih par mjeseci ti je u gradu zagrebu povecan broj komunalnih redara....koji setaju bas zbog takvih likova.
Prijavi ga.....nazoves komunalac.i kazes sto se deasva.Kad mu lupe kaznu od 700---ili 800 kuna, ne znam tocno , vise mu nece past na pamet da vodi ovcara....bez povodnika na mjestima gdje nije predvidjeno za to.

Vrlo jednostavno
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 16:02   #172 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 861
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Ma mislim kakve mi tu opće diskusije vodimo.....totalno nebulozno.Pas nije kriv.Vlasnik je kriv i to neki ne shvaćaju vidim.
Može neka živina biti najkrvoločnija na svijetu i sa brnjicom i uzicom se pretvori u bezopasno stvorenje.
Treba vlasnika namlatit i upucat a ne psa.
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 06:22   #173 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-01-07
Godina: 41
Poruka: 45
mickopi
Citat:
Pravi autor: dave Pogledaj Poruke
foxy....pricas jebene gluposti, cim zines govna ti izlaze iz usta....kako ti kazes, kad bi vidio psa bez povodca, brnjice ili d azalaje na tebe ti bi ga upucao...e pa sad pogledaj to s druge strane.,.po tvojoj logici bi onda ja mogao upucat nekog covjeka koji se izderava samo zato jer se meni to ne sviđa....ne pizdite vise....

ako imate nekih psihickih ili kakvih vec problema javite se za to osposobljenim insitucijama i nemojte nama tu pametovat i srat

mickopi, toplo se nadam, dapace, bilo bi mi drago da te ugrize i raskida neki pas jer ni ne zasluzujes drugo
Slobodno se javi na bilo koji portal na kojem je tema napad pit na maltezera,pa reci svoje mišljenje,ili kad si takav mudovit treba si biti tamo kad se to desilo pa im pričaj svoje filozofije o pit,baš me zanima koliko bi dugo stajao na nogama.

Citat:
Pravi autor: foxxy Pogledaj Poruke
nisam ja reko dave da mozes upucat nekog ak se dere na tebe.pas i covjek nisu ista stvar.uostalom dok hodas gradom ljudi se ne deru na tebe iz cista mira.jel tak?? a psi znaju lajat i zivcirat pogotovi oni mali.
dabar reci ti meni jel tebi u redu da ja imam tigra ili medvjeda pa da hodam s njim po gradu? tebi je smjesno ka sam reko da su psi za selo.tak je meni smjesno ak tebi tigar nije za grad.zasto tigar nije za grad??ovo za kazne sam ti objasnio.tu ih kod nas niko ne sljivi.kad bi dva tri lika upucala psa koji je lajo na njih da vidis kak bi ih svi vodili na lajni.vidim da nisi shvatio o cemu ja govorim.ja niti imam pistolj niti masem s njim okolo,a vasi djukci ugrozavaju i druge pse i ljude.naravno, kad su bez nadzora.
Pazi prijatelju jednu stvar,ovdje ljudi ne vide kraj otvorenih očiju kao konji kad mu staviš ono šta mu zaklanja vid da se ne prestraše.Da nečije pas od ovih nekoga ubije nedo bog -oni bi i dalje vrtli se krug, i pričali jednu te istu priču po stoti put.Ovako bi izgledala naj realnije mišljenje:moj pas pripada agresivnoj pasmini činjenice su to pokazale u bezbroj slučajeva,ja sam sposoban držati svog psa pse pod kontrolom,ali isto tako vjerujem da u nekim određenim situacijama (za neke određene vrste pas ,te situacije ne bi bile iritantne ali za pita bi)pas bi napao.Isto tako vlasnik mora znati da je pas životinja i da je ne predvidljiv,i čovjek je nepredvidljiv, i da nisam baš 100 siguran šta će se desiti.To su bi bile riječi vlasnika psa koji čvrsto stoji na zemlji.

I dalje što se tiče mog humanizma Dabar gdje je tvo,j kad su u pitanju moje snimke napada pasa na ljudi ,ne sjećam se baš riječi žao mi je.Shvatite jednu stvar koju ću vam ja reći ,građani pučanstvo ,porezni obaveznici nazovi kako to kod hočeš NE ŽELE PIT BULLOVE,kao pasminu koja je na lošem glasu i gotovo priča završena kraj.

Zadnji Uredio Wamp : 30-04-08 u 21:59.
mickopi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 04:58   #174 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mickopi Pogledaj Poruke

Pazi prijatelju jednu stvar,ovdje ljudi ne vide kraj otvorenih očiju kao konji kad mu staviš ono šta mu zaklanja vid da se ne prestraše.
Hm..a ti si se proslavio sa shvacanjem stvari o kojima nemas pojma ?
Ocito.
Ti nemas jedne trunke osnove o kinologiji i nemas osnovne doze ljudskosti kad pricas ovakve stvari.
Dosta mi je pametnjakovica koji mi pricaju kakvi su psi a da pri tome nika dnisu imali psa o kojem pricaju.

Citat:
Isto tako vlasnik mora znati da je pas životinja i da je ne predvidljiv,i čovjek je nepredvidljiv, i da nisam baš 100 siguran šta će se desiti.To su bi bile riječi vlasnika psa koji čvrsto stoji na zemlji.
Jos jedna dokaz da ne citas postove nego samo da trkeljas po svome.Uistinu si mizeran.
Da si citaao moje postove vidio bi da sam bas o tome pricao.
Da sam pricao kako sva ta sranja koja se desavaju, desavaju se zato jer se pas neprikladno drzi.
Pisem ovo....OPET...IAKO ZNAM DA NECE S CITATI.....kao niti drugo do sad.Steta
Citat:
I dalje što se tiče mog humanizma Dabar gdje je tvo,j kad su u pitanju moje snimke napada pasa na ljudi ,ne sjećam se baš riječi žao mi je.
Opet dookaz da ne citas.
Svakim postom dokazujes da si upitnog IQ-a.
Daj malo bolje prouci temu i vidi sto sam pisao prije negoli mi odgovoris.

Tvoj humanizam se na ovom forumu ocitava u tome sto pokusavas mistificirati neke davno odmistificirane stvari.

Nisam primjetio da se bavis bilo cime osim pljuvanjem.Nema te na nijednoj temi u kojoj se moze normalno raspravljati jer si plitak.
Tebe ne brine gusenje djece u cazminim busevima, tebe ne brine kornatska tragedija i druge stvari koje se desavaju.
Kako sam vec naveo...

Ocekujem da cemo voditi ovdje raspravu svaki put kad neki kreten od vlasnika pusti psa bez nadzora i ovaj napravi sranje.
I opet, naravno , krenut cemo ispocetka pisati o problemu pit-a a ne vlasnika.

Presmijesno

To sam shatio odavno.

S tobom necu u diskusije oko globalnog zatopljenje , s tobom nema rasprave o nestasici hrane u svijetu...ali ne...ma niije tu problem.

Citat:
Shvatite jednu stvar koju ću vam ja reći ,građani pučanstvo ,porezni obaveznici nazovi kako to kod hočeš NE ŽELE PIT BULLOVE,kao pasminu koja je na lošem glasu i gotovo priča završena kraj.
Pa tko tjera gradjanstvo da si uzima pitove ?

Smijesno mi je uopce raspravljat s tobom na ovom nivou jer imam osjecaj da pokusavam objasniti razliku izemdju dana i noci djetetu od 2 godine.

Ponavljam..MOZDA PROCITAS

Prvi sam za to da se poostre kazne za neadekvatno drzanje pasa...SVIH PASMINA.
Prvi sam za to da se uvede psihoanaliza obvezna prilikom nabave pasa kompletne bull pasmine ( nadam se da znaas sto sve spada pod bull pasminu?!? )
Prvi sam za uvodjenje obveze skolovanja takvih pasa.
Prvi sam za kastriranje kuja !

Hm...ma neces ti ovo citat..nego ces opet po svom...

Neda mi se vise...

Pisemo se opet ovdje kod slijedece katastrofe kad se desi..jer ocekujem da budes dosljedan u neshvacanju problema.
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 00:41   #175 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,140
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

žao mi je tog maltezera,ali je*emu mater,jeli on bio na povodcu??jeli ga mogla ta ženska uzet u naručje???
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 00:43   #176 (permalink)
Uvaženi forumas

Aha sad je žrtva kriva ?
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 00:44   #177 (permalink)
prof. Foruma

pa svakako da i dio krivice ide na nju...nikada nije kriva samo jedna strana...
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 00:46   #178 (permalink)
Uvaženi forumas

Istina. Bez obzira na pasminu,na uzicu i quit.
Makar to bio maltezer.
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 00:52   #179 (permalink)
prof. Foruma

jeli ti znas koliko se meni puta dogodilo da se na mog psa zaleti neki maltezer ili civava????? i sta da ga rastrga,ja krivac?????
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 00:55   #180 (permalink)
Uvaženi forumas

Jel ti imaš neke kompleske ili si djevac ? Što je sa tolkim upitnicima ?????????????????????????????
Kaj ne viš da sam se složio s tobom ??????????????????????????????????
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pitbull

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114