Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi The Pit Bull Problem u Život i Stil forumu; Nebi ni ja preporucila nekom neiskusnom ali da ti iskreno kazem ne volim imati psa a da na njega gledam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-03-07, 22:22   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-03-07
Poruka: 16
Infernal_girl se izdvaja iz mase
Re: The Pit Bull Problem

Nebi ni ja preporucila nekom neiskusnom ali da ti iskreno kazem ne volim imati psa a da na njega gledam ko robota koji me mora slusati i koji ce mi se ulizivati u guzicu. Psa smatram prijateljem lanci i te spike ne volim al sta je nikad se nisam trudila toliko oko mog sunya jer je vec bio star kad sam ga uzela i bio je dosta svoj glav i tvrdoglavi ejdan i drugi nismo se mogli nac...prosli smo dosta toga u zivotu zajedno cime sam vracala njemu ono sto je on meni pruzio. Nakon sto sam se vratila sa druge operacije docekao me sa ocima punim suza al to doslovno je tako uvjek me pazio kad bi ga vodila u setnju sa stakama (stvarno nevjerovatno) uvijek bi pazio preko ceste nebi nikad vuko a druge pse nije ni vidio n cuo (a u centru pule nedjeljom bude ih malih miljun). Sa psom imap trebas nac ono nesto sto ce vas povezati al covijek se ponekad i treba prilagodit psu i njegovim potrebama. Od malena sam uvijek bila medu zivotinjama jer bi znala otic do kuma u labinu di je on veterinar i tamo provest dane.
Prvi pas koji mi se doso u ruke da ga pazim bio je boxer pago s kojim sam se odmah dobro snasla a kojeg sam se prije bojala. Sad vise nije tako a i decko je od malena se bavio psima.
Ono sto moze pruzit pas je jedinstveno i svaki pas zasluzuje najvise dal on bio od rase ili manje.
Imam povjerenja u psa vise nego u covijeka...trenutno bi htjela uzeti jednu pit bulku posto je decko imo jednu.
I opet ponavljam ko iko zna za neku zenkicu nek mi javi, cijena i prijevoz nije bitna... piss =D
Infernal_girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 22:51   #12 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

"baviti se psom" ne znači staviti ga na lanac....nego ga socijalizirati, učiti, odgajati.....

Želim ti da nađeš curicu i da obje budete sretne zajedno
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 23:27   #13 (permalink)
Starter

I ja se nadam, vec dugo trazim al bez uspjeha. =( Ako udes nesto cula u vezi toga pls javi =)
Infernal_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 13:48   #14 (permalink)
Starter

Exclamation Re: The Pit Bull Problem

HA olaaaaaaaaaaaaaa nasla sam stene dobermana muzjaka.Bas sam presretna,nadam se da cu imati dovoljno para za ga kupit =(...
Sad sam se sjetila...vi u zagrebu jako brinet o vasom sinteraju i udrugama za zivotinje dok ovdje u Puli je sasvim drugecije. Nasa udruga trazi volo ntere i kad ih nadu zaborave nazvati...grrrr
Infernal_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 22:44   #15 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase

Upravo suprotno od onog što pišeš eowyn.
Imam inače sad već 4 psa , 2 muška i 2 ženke a da ne spominjem da svaki dan , zadnjih 13 godina radim sa psima (kako svojim , tako i sa tudjim)
Kad razgovaram sa poznanicima i znancima svojim oko pasa redovno se pojavljuje problem oko spoja muško - muško.
Pogotovo kod takvih pasmina.
I svi redom , tko god nije spreman saslušat dobronamjeran savjet , imaju problema , i to velikih.

Čitam ovdje o pričama kako se mužjak baca na ledja i tako to...

Klasika.

Tako se ponaša 100 % štenaca ili mladih pasa (do 18 mjeseci )
Sasvim je druga stvar kad pas spolno sazrije.
Sasvim druga.

No dobro.
Vidim da je stvar riješene, barem dijelom.

Ostajte dobri i volite životinje
SuperHabarDabar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-07, 13:58   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,183
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

evo da i ja dam svoje misljenje o tome....ovaj filmic je sve rekao a ja mogu na to dodati samo da ce pas bit onakav kako ga vlasnik odgoji...znaci sve je u rukama vlasnika...
frend mi ima 6 godina staru kuju americkog staforda i pred 2 dana ju je vodio na parenje...sve je super uspijelo i za par mjeseci cu i ja dobiti svog psica....jedva cekam...
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-04-07, 16:40   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

To su oštri psi i često puta ubiju neke nevine ljude,svoje vlasnike,napadnu djecu,uopće ih ne žalim,treba ih sve ubiti
mirin979 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-04-07, 17:12   #18 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Za to kakvi su oni su krivi ljudi, oni su ih takvima napravili.
Odgovori sa citatom
Star 09-04-07, 22:50   #19 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mirin979 Pogledaj Poruke
To su oštri psi i često puta ubiju neke nevine ljude,svoje vlasnike,napadnu djecu,uopće ih ne žalim,treba ih sve ubiti
Osobno sma protiv bilo kakve eutanazije , ali u tvom slučaju bih napravio izuzetak i to vrlo rado.

Sramota je da sa 22 godine ovakve stvari pišeš.
kao da ja napišem da sam ti ševio curu i da je za kurac ševa bila.

Katastrofa i s moje strane i s tvoje.

Zadnji Uredio SuperHabarDabar : 09-04-07 u 22:53.
SuperHabarDabar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-07, 11:27   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Nisam ja to tako doslovno mislio da ih treba ubiti,htio sam istaći da ih ne volim,a ako ih već neko uzima onda to stvarno mora biti čovjek sa živcima i znanjem, a ne svakakve budale
mirin979 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pitbull

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108