| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi The Pit Bull Problem u Život i Stil forumu; Nebi ni ja preporucila nekom neiskusnom ali da ti iskreno kazem ne volim imati psa a da na njega gledam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-03-07
Poruka: 16
![]() | Re: The Pit Bull Problem Nebi ni ja preporucila nekom neiskusnom ali da ti iskreno kazem ne volim imati psa a da na njega gledam ko robota koji me mora slusati i koji ce mi se ulizivati u guzicu. Psa smatram prijateljem lanci i te spike ne volim al sta je nikad se nisam trudila toliko oko mog sunya jer je vec bio star kad sam ga uzela i bio je dosta svoj glav i tvrdoglavi ejdan i drugi nismo se mogli nac...prosli smo dosta toga u zivotu zajedno cime sam vracala njemu ono sto je on meni pruzio. Nakon sto sam se vratila sa druge operacije docekao me sa ocima punim suza al to doslovno je tako uvjek me pazio kad bi ga vodila u setnju sa stakama (stvarno nevjerovatno) uvijek bi pazio preko ceste nebi nikad vuko a druge pse nije ni vidio n cuo (a u centru pule nedjeljom bude ih malih miljun). Sa psom imap trebas nac ono nesto sto ce vas povezati al covijek se ponekad i treba prilagodit psu i njegovim potrebama. Od malena sam uvijek bila medu zivotinjama jer bi znala otic do kuma u labinu di je on veterinar i tamo provest dane. Prvi pas koji mi se doso u ruke da ga pazim bio je boxer pago s kojim sam se odmah dobro snasla a kojeg sam se prije bojala. Sad vise nije tako a i decko je od malena se bavio psima. Ono sto moze pruzit pas je jedinstveno i svaki pas zasluzuje najvise dal on bio od rase ili manje. Imam povjerenja u psa vise nego u covijeka...trenutno bi htjela uzeti jednu pit bulku posto je decko imo jednu. I opet ponavljam ko iko zna za neku zenkicu nek mi javi, cijena i prijevoz nije bitna... piss =D |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-03-07
Poruka: 16
![]() | HA olaaaaaaaaaaaaaa nasla sam stene dobermana muzjaka.Bas sam presretna,nadam se da cu imati dovoljno para za ga kupit =(... Sad sam se sjetila...vi u zagrebu jako brinet o vasom sinteraju i udrugama za zivotinje dok ovdje u Puli je sasvim drugecije. Nasa udruga trazi volo ntere i kad ih nadu zaborave nazvati...grrrr |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem Upravo suprotno od onog što pišeš eowyn. Imam inače sad već 4 psa , 2 muška i 2 ženke a da ne spominjem da svaki dan , zadnjih 13 godina radim sa psima (kako svojim , tako i sa tudjim) Kad razgovaram sa poznanicima i znancima svojim oko pasa redovno se pojavljuje problem oko spoja muško - muško. Pogotovo kod takvih pasmina. I svi redom , tko god nije spreman saslušat dobronamjeran savjet , imaju problema , i to velikih. Čitam ovdje o pričama kako se mužjak baca na ledja i tako to... Klasika. Tako se ponaša 100 % štenaca ili mladih pasa (do 18 mjeseci ) Sasvim je druga stvar kad pas spolno sazrije. Sasvim druga. No dobro. Vidim da je stvar riješene, barem dijelom. Ostajte dobri i volite životinje |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: The Pit Bull Problem evo da i ja dam svoje misljenje o tome....ovaj filmic je sve rekao a ja mogu na to dodati samo da ce pas bit onakav kako ga vlasnik odgoji...znaci sve je u rukama vlasnika... frend mi ima 6 godina staru kuju americkog staforda i pred 2 dana ju je vodio na parenje...sve je super uspijelo i za par mjeseci cu i ja dobiti svog psica....jedva cekam...
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem Citat:
Sramota je da sa 22 godine ovakve stvari pišeš. kao da ja napišem da sam ti ševio curu i da je za kurac ševa bila. Katastrofa i s moje strane i s tvoje. Zadnji Uredio SuperHabarDabar : 09-04-07 u 22:53. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem Nisam ja to tako doslovno mislio da ih treba ubiti,htio sam istaći da ih ne volim,a ako ih već neko uzima onda to stvarno mora biti čovjek sa živcima i znanjem, a ne svakakve budale |
| | |
![]() |
| Tagovi: pitbull |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:11.

piss =D