| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi The Pit Bull Problem u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: mirin979 To su oštri psi i često puta ubiju neke nevine ljude,svoje vlasnike,napadnu djecu,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: The Pit Bull Problem Citat:
![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-07-07
Poruka: 4
![]() | Citat:
Ovako bavim se ovim psima 13 godina i imam 3 pit bulla i 1 američkog stafforda..kao što ti velišda neče bit problema ako je pit bull mlađi od drugog psa moram ti reč da je vrlo moguče da če biti..Kao prvo ti psi su jako dobri i sve to štima,kao drugo do godine i pol oni su još praktički djeca i neče bit borbeni vrlo vjerojatno ali kada jednom skuže da su jaki poklat če sve i svakoga koga neznaju...jednoga mojega psa maxa koji je stari 2 i pol godine napao je njemački ovčar,dok ga je maks davio na podu ostala tri su mu polomili sve noge, iščupali mi uši tako da je na tom psu ostala samo kože...zato curo prije nego kupiš takvoga psa sa kojima treba jako puno brige i prostora promisli još 3 puta dali ti to možeš,ja svoje pse šečem 7 kilometara na dan.i trošim oko 3000 tisuče kuna mjesečno..a za papire i za lovu,,ti vjerojatno misliš kao što vidim da ako pas ima papire da če duže živjeti i biti zdraviji..tu si se zeznula papiri služe za natjecanja i nemora značiti da je pas sa papirima bolji jer nije sve je to manje više isto,to kao da imaš dva ista bmw-a i veliš ovaj je bolji jer ima tablice a ovaj nevalja više se kvari jer ih nema...za te pse treba čvrsta ruka...pozdrav | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem Citat:
Slažem se s ovim... iako je istina negdje u sredini. | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-01-07 Godina: 41
Poruka: 44
![]() | Citat:
Ima još jedna stvar ,a to je da se pojavljuje pasmine za koje je pit curica,to su presa canario i američki bandog.Presa je izuzutno opasna pasmina koja ima neslavnu statistiku 12 napada na vlasnika i to s velikim postokom smrtnosti.Po izgledu su je vrlo sličan pitu samo je viši i ne bi se baš s njim htio sresti.Bandog miješanac staforda i napulj.mastifa ,pas napravljen za zaštitu osoba i prostora.Kruže priče da tko uđe u prostor koji on čuva da ne izlazi živ. Zadnji Uredio daidza : 07-02-08 u 13:01. | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: The Pit Bull Problem Citat:
vezano za bandoga i canara....mislim da si zaboravio i jednog od 'najkrvolocnijih' a to je dogo argentino.... u tvom postu ima puno stvari s kojima se ne slazem i imam osjecaj da blebeces bezveze
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 274
![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem Citat:
Ne seri. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: The Pit Bull Problem evo jedan filmic pa poslusajte sta ljudi kazu o psima koju su sluzili kao borbeni psi a sada su u utocistu i spaseni od 'ludog' vlasnika ... nek mi netko kaze ako u ovom slijedecem filmicu vidi opasnog psa jer ja ne vidim
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Tagovi: pitbull |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:19.

Da je pit stariji od tog mješanca, onda bi i bilo problema....a ovako će pit odrasti uz njega i znat će ga cijenit