Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi The Pit Bull Problem u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: mirin979 To su oštri psi i često puta ubiju neke nevine ljude,svoje vlasnike,napadnu djecu,...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-04-07, 17:00   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,187
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave
Re: The Pit Bull Problem

Citat:
Pravi autor: mirin979 Pogledaj Poruke
To su oštri psi i često puta ubiju neke nevine ljude,svoje vlasnike,napadnu djecu,uopće ih ne žalim,treba ih sve ubiti
malo potrazi po internetu ... pa ces vidjeti da pitovi i amstafi nemaju nista vise napada na ljude od recimo labradora ... samo sto se vise prica ako jedan od njih napadne covjeka jer su ljudi zabrijali da su ti psi strojevi za ubijanje i da u njima nema nista dobroga, a takve gluparije pricaju samo oni ljudi koji nikad u zivotu nisu imali kontakt sa takvim "opasnim" psom ......
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-07-07, 14:54   #22 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-07-07
Poruka: 4
Stafford se izdvaja iz mase
Cool Re: The Pit Bull Problem

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
Ma ne mora značiti da će biti problema Da je pit stariji od tog mješanca, onda bi i bilo problema....a ovako će pit odrasti uz njega i znat će ga cijenit

Srela sam ja pitova koji su veće maze od bilo kojih drugih pasa! Bitno je kako ga odgojiš!

Nightmare_girl: Cijena kvalitetnog šteneta i je velika i ako želiš da nemaš puno zdravstvenih problema s njim i upitan karakter, onda plati tu cijenu ili odustani od nabavke takvog psa! Jer danas nisu ljudi ni svjesni koliko je švercera u našoj zemlji i u okolnim zemljama
Vidim da se i ja moram uključit u raspravu..
Ovako bavim se ovim psima 13 godina i imam 3 pit bulla i 1 američkog stafforda..kao što ti velišda neče bit problema ako je pit bull mlađi od drugog psa moram ti reč da je vrlo moguče da če biti..Kao prvo ti psi su jako dobri i sve to štima,kao drugo do godine i pol oni su još praktički djeca i neče bit borbeni vrlo vjerojatno ali kada jednom skuže da su jaki poklat če sve i svakoga koga neznaju...jednoga mojega psa maxa koji je stari 2 i pol godine napao je njemački ovčar,dok ga je maks davio na podu ostala tri su mu polomili sve noge, iščupali mi uši tako da je na tom psu ostala samo kože...zato curo prije nego kupiš takvoga psa sa kojima treba jako puno brige i prostora promisli još 3 puta dali ti to možeš,ja svoje pse šečem 7 kilometara na dan.i trošim oko 3000 tisuče kuna mjesečno..a za papire i za lovu,,ti vjerojatno misliš kao što vidim da ako pas ima papire da če duže živjeti i biti zdraviji..tu si se zeznula papiri služe za natjecanja i nemora značiti da je pas sa papirima bolji jer nije sve je to manje više isto,to kao da imaš dva ista bmw-a i veliš ovaj je bolji jer ima tablice a ovaj nevalja više se kvari jer ih nema...za te pse treba čvrsta ruka...pozdrav
Stafford je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-07-07, 15:05   #23 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Stafford Pogledaj Poruke
papiri služe za natjecanja i nemora značiti da je pas sa papirima bolji jer nije sve je to manje više isto,to kao da imaš dva ista bmw-a i veliš ovaj je bolji jer ima tablice a ovaj nevalja više se kvari jer ih nema...za te pse treba čvrsta ruka...pozdrav

Slažem se s ovim... iako je istina negdje u sredini.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 01:12   #24 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,474
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Rescued Pit Bull Roxy Playing with Kong on Porch

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 15:49   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

presladak je!!!!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 12:25   #26 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-01-07
Godina: 41
Poruka: 44
mickopi
Citat:
Pravi autor: dave Pogledaj Poruke
malo potrazi po internetu ... pa ces vidjeti da pitovi i amstafi nemaju nista vise napada na ljude od recimo labradora ... samo sto se vise prica ako jedan od njih napadne covjeka jer su ljudi zabrijali da su ti psi strojevi za ubijanje i da u njima nema nista dobroga, a takve gluparije pricaju samo oni ljudi koji nikad u zivotu nisu imali kontakt sa takvim "opasnim" psom ......
I te kako imaju ,to se vlasnici pit bulla samo tješe,ti opasni psi vrlo su konfilktni ,imaju vrlo kratak fitilj vrlo su nervozni i u biti ne predvidivi.Englezi su napravili psa sličnih karakterstika divljoj zvijeri,a takav pas je zaista napravljen samo za borbe,oni nisu za kučne ljubimce,pa zbog toga dolazi do opasnih situacija na relaciji pit-čovjek.Onaj koji priča da je pit maza to je vjerovatno njegov pas ili ga zna od malena.Ako je takvog uvjerenja nek uđe u dvorište u kojem je pit odvezan ,pa če vidjeti šta će mu se desiti.Kod tog psa još je jedna činjenica fascinatna,od pet ljudi koji stoje on će izabrati jednu osobu i na nju će jurišati,normalo jer mu se nije nešto sviđalo na njoj.

Ima još jedna stvar ,a to je da se pojavljuje pasmine za koje je pit curica,to su presa canario i američki bandog.Presa je izuzutno opasna pasmina koja ima neslavnu statistiku 12 napada na vlasnika i to s velikim postokom smrtnosti.Po izgledu su je vrlo sličan pitu samo je viši i ne bi se baš s njim htio sresti.Bandog miješanac staforda i napulj.mastifa ,pas napravljen za zaštitu osoba i prostora.Kruže priče da tko uđe u prostor koji on čuva da ne izlazi živ.

Zadnji Uredio daidza : 07-02-08 u 13:01.
mickopi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 16:24   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: mickopi Pogledaj Poruke
I te kako imaju ,to se vlasnici pit bulla samo tješe,ti opasni psi vrlo su konfilktni ,imaju vrlo kratak fitilj vrlo su nervozni i u biti ne predvidivi.Englezi su napravili psa sličnih karakterstika divljoj zvijeri,a takav pas je zaista napravljen samo za borbe,oni nisu za kučne ljubimce,pa zbog toga dolazi do opasnih situacija na relaciji pit-čovjek.Onaj koji priča da je pit maza to je vjerovatno njegov pas ili ga zna od malena.Ako je takvog uvjerenja nek uđe u dvorište u kojem je pit odvezan ,pa če vidjeti šta će mu se desiti.Kod tog psa još je jedna činjenica fascinatna,od pet ljudi koji stoje on će izabrati jednu osobu i na nju će jurišati,normalo jer mu se nije nešto sviđalo na njoj.

Ima još jedna stvar ,a to je da se pojavljuje pasmine za koje je pit curica,to su presa canario i američki bandog.Presa je izuzutno opasna pasmina koja ima neslavnu statistiku 12 napada na vlasnika i to s velikim postokom smrtnosti.Po izgledu su je vrlo sličan pitu samo je viši i ne bi se baš s njim htio sresti.Bandog miješanac staforda i napulj.mastifa ,pas napravljen za zaštitu osoba i prostora.Kruže priče da tko uđe u prostor koji on čuva da ne izlazi živ.
oprosti ali sa nekim nebulozama se ne slazem...kao prvo i osnovno pas je onakav kako ga vlasnik nauci...mora se uzet u obzir da je pas zivotinja i da svaki pas ima u sebi ono nesto sto ga cini nepredvidivim pa tako i pita...i oprosti ali svaki pas je opasan kad netko nepoznat uđe u dvoriste koj eon cuva, sta on ima radit u dvoristu nepozvan...

vezano za bandoga i canara....mislim da si zaboravio i jednog od 'najkrvolocnijih' a to je dogo argentino....

u tvom postu ima puno stvari s kojima se ne slazem i imam osjecaj da blebeces bezveze
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 16:58   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-10-07
Godina: 22
Poruka: 274
rommel~ se izdvaja iz maserommel~ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mickopi Pogledaj Poruke

Ne seri.
rommel~ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 20:02   #29 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ukratko
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 21:26   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

evo jedan filmic pa poslusajte sta ljudi kazu o psima koju su sluzili kao borbeni psi a sada su u utocistu i spaseni od 'ludog' vlasnika

...
nek mi netko kaze ako u ovom slijedecem filmicu vidi opasnog psa jer ja ne vidim

dave je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pitbull

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111