| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi The Pit Bull Problem u Život i Stil forumu; Ok kad se već šamaramo filmićima ,evo malo o vašim "mazama" http://uk.youtube.com/watch?v=... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-01-07 Godina: 41
Poruka: 44
![]() | Ok kad se već šamaramo filmićima ,evo malo o vašim "mazama" http://uk.youtube.com/watch?v=iorT63qLQjw, pa može još jedan http://uk.youtube.com/watch?v=ZID0lEyikUI Citat:
Zadnji Uredio Wamp : 08-02-08 u 12:15. | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem Ne daj bože nikom da ga tako pas napadne, ali budi svjestan da je takvog psa "stvorio" čovjek. A budući da ima toliko nesavjesnih i neodgovornih vlasnika eto šta se dogodi. Normalan čovjek ne bi pustio takvog psa bez kontrole..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem Ja bih likvidirala one koji zarađuju na tim psima. I neodgovorne vlasnike... A nekome su lijepi, meni osobno više nego maltezeri i ostali psi tog tipa, ali ne bih ga imala.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: The Pit Bull Problem Citat:
pudlicu ne mozes natjerat da se bori jer ima 5 kila i od toga su 3 kile dlake....da ima 30 kao i pittovi onda bi to bio opak pas... bas zbog ovakvih ljudi kao ti koji pricaju gluposti ovi psi su na losem glasu
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 462
![]() ![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem Ne razumin se bas u pse ali sto nije kakav je gazda takav je i pas ako je gazda agresivan i lud onda bi i pas triba biti takav zar ne? a sto se tice tih "opasnih" pasmina oni su opasni jedino ako nemaju pravilnu brigu i odgajanje
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() | Re: The Pit Bull Problem moram reci...nemojte srat!! iznerviran sam ovim glupostima!! onu zenu je ugrizo,pa jbte ide sa stapom od 2metra prema njemu!! bili itko od vas pustoi nepoznatog čovjeka da ide prema vama sa bejzbol palicom?? a onaj ga drži za noge??idiot! uhvati zeca za noge ugrist ce te!! a ona stoka od policije... gamad ACAB
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-01-07 Godina: 41
Poruka: 44
![]() | Re: The Pit Bull Problem Volio bih tebe vidjeti za šta bi ga ti držo,glupane drži ga za noge jer ga nema za šta primiti,taj je zvijer izgrizla troje ljudi, i još bi nastavila sa svojim pohodom da nije došla murija.Žena ide sa štapom prema njemu da ga ulovi ,ali pas koji je normalan pobjegao bi a ne napadao.Zar ti nemaš nimalo ljudskosti u sebi da se suosječaš s tim ljudima nego opravdavaš napade tih zvijer,sram te može ,kakav si ti to čovjek |
| | |
![]() |
| Tagovi: pitbull |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:11.