Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi The Pit Bull Problem u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: mickopi Volio bih tebe vidjeti za šta bi ga ti držo,glupane drži ga za ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-02-08, 12:39   #41 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,140
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase
Re: The Pit Bull Problem

Citat:
Pravi autor: mickopi Pogledaj Poruke
Volio bih tebe vidjeti za šta bi ga ti držo,glupane drži ga za noge jer ga nema za šta primiti,taj je zvijer izgrizla troje ljudi, i još bi nastavila sa svojim pohodom da nije došla murija.Žena ide sa štapom prema njemu da ga ulovi ,ali pas koji je normalan pobjegao bi a ne napadao.Zar ti nemaš nimalo ljudskosti u sebi da se suosječaš s tim ljudima nego opravdavaš napade tih zvijer,sram te može ,kakav si ti to čovjek
prvo... nećeš me oslovljavat sa glupane...
drugo...pas nije napao iz čista mira,nego je isprovociran,narano to se nevidi na ovim klipovima...
treće...ljudi su nekada veće zvijeri nego životinje...
četvrto...ja imam staffordskog terrijera,koji je sa pit bullom brat blizanac,a u krugu 500metara od moje kuće su 4 pit bulla,tako da mi nedržiš nekakve teorije i predavanja o njima,jer o tome znam puno više nego ti možeš zamislili,i više nego ćeš ti ikada znati...

peto...stavi maltezera i APBT jedno do drugog...i promatraj koji će prvi napast..
i pokušaj ih maziti,i vidit ćeš koji će te prvi pokušati ugristi...
vjeruj mi,rezultatom ćeš biti iznenađen...
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 13:44   #42 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,211
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Citat:
Volio bih tebe vidjeti za šta bi ga ti držo,glupane drži ga za noge jer ga nema za šta primiti,taj je zvijer izgrizla troje ljudi, i još bi nastavila sa svojim pohodom da nije došla murija.Žena ide sa štapom prema njemu da ga ulovi ,ali pas koji je normalan pobjegao bi a ne napadao.Zar ti nemaš nimalo ljudskosti u sebi da se suosječaš s tim ljudima nego opravdavaš napade tih zvijer,sram te može ,kakav si ti to čovjek
Osim kulture fali ti i znanja o psima. U jednom sam postu napisala da se ne zna točno i uvijek što je uzrok napada psa, ali tvoja tvrdnja da pas koji je normalan bježi kad ga netko napada nema veze s istinom. Osnovna karakteristika životinja je nagon, a kada se osjeća ugroženom ona se brani i to je sve.
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 13:58   #43 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase

Citat:
Ok kad se već šamaramo filmićima ,evo malo o vašim "mazama" http://uk.youtube.com/watch?v=iorT63qLQjw, pa može još jedan http://uk.youtube.com/watch?v=ZID0lEyikUI

To su fraze koji vlasnici beskrajno ponavljaju tješeči najprije sebe ,pa onda i druge.Pas je onakav kakav ga naučiš ,je 30 posto ostalih 70 genetika.Zašto ne možeš natjerati pudlicu da se bori ,jer im to nije u genetici.Problem kod pit kad uđeš dvorište je taj što če on trčati za tobom dok te god ne ozlijedi.A onda kad se to desi ,prekriži sebe i život koji si prije živio zauvijek.
Žalosntan je jedan podatak od tebe ovdje.

Ako uistinu imas 40 godina i razmisljas na ovaj nacin onda stvarno nemamo sto raspravljati.

Razbacujes se postotcima a uopce nisi upoznat u tetmatiku.Na ovom forumu je podosta kompetentnih ljudi koji mogu progovoriti o ovome problemu , a medju njima definitivno nisi ti. Jos jedan dokaz da je misljenje kao i supak.Svatko ga ima.

Raspitaj se malo na internetu , ukoliko ti to nije stran pojam , o ugrzima pasa tj broju po pasmini.

Vidim u daljnjim postovima navodis i ljudskost...meni se cini da tebi fali iste i to podosta.

Nista na kugli zemaljsko nije crno i bijelo.Nista se ne moze klasificirat kao dobro i lose ..sve je sareno.

Pises da su ti psi stvoreni da bui naudili ljudima...hm..nije li pas covjekov najbolji prijatelj??

Ono sto mene brine jest cinjenica da posotje ljudi koji su u stanju popljuvat , lagat , prepricavt price i pricice a da pri tome nema nikakvu namjeru se raspitat o temi o kojoj laje.

Ekvivalent tome bi bio moj pokusaj opisivanja kvalitete sexualnog zivota tvoje zene ( ukoliko ju imas )

ja o tom slucaju nemam pojma i totalno serem sad.
KAO I TI U SVIM OVIM POSTOVIMA
SuperHabarDabar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 14:53   #44 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,211
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Citat:
Kruže priče da tko uđe u prostor koji on čuva da ne izlazi živ.
Naravno da mi je žao ljudi koji nastradaju ovim putem, ali šta ima itko ulazit u njegov prostor, koje i sam kažeš, čuva. Tu nešto nije u redu sa ljudima a ne sa psima.
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 18:03   #45 (permalink)
prof. Foruma

ovako...šta se tiče tog prostora u kojem je pit bull...
ima mrvicu istine u ovome što kažeš!
APBT je po nagonu pas čuvar,i to mu je urođeno,da čuva,i brine za one kojise brinu o njemu...
i velika je greška ako se APBT uči kako da čuva neki posjed...
to može biti loše,zlo!
i još stoji tvrdnja,da APBT nema teritorijalnu pripadnost!znači sve je njegovo! ali NIKADA neće napast prvi,osim ako nije izazvan!i ako se to dogodi,on prvenstveno štiti sebe,i svog vlasnika od napada...
ženke APBT su poznate po tome,da ako bilo koje štene joj se približi,ona će ga prihvatiti kao svoga...
dok mužjaci zbog ljubomore,dogodi se da uguše mladunce,iakojakorijetko,baš zbog toga što se štencima tada daje više brige i pažnje nego njemu..
svaka pasminaimasvoje mane i prednosti,i toje normalno!!

i jedan primjer iz vlastitog iskustva...jučer sesa mojim AST šetam rivom,i priđe mi žena sa dvoje male djece,i pita me može li ga pomaziti...kažem može,inaravno moj pas oduševljem,maše repom,i liže ju,ioname pita koji je to pas??
ja joj govorim AST,aona refleksno djecu poteže za ruke,i govori,idemo djeco,ovaj pasje opasan!
i upravoovakve stvari se događajui z ljudskog neznanja,i širenja nekih lažnih priča,na koje se ljudi groze...i naravno da ta njena djeca,sutra neće voljeti ni AST-a ni APBT-a,ni bilo kojeg psa,jerju je krivo informirani roditelj tako naučio...i to je ono žalosno...a i mediji su uvelike pomogli ovakvom karakteriziranju ovih "opasnih" pasmina...

žalosno...
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 18:16   #46 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 470
File zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: terri Pogledaj Poruke
ovako...šta se tiče tog prostora u kojem je pit bull...
ima mrvicu istine u ovome što kažeš!
APBT je po nagonu pas čuvar,i to mu je urođeno,da čuva,i brine za one kojise brinu o njemu...
i velika je greška ako se APBT uči kako da čuva neki posjed...
to može biti loše,zlo!
i još stoji tvrdnja,da APBT nema teritorijalnu pripadnost!znači sve je njegovo! ali NIKADA neće napast prvi,osim ako nije izazvan!i ako se to dogodi,on prvenstveno štiti sebe,i svog vlasnika od napada...
ženke APBT su poznate po tome,da ako bilo koje štene joj se približi,ona će ga prihvatiti kao svoga...
dok mužjaci zbog ljubomore,dogodi se da uguše mladunce,iakojakorijetko,baš zbog toga što se štencima tada daje više brige i pažnje nego njemu..
svaka pasminaimasvoje mane i prednosti,i toje normalno!!

i jedan primjer iz vlastitog iskustva...jučer sesa mojim AST šetam rivom,i priđe mi žena sa dvoje male djece,i pita me može li ga pomaziti...kažem može,inaravno moj pas oduševljem,maše repom,i liže ju,ioname pita koji je to pas??
ja joj govorim AST,aona refleksno djecu poteže za ruke,i govori,idemo djeco,ovaj pasje opasan!
i upravoovakve stvari se događajui z ljudskog neznanja,i širenja nekih lažnih priča,na koje se ljudi groze...i naravno da ta njena djeca,sutra neće voljeti ni AST-a ni APBT-a,ni bilo kojeg psa,jerju je krivo informirani roditelj tako naučio...i to je ono žalosno...a i mediji su uvelike pomogli ovakvom karakteriziranju ovih "opasnih" pasmina...

žalosno...
Potpuno se slazen sa tobon bas zbog tog neznanja i medija koji napumpavaju te teorije događaju se takve stvari

Ja osobno mislin da je to sramota sto je problem u google napisati ime pasmine i malo pogledati o cemu se radi svatko moze saznanti i informirati se da ih je volja
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 18:27   #47 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,879
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

Citat:
Pravi autor: File zd Pogledaj Poruke
Potpuno se slazen sa tobon bas zbog tog neznanja i medija koji napumpavaju te teorije događaju se takve stvari

Ja osobno mislin da je to sramota sto je problem u google napisati ime pasmine i malo pogledati o cemu se radi svatko moze saznanti i informirati se da ih je volja
ocito je problem,...lakse je srat o necemu o cemu nemas pojma nego se malo informirati prije nego uletis u ikakvu diskusiju o bilo cemu
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 06:32   #48 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-01-07
Godina: 41
Poruka: 45
mickopi
Meni tu stvarno nije jedna stvar jasna ,da vi stajete na stranu psa a ne napadnog čovjeka,znači po tome vama je više žao te zvijeri nego čovjeka,ljudi o čemi mi govorimo ovdje,vi ste mrzitelji ljudi.Ovdje sam stavio clip pas napao svog gazdu ,ponavljam svoga gazdu ,a šta bi tek napravio nekome drugom.Pas je izazvan pa napada ,to je točno za normalnu životinju ,a za ovu zvijer baš i nije,on napada bez razloga evo vam dokaz.

http://uk.youtube.com/watch?v=113iWu9cMt0

Citat:
Pravi autor: SuperHabarDabar Pogledaj Poruke
Žalosntan je jedan podatak od tebe ovdje.

Ako uistinu imas 40 godina i razmisljas na ovaj nacin onda stvarno nemamo sto raspravljati.

Razbacujes se postotcima a uopce nisi upoznat u tetmatiku.Na ovom forumu je podosta kompetentnih ljudi koji mogu progovoriti o ovome problemu , a medju njima definitivno nisi ti. Jos jedan dokaz da je misljenje kao i supak.Svatko ga ima.

Raspitaj se malo na internetu , ukoliko ti to nije stran pojam , o ugrzima pasa tj broju po pasmini.

Vidim u daljnjim postovima navodis i ljudskost...meni se cini da tebi fali iste i to podosta.

Nista na kugli zemaljsko nije crno i bijelo.Nista se ne moze klasificirat kao dobro i lose ..sve je sareno.

Pises da su ti psi stvoreni da bui naudili ljudima...hm..nije li pas covjekov najbolji prijatelj??

Ono sto mene brine jest cinjenica da posotje ljudi koji su u stanju popljuvat , lagat , prepricavt price i pricice a da pri tome nema nikakvu namjeru se raspitat o temi o kojoj laje.

Ekvivalent tome bi bio moj pokusaj opisivanja kvalitete sexualnog zivota tvoje zene ( ukoliko ju imas )

ja o tom slucaju nemam pojma i totalno serem sad.
KAO I TI U SVIM OVIM POSTOVIMA
Ja sam ti iznio činjenice i još sasm ti pokazao jel tako ako laže koza ne laže rog,a ako ti staješ na stranu psa a ne napadnutog čovjeka ,ja mislim da ti nisi čovjek nego zvijer a zna se šta se s takvima radi.

Pa malo pogledajte ovo http://uk.youtube.com/watch?v=FLBZNwqIBV0

Zadnji Uredio Wamp : 12-02-08 u 13:54.
mickopi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 07:36   #49 (permalink)
prof. Foruma

http://uk.youtube.com/results?search...&search=Search

a zasto ne pogledas ova videa,nego samo ta o napadima??
zasto si se okomio na pit bulla?
ne pišeš o roottovima,dobermanima,ovčaria,pa čak izlatnim retriverima??koji imaju dosta viši postotak napada od pita??
šta bi onda trebalo napravit s agresivnim ljudima?ubojicama,silovateljima?
ubit i njih?ili im pokusat pomoć? izlječiti ih??
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 10:16   #50 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-01-07
Godina: 41
Poruka: 45
mickopi

Po tebi su ljudi i psi isto,ako jesu mi nemamo što raspravljati.Labradorov ugriz nema tolike posljdice kao pitov zbog čega to znaš.Pit je pas za borbu osnovna genetska namjena.Problem se javlja kad ga ljudi koriste kao kućne ljubimce,vjerujući da je on promijenio svoju narav a nije.Kad ti psi ne bi bili kućni ljubimci problem riješen.Iz kojeg razloga ti imaš pita?Ti kroz pita sebe predstavljaš želiš da te se netko boji,želiš biti krvoločan ubojica šta želiš s time postići?Ja ne želim da me se netko boji ,jer to je psihički poremačaj.Ako voliš životinje nabavi se pudlicu isto je pas samo što nije opasan.
mickopi je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pitbull

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114