Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi The Pit Bull Problem u Život i Stil forumu; maupravu si...ja želim da me se ljudi boje,da parim lud,da bježe od mene... ja sa mojim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-02-08, 11:11   #51 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,140
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase
Re: The Pit Bull Problem

maupravu si...ja želim da me se ljudi boje,da parim lud,da bježe od mene...
ja sa mojim psom vladam vrlo dobro! i nikad nijedan problem!
ti ovdje navodis primjere kojih ima jedva 1%u svijetu...
ako budes ikada u dubrovniku,naci cemo se,da promjenis to misljenje o pitovima...
a reci mi kako doživljavaš ljude koji šetaju tigrove,pume??

i evo jedan link protiv diskriminacije pit bullova

http://www.thepetitionsite.com/takea...ltl=1173980016

Zadnji Uredio terri : 12-02-08 u 11:14.
terri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 12:26   #52 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-01-07
Godina: 41
Poruka: 45
mickopi

Hvala na pozivu ali ipak se ne bio našao s tobom
mickopi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 12:59   #53 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 471
File zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz mase

Koliko san ja vidija svi ovi naslovi od kipova idu nesto ovako Crazy dog owner , Stupid owner itd... znaci da nisu psi krivi nego ljudi
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 13:53   #54 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,140
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

a moj dobri file...o čemu imas raspravljati??
mickopi...ja sam se ponudio,mozes kada god hoćes,i ostat koliko god hoćeš,ako ces i u sred sezone,pa se kupat i uživat...
ja plaćam sve... a ako ti se pit svidi u tih 10-20dana,ja ću ti poklonit štenca...
eto mislim da je pošteno od mene...
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 18:39   #55 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,880
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

Citat:
Pravi autor: mickopi Pogledaj Poruke
Po tebi su ljudi i psi isto,ako jesu mi nemamo što raspravljati.Labradorov ugriz nema tolike posljdice kao pitov zbog čega to znaš.Pit je pas za borbu osnovna genetska namjena.Problem se javlja kad ga ljudi koriste kao kućne ljubimce,vjerujući da je on promijenio svoju narav a nije.Kad ti psi ne bi bili kućni ljubimci problem riješen.Iz kojeg razloga ti imaš pita?Ti kroz pita sebe predstavljaš želiš da te se netko boji,želiš biti krvoločan ubojica šta želiš s time postići?Ja ne želim da me se netko boji ,jer to je psihički poremačaj.Ako voliš životinje nabavi se pudlicu isto je pas samo što nije opasan.
ajde sad priznaj koji je tvoj stvarni i zasto seres i bacas dodatnu ljagu na ove pse a ne znas kakvi su to psi...problem jer mi stvarno vec ides na zivce sa svojim idiotizmom... jesi li ikad imao susret sa pitom ili ASBT-om ? jesi li ikada imao susreta sa bilo kojim psom ?

razlog zbog kojeg imam ASBT je taj sto zelim imat pametnog, prekrasnog i vjernog psa koji daje jako puno ljubavi ljudima koji ga vole i brinu se o njemu !

pricas tu o nekim krvolocnim ubojicama a ti si taj koji bi izkorijenio jedno prekrasno biće, svaka cast...stvarno u skladu tvojih godina
da nikad nece nestat' sa mojih usana

Zadnji Uredio dave : 12-02-08 u 18:43.
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 19:22   #56 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,221
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Ljudi, ne opterećujte se. To je osoba koja nema svoje stavove, on razmišlja onako kako mu kažu na televiziji. Već samo nazivanje pasa zvijerima je dovoljan znak da ne treba raspravljati s njim.
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 20:12   #57 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-07-07
Poruka: 4
Stafford se izdvaja iz mase
Angry Re: The Pit Bull Problem

Citat:
Ok kad se već šamaramo filmićima ,evo malo o vašim "mazama" http://uk.youtube.com/watch?v=iorT63qLQjw, pa može još jedan http://uk.youtube.com/watch?v=ZID0lEyikUI

To su fraze koji vlasnici beskrajno ponavljaju tješeči najprije sebe ,pa onda i druge.Pas je onakav kakav ga naučiš ,je 30 posto ostalih 70 genetika.Zašto ne možeš natjerati pudlicu da se bori ,jer im to nije u genetici.Problem kod pit kad uđeš dvorište je taj što če on trčati za tobom dok te god ne ozlijedi.A onda kad se to desi ,prekriži sebe i život koji si prije živio zauvijek.

Molim ljepo ti psi su rođeni da sluze i brane svoju obite , radi budala koje rade bore s pit bullima i naprave od njih divlju zvijer koja jede i lomi sve pred sobom oni imaju takav glas o sebi o tome je kriv vlasnik koji ga je tako odgoio isto da i vas obitelj odgaja kao nasilnike i ubojice i vi bi sve pred sobom klali i odma bi vas drugacije gledali tako sada gledaju te pse aj ja sam imao mnogo takvih psa i nemojte fantazirati i govoriti gluposti ako se ne razumijete u neke stvari...Hvala i doviđenja
Stafford je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 20:26   #58 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,328
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
Ljudi, ne opterećujte se. To je osoba koja nema svoje stavove, on razmišlja onako kako mu kažu na televiziji. Već samo nazivanje pasa zvijerima je dovoljan znak da ne treba raspravljati s njim.
Slažem se.
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 00:28   #59 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase
Citat:
Meni tu stvarno nije jedna stvar jasna ,da vi stajete na stranu psa a ne napadnog čovjeka,znači po tome vama je više žao te zvijeri nego čovjeka,ljudi o čemi mi govorimo ovdje,vi ste mrzitelji ljudi.Ovdje sam stavio clip pas napao svog gazdu ,ponavljam svoga gazdu ,a šta bi tek napravio nekome drugom.Pas je izazvan pa napada ,to je točno za normalnu životinju ,a za ovu zvijer baš i nije,on napada bez razloga evo vam dokaz.

http://uk.youtube.com/watch?v=113iWu9cMt0

Ja sam ti iznio činjenice i još sasm ti pokazao jel tako ako laže koza ne laže rog,a ako ti staješ na stranu psa a ne napadnutog čovjeka ,ja mislim da ti nisi čovjek nego zvijer a zna se šta se s takvima radi.

Pa malo pogledajte ovo http://uk.youtube.com/watch?v=FLBZNwqIBV0

Meni je samo zao tvoje djece , ukoliko ih imas.
Ukoliko ih nemas, savjetujem ti da odmah danas poduzmes korake kako se tvoja vrsta ne bi dalje sirila.

kad mi takav ( necu napisat covjek) lik napise da nisa covjek nego zvijer..onda mi je to komplinet najveci i na tome ti hvala.

Uistinu je zalosno da na takav nacin razmisljas.
Kad tad ce ti djeca shvatit s kime zive i pocet ce ozbiljno razmisljat o suicidu.

da ti odgovorim na ove upite:

"Iz kojeg razloga ti imaš pita?Ti kroz pita sebe predstavljaš"

Znaci..pasa kojeg imas....to prdstavljas.Pitam se sto predstavlja covjek sa madjarskim pulijem ?
a da, rastafarijanca
Covjek sa maltezerom mora da predstavlja pigmejce
Ljudi sa rotweilerima su po tvom sigurno izbacivaci....

Prestrasno.Jadno.

Zasto netko ima ovakvog ili onakvog psa je cisto individualno.
Da si se malo potrudio oko pasmine , mozda bi naletio na , meni dobro znano stivo , o pitovima i vrstama ...i za sta je koja vrsta napravljena.
Izmedju otalog..i za izvlacenje drva ,balvana iz sume..da...da...ako nisi dobro procitao...pokusaj ponovo.

Ima hrpetinu stvari koje ne znas.
Zlo mi je od ljudi koji se usudjuju komentirat nesto sto vidjeli izbliza nisu nikad.

Sorry..ali je tako. Pogledaj samo koliki ti je reply od ljudi koji su mladji od tebe i po 25 godina.
Mene bi bilo sram. Sam pogled.....bi mi bio dovoljan da se upitam.

Jesam li ja normalan?

Na kraju..evo ti malo ubojica...

Citat:
Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
tako je.Samo mi nije jasno sto radi na ovom dijelu foruma?

Zadnji Uredio Wamp : 13-02-08 u 13:02.
SuperHabarDabar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 11:11   #60 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-01-07
Godina: 41
Poruka: 45
mickopi
Mene stvarno zabrinjava ovakve razmišljanja,zapravo me na nešto podsjeća ,možda vi to ne znate jer ste mladi pa niste čuli.Uglavnom tako kad je bio rat Srbi kad su davali izjave na tv ,nikad nisu bili krivi za ništa,uvijek su njih masakrirali,a oni nevini.Zna se to kuda je to dovelo ,i kakvi su rezltati takvog razmišljanja.Vi meni možete objašnjavati što god hočete napad psa na čovjek je evidentiran,postoji dokaz u filmskom obliku.Dokazi koje je netko poslao da su oni maze i djecom itd,jesu pod kojim uvjetima.Da ga pozna,da nije u periodu parenja,i što tisuća parametara koji moraju biti ispunjeni da pas ne bi napao.Jel znate zašto pas napada dijete?Ja znam da postoji pit maze,ali da bude takav ti s njim morate raditi puno ,puno sati na dan.Pa onda ću rađe uzeti npr.pudlice pa nemam brige da će koga izujedati.Ja mislim da je to lakše.Napišite mi povijest pit od kuda koja namjena da vidim kako stojite sa znanjem o vašem psu.I sve to može biti istina da vi imate maze ,ali ne dao da vam pas napadne čovjek a kamoli dijete,ako dođete do suda ,ako vas prije toga netko ne ubije,neče vam biti lako.Grad Zagreb isplatio je ženi štetu oko čini se 500 000 kuna za ozlijede od neke lutalice.Informacije iz prve ruke pit bull s 60 ugriza inkasatora za tv ,presuda prava sitnica,čovjek mora prodati svoju kuću da bi namirio troškove.(pas je preskočio ogradu)a šta bi tek bilo da je to bilo dijete koje ide za loptom i to još da bude tvoje dijete šta mislite o tome,ha pasoljupci.

Ja vam mogu dati linkove izjava psećih trenera ljudi koji rade s psima,pa da vidite i to.

Zadnji Uredio Wamp : 13-02-08 u 13:01.
mickopi je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pitbull

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114