| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Prava životinja u Život i Stil forumu; imam referat na ovu temu i ne samo da mi pomognete nego da svi zajedno naucimo vise na ovu temu. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 16
Poruka: 2,900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Prava životinja imam referat na ovu temu i ne samo da mi pomognete nego da svi zajedno naucimo vise na ovu temu. vec sam nasao nekoliko dobrih tekstova ali nigdje nemogu naci o pravima životinja u svijetu i u hrvatskoj, ako nađete neki dobar tekst posvavite ovdje. Citat:
Citat:
svaka pomoc ce biti nagrađena
__________________ CHAMP10NS UN17ED | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Prava životinja Kako ne možeš naći, ima stvarno puno zekstova na tu tamu, kako na Hrvatskom, tako i na Engleskom jeziku ![]() Našao sam ovu knjigu: David DeGrazia - Prava životinja pa možeš i u knjižnici potražiti literaturu. A na netu ti također ne bi trebao biti problem izgooglati što te zanima. Evo ti malo sa vjerskog stajališta: Prava ľivotinja? | Vodič kroz bioetiku | Glas Koncila
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prava životinja Imala sam toliko toga u bookmarksima, ali sam pročitala i izbrisala, imam samo još ovo, pa ako ti bude od ikakve pomoći ![]() Citat:
Oslobođenje ľivotinja - Animal liberation The Animal Rights FAQ Prava životinja- Sloboda za životinje ZA PRAVO ŽIVOTINJA - dr Esad BAJTAL
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ Zadnji Uredio Wamp : 16-09-07 u 19:01. | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Starter | Re: Prava životinja Citat:
POZNAM PUNO LJUDI KOJI POMAŽU ŽIVOTINJAMA, VOLE IH I NEĆE OKRENUTI GLAVU OD GLADNE I BESPOMOĆNE ŽIVOTINJE, ALI SMUČI MI SE ŽIVOT KADA NA INTERNETU POSOJI STRANICA KOJA SE ZOVE PET ABUSE ILI TAKO NEKAKO. ZAR JE TO UOPĆE POTREBNO? KOMA..... ![]() TREBALO BI OSNOVATI UDRUGU O ZAŠTITI ŽIVOTINJA ALI TAKVU DA SVAKOGA TKO ZLOSTAVLJA ŽIVOTINJE JEDNOSTAVNO PREBIJEMO NA MRTVO IME!!!! E! Isključi caps lock Zadnji Uredio Wamp : 20-02-08 u 14:36. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: prava, zakon, zivotinje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:07.