Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Prava životinja u Život i Stil forumu; imam referat na ovu temu i ne samo da mi pomognete nego da svi zajedno naucimo vise na ovu temu. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-09-07, 18:28   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 16
Poruka: 2,900
lol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono neštolol_lol ima ono nešto
Prava životinja

imam referat na ovu temu i ne samo da mi pomognete nego da svi zajedno naucimo vise na ovu temu.
vec sam nasao nekoliko dobrih tekstova ali nigdje nemogu naci o pravima životinja u svijetu i u hrvatskoj, ako nađete neki dobar tekst posvavite ovdje.

Citat:
Životinje i njihova prava

Imaju li životinje svoja prava?
http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=1

Citat:
Životinje i njihova prava (FAQ)

Često postavljana pitanja (FAQ) o životinjama i njihovim pravima
http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=372

svaka pomoc ce biti nagrađena
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 18:40   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Prava životinja

Kako ne možeš naći, ima stvarno puno zekstova na tu tamu, kako na Hrvatskom, tako i na Engleskom jeziku

Našao sam ovu knjigu: David DeGrazia - Prava životinja pa možeš i u knjižnici potražiti literaturu.

A na netu ti također ne bi trebao biti problem izgooglati što te zanima.

Evo ti malo sa vjerskog stajališta: Prava ľivotinja? | Vodič kroz bioetiku | Glas Koncila

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 18:44   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Imala sam toliko toga u bookmarksima, ali sam pročitala i izbrisala, imam samo još ovo, pa ako ti bude od ikakve pomoći

Citat:
Ljudi i životinje nemaju ista prava. Među njima postoje razlike, ali prihvaćanje te činjenice nije prepreka za proširenje principa jednakosti na ne-ljudska bića. Pravo na jednakost ne znači jednak tretman, nego prihvaćanje različitih bića koja zahtijevaju drukčiji tretman i prava. Svi koji sudjeluju u pokretu za oslobođenje životinja svjesni su ograničenja. Prije svega, potreban je daleko veći angažman, budući da životinje ne mogu protestirati u svoje ime. Osim promjena prehrambenih i jezičnih navika, potrebno je odbaciti jedan dio zapadne kulture, u kojem je specizam duboko ukorijenjen.

Kritičari i skeptici sigurno će pitati, ima li pokret za oslobođenja ikakvih šansi protiv duboko ukorijenjenih predrasuda, navika i privatnih interesa? S obzirom na brojne promjene, koje se očituju u širenju pokreta, razvoju svijesti i suosjećanja prema ne-ljudskim bićima, razumijevanjem i uspostavljanjem veza između vegetarijanstva i ostalih pokreta, možemo biti optimistični.
Oslobođenje ľivotinja - Animal liberation

Oslobođenje ľivotinja - Animal liberation

The Animal Rights FAQ

Prava životinja- Sloboda za životinje

ZA PRAVO ŽIVOTINJA - dr Esad BAJTAL

Zadnji Uredio Wamp : 16-09-07 u 19:01.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 14:34   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-02-08
Godina: 25
Poruka: 14
kaelee6 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kaelee6

Citat:
Pravi autor: lol_lol Pogledaj Poruke
imam referat na ovu temu i ne samo da mi pomognete nego da svi zajedno naucimo vise na ovu temu.
vec sam nasao nekoliko dobrih tekstova ali nigdje nemogu naci o pravima životinja u svijetu i u hrvatskoj, ako nađete neki dobar tekst posvavite ovdje.

Prijatelji ľivotinja - ®ivotinje i njihova prava

Prijatelji ľivotinja - ®ivotinje i njihova prava (FAQ)

svaka pomoc ce biti nagrađena
SVE JE TO OK OKO PRAVA ŽIVOTINJA, SAMO JA SE PITAM KADA ĆE LJUDITI NA POČETI OBAZIRATI PAŽNJU????
POZNAM PUNO LJUDI KOJI POMAŽU ŽIVOTINJAMA, VOLE IH I NEĆE OKRENUTI GLAVU OD GLADNE I BESPOMOĆNE ŽIVOTINJE, ALI SMUČI MI SE ŽIVOT KADA NA INTERNETU POSOJI STRANICA KOJA SE ZOVE PET ABUSE ILI TAKO NEKAKO. ZAR JE TO UOPĆE POTREBNO?
KOMA.....
TREBALO BI OSNOVATI UDRUGU O ZAŠTITI ŽIVOTINJA ALI TAKVU DA SVAKOGA TKO ZLOSTAVLJA ŽIVOTINJE JEDNOSTAVNO PREBIJEMO NA MRTVO IME!!!!
E!

Isključi caps lock

Zadnji Uredio Wamp : 20-02-08 u 14:36.
kaelee6 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prava, zakon, zivotinje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103