Stranica 1 od 11 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 101

Prebolesno-lik ubija žive životinje

Raspravljate o temi Prebolesno-lik ubija žive životinje u Kućni ljubimci forumu, dio Život i Stil foruma; Pozdrav svima, nalećoh gledajući video klipove na "Ju Tjub" i na jednog vrlo popularnog lika sa "Ju Tjuba" koji baca ...

Banned
    Datum registracije
    29-12-08
    Starost
    82
    Poruka
    329
    Liked
    0 times

Prebolesno-lik ubija žive životinje

Pozdrav svima, nalećoh gledajući video klipove na "Ju Tjub" i na jednog vrlo popularnog lika sa "Ju Tjuba" koji baca razne ŽIVE životinje zmijama da ih žive pojedu, ( što je mene do "bola" potreslo dok sam gledao) , pa da vas pitam dali je po vašem mišljenju dozvoljeno i ljudski raditi ovako nešta sa životinjama, i šta vi mislite o tome generalno. Po mom mišljenju osobe koje to rade su totalno psihički poremećeni, i zaslužuju smrtnu kaznu.
    Inače evo nekoliko tih prebolesnih video snimaka, đe psihopata daje ŽIVE životinje zmijama da ih pojedu, ali posebnu pažnju vam skrećem na prvi klip u kome taj psihički bolesnik daje prelijepog malog zeca da ga zmija (veliki piton) ŽIVOG pojede. Molim vas ostavite komentar, i dajte svoje mišljenje o ovome, jer mi je važno da čujem mišljenja i drugih osoba o ovom problemu.

Zadnji Uredio ringeraja : 16-03-09 u 03:32

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Re: Prebolesno-lik ubija žive životinje

Je, ruzno je za vidjeti, ali jedino sto je donekle bolesno jest snimanje ovakvih djela i postavljanje na yt zbog nekakve popularnosti i zarade. Inace, ne razumijem se u prehranu zmija, ali pretpostavljam da mrcini od 3 i pol metra ne mos' staviti corn flakese ili fetu kruha i nutelle u kut terarija. Treba to nahranit'.

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Vidim da te šokira činjenica da su životinje žive. Zmiju očito mora nahraniti a ove životinje netko treba ubiti, i mada je okrutno, ovako se zmije hrane u prirodi, jedu živi plijen (samo što ne dobiju serviranu hranu, moraju se ipak malo potruditi).
    Svejedno ne odobravam ovakve stvari jer zmije nisu kućni ljubimci.

prof. Foruma Avatar od korisnika Replica
    Datum registracije
    08-06-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,462
    Liked
    1 times

Poremećene osobe

Meni nije jasno kako netko tako slatkog zeku može bacit unutra i još živog.

I u prirodi životinje imaju šansu pobjeći,ove ne. Gdje je tu šansa ? Da mi sad netko ide prodavati sranja tipa " food chain "....yeah right.

Kao što je rečeno,snimanje ovakvih sranja je poremećeno.
    Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,943
    Liked
    345 times

nisam gledao klipove jer znam da je odvratno

naslov teme mi bode oči:
    kakve se, osim živih, životinje mogu ubijati?

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Ja ovo neću otvarati

Banned
    Datum registracije
    29-12-08
    Starost
    82
    Poruka
    329
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
    ali jedino sto je donekle bolesno jest snimanje ovakvih djela i postavljanje na yt
    jeste u pravu si kad to kažeš, jer po mom mišljenju ne samo što je prebolesno što onako lijepog zeca baca zmiji i to živog, nego i to što se lik ponosi sa tim i javno objavljuje takve snimke. On je po mom mišljenju ludak, jer mogao je makar eto mrtvog dati zeca zmiji (iako ni to ne podržavam), ali nije smijo da daje ŽIVE životinje, i to plus da snima kako ih zmija žive ubija .

Akademik Avatar od korisnika HPetrovic1989
    Datum registracije
    26-03-08
    Poruka
    6,575
    Liked
    6 times

Ovo može snimati samo mentalni psihopat kojem očito nije stalo do životinja.To što se zmije tako hrane u prirodi ne znaći da mi sad smijemo uzeti kameru u ruke i bacati životinje zmiji kao da su roba.

Žalosno je da u današnjem svijetu neke životinje ispunjavaju svoju svrhu postojanja tek kao mrtve i ubijene.
    When your chips are down,and your highs are low...joyride

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Zmije su čorave, odn. raspoznaju stvari po toplini, tako da im se ne može davat smrznuta hrana. Bilo je par puta na TV-u da su im ljudi davali smrznute miševe, pa zmija umjesto miša ugrize ruku... A sad oce lik ubit zeca pa dat zmiji ili ce ga zmija ubit je nebitno...

Jedino je jadno da netko to snima i stavlja na yt...

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

a i sam lik kaze ''therefore, the only option is feeding live''

Stranica 1 od 11 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku