Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Prehrana pasa i mačaka u Život i Stil forumu; i kakao je cokolada... mljeko mozes lako izbaciti, daj mu jogurt i sir samo, po mogucnosti svjezi sir... sto ce ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-05-08, 00:59   #11 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Re: Mlijeko (zanimljivosti)

i kakao je cokolada... mljeko mozes lako izbaciti, daj mu jogurt i sir samo, po mogucnosti svjezi sir... sto ce mu mljeko, samo mu skodi viruj mi, ima vodu za piti, a ostalu hranu jede tako da neces imat problema... viruj mi bolje ce ti se pas osjecat, nije prirodno da psi piju mljeko...
izbaci sve te neskvike, kakae i sl... nije to za pse lose djeluje na njih...
cuvaj cucka da bi ti dugo zivio

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 01:05   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 3,759
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
i kakao je cokolada... mljeko mozes lako izbaciti, daj mu jogurt i sir samo, po mogucnosti svjezi sir... sto ce mu mljeko, samo mu skodi viruj mi, ima vodu za piti, a ostalu hranu jede tako da neces imat problema... viruj mi bolje ce ti se pas osjecat, nije prirodno da psi piju mljeko...
izbaci sve te neskvike, kakae i sl... nije to za pse lose djeluje na njih...
cuvaj cucka da bi ti dugo zivio
kakao sam rekla da mu još nisam probala dati a ni neću.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 02:20   #13 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
Neki kažu da mačke i psi ne smiju piti mlijeko zbog ne znam čega. Moja i mačka i pas obožavaju mlijeko i sve je ok.
Zbog toga što ga teško probavljaju. Mačka će vrlo vjerojatno dobiti proljev od njega, iako ga neke mačke dobro podnose. Čak i ako ne dobiju, mlijeko im uopće nije potrebno davat, pogotovo ne u velikim količinama. Ako maca voli mlijeko može joj se ponekad radije dati malo jogurta.

Citat:
psu još nisam i neću probati dati kakao, ali za sada obožava čips, štapiće sa kikirijem, kiselu papriku, medenjake... to je sve prije jeo, a sad mu znamo dati 2-3 štapića ili čipsa kad jedemo mi.
stvarno je lud za tim
Kiselu papriku? Pa to je otrov za njega, kao i sve što ima začine u sebi... neće dugo ostati zdrav ako se nastavi tako hranit.

Ljudi nisu svjesni koliku štetu čine svojim psima/mačkama ako ih nepravilno hrane. Nažalost posljedice se prekasno vide..

Zadnji Uredio Wamp : 30-05-08 u 02:25.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 09:28   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,211
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Citat:

psu još nisam i neću probati dati kakao, ali za sada obožava čips, štapiće sa kikirijem, kiselu papriku, medenjake... to je sve prije jeo, a sad mu znamo dati 2-3 štapića ili čipsa kad jedemo mi.
stvarno je lud za tim
Nemoj hranit psa s tim stvarima, oni to ne smiju jesti.
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 09:39   #15 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Re: Prehrana pasa i mačaka (suha,polusuha,konzervirana ili kuhana hrana)

čips pokusaj ti sama radi sebe izbaciti iz prehrane, a kamoli iz psece prehrane
ne smiju ti oni nista jako zacinjeno jesti... imas bas preparate za njih tipa grickalice i sl. pa mu radje to daj...

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 10:39   #16 (permalink)
Akademik Foruma

icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Kiselu papriku? Pa to je otrov za njega, kao i sve što ima začine u sebi... neće dugo ostati zdrav ako se nastavi tako hranit.
samo je jednom probao.
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 13:36   #17 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: Prehrana pasa i mačaka (suha,polusuha,konzervirana ili kuhana hrana)

Aha, u tom slučaju mu ništa neće bit..
Odgovori sa citatom
Star 18-07-08, 19:30   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika tendre poison

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 771
tendre poison ima ono neštotendre poison ima ono neštotendre poison ima ono neštotendre poison ima ono neštotendre poison ima ono neštotendre poison ima ono nešto
Re: moj cucak

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
mene je isto počeo zezati, uopće više ne jede tu pasju hranu s toliko volje kao prije, nego više onako "preko nosa" . (neki put niti ne jede odmah nego tek nakon 10-15 minuta)

a kad mu koji put mama da baš juhu ili neko meso onda halapljivo jede kao luđak

ajde sad bar znam što ću...
Oni jako brzo skuže koja hrana je bolja, pa počnu odbijati pseću i žele ju zamijeniti za ljudsku
Odgovori sa citatom
Star 18-07-08, 20:21   #19 (permalink)
Akademik Foruma

moguće
Odgovori sa citatom
Star 18-07-08, 20:38   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-03-08
Poruka: 86
Diaz
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Diaz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku Diaz

Citat:
Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
Oni jako brzo skuže koja hrana je bolja, pa počnu odbijati pseću i žele ju zamijeniti za ljudsku
word!
Jede ona sranja samo kad totalka crkava od gladi,
kad me onak pogleda moram joj dat.
Al to nije dobro jer se onda stalno svrbi.
Diaz je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrana, konzervirana, kuhana, macaka, pasa, polusuha, prehrana, suha

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114