| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Prehrana pasa i mačaka u Život i Stil forumu; i kakao je cokolada... mljeko mozes lako izbaciti, daj mu jogurt i sir samo, po mogucnosti svjezi sir... sto ce ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mlijeko (zanimljivosti) i kakao je cokolada... mljeko mozes lako izbaciti, daj mu jogurt i sir samo, po mogucnosti svjezi sir... sto ce mu mljeko, samo mu skodi viruj mi, ima vodu za piti, a ostalu hranu jede tako da neces imat problema... viruj mi bolje ce ti se pas osjecat, nije prirodno da psi piju mljeko... izbaci sve te neskvike, kakae i sl... nije to za pse lose djeluje na njih... cuvaj cucka da bi ti dugo zivio
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Mlijeko (zanimljivosti) Citat:
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." | |
| | |
| | #13 (permalink) | ||
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mlijeko (zanimljivosti) Citat:
Citat:
Ljudi nisu svjesni koliku štetu čine svojim psima/mačkama ako ih nepravilno hrane. Nažalost posljedice se prekasno vide..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 30-05-08 u 02:25. | ||
| | |
| | #15 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prehrana pasa i mačaka (suha,polusuha,konzervirana ili kuhana hrana) čips pokusaj ti sama radi sebe izbaciti iz prehrane, a kamoli iz psece prehrane ![]() ne smiju ti oni nista jako zacinjeno jesti... imas bas preparate za njih tipa grickalice i sl. pa mu radje to daj...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moj cucak Citat:
![]()
__________________ I don't need sex- life fucks me whenever it can | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: moj cucak Citat:
Jede ona sranja samo kad totalka crkava od gladi, kad me onak pogleda moram joj dat. Al to nije dobro jer se onda stalno svrbi.
__________________ HIP HOP UNDERGROUND CROATIA! ![]() Ljudi govore da radim glazbu ja za sprovode to dobro je,jer sve ovo sranje groblje je. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrana, konzervirana, kuhana, macaka, pasa, polusuha, prehrana, suha |
« Moj akvarij
|
Pasov dah »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:42.

to je sve prije jeo, a sad mu znamo dati 2-3 štapića ili čipsa kad jedemo mi.