| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Prehrana pasa i mačaka u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: tendre poison Oni jako brzo skuže koja hrana je bolja, pa počnu odbijati pseću i žele ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moj cucak Pa nisu ni oni ludi, meso bi oni i trebali jesti, uostalom dehidrat je ionako najgora moguća prehrana za njih, ali je nažalost najpraktičnija. Najidealnije bi bilo davati im kuhano meso, povrće, jaja, svježi sir... ali ako to nije moguće i ako odbijaju dehidrat čekati da ogladne pa im onda ponuditi, što je po mom mišljenju malo okrutno ali eto.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moj cucak Moj je obozavao one psece kosti, ne znam tocno kako se to zove, izgledaju kao keksici, samo sto su u obliku kosti, smije se samo jednom dnevno konzumirati.. Pored mesa naravno, to je jeo kao lud ![]()
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moj cucak Ma moj je to bio dobio kao preporuku od veterinara, kao nesto za male pse pa je to potrebno zbog ne znam cega (al ga znam objasnjavat )..
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
| | #29 (permalink) | |||
| nick kombinira | Re: moj cucak Citat:
Citat:
Citat:
Moj isto to voli. Sve mu je super što god ima oblik kosti Nisam mu sad to već jedno vrijeme dao, baš ste me sjetili. Bio je i meni rekao veterinar kad je bio manji da mu je to dobro za zube i to nemam pojma... | |||
| | |
| | #30 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moj cucak Od bilo kakvog kupovnog smeća je bolja juneća kost. Jer ju ne mogu slomiti, samo glodati.... a od nje dobivaju minerale i usput čiste zube ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 19-07-08 u 19:04. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrana, konzervirana, kuhana, macaka, pasa, polusuha, prehrana, suha |
« Moj akvarij
|
Pasov dah »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:58.

)..