| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Prehrana pasa i mačaka u Život i Stil forumu; kost se nesmije prečesto davati jer pas može ostat bez vida jer permanentno stiska čeljust i to mu naprež... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: moj cucak kost se nesmije prečesto davati jer pas može ostat bez vida jer permanentno stiska čeljust i to mu napreže oči pa može doći do ozbiljnih problema...nije zeka....iskustvo govori
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,484
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moj cucak Koje iskustvo? Ma ustvari ne zanima me. Ni u čemu ne treba pretjerivati ali ovo mi zvuči kao bapska priča. EDIT - prebacila sam postove.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 19-07-08 u 18:54. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Prehrana pasa i mačaka e pa pitajte njih onda......ne pričam bezveze........od mog tetka njem. ovčar je popušil vid skoro.....do onda nismo znali za to.....jbg...veterinar je potvrdil i rekel da to nije usamljeni slučaj........jbg ljudi neznaju.......
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 648
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prehrana pasa i mačaka Ja svog malog hranim najčešće suhom hranom koja odgovara njegovoj dobi i vrsti. Od svoje hrane mu ne dajem ništa pa ni meso, jer mu je strogo zabranjena. Zato mu ponekad skuham meso samo za njega bez ulja i bez začina i a nekad mu u meni uključim još i male količine voća i povrća.
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." |
| | |
| | #38 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Prehrana pasa i mačaka Da, juneća kost je predobra jer se ne može otkidati, može ju samo polagano mrviti. Dobije ju obavezno tu i tamo, i mislim da mu nema boljeg, odmah je odnese u kućicu hihi Ali nikako se ne smije davati one pureće i kokošje kosti jer su oštre i lome se.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrana, konzervirana, kuhana, macaka, pasa, polusuha, prehrana, suha |
« Moj akvarij
|
Pasov dah »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:43.

a