Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Prehrana pasa i mačaka u Život i Stil forumu; kost se nesmije prečesto davati jer pas može ostat bez vida jer permanentno stiska čeljust i to mu naprež...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-07-08, 18:39   #31 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,044
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook
Re: moj cucak

kost se nesmije prečesto davati jer pas može ostat bez vida jer permanentno stiska čeljust i to mu napreže oči pa može doći do ozbiljnih problema...nije zeka....iskustvo govori
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-07-08, 18:42   #32 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,484
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Koje iskustvo?

Ma ustvari ne zanima me.

Ni u čemu ne treba pretjerivati ali ovo mi zvuči kao bapska priča.

EDIT - prebacila sam postove.

Zadnji Uredio Wamp : 19-07-08 u 18:54.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-07-08, 18:47   #33 (permalink)
Banned

Datum registracije: 31-05-08
Godina: 14
Poruka: 936
¤M4rK0¤ će uskoro biti poznat¤M4rK0¤ će uskoro biti poznat¤M4rK0¤ će uskoro biti poznat¤M4rK0¤ će uskoro biti poznat¤M4rK0¤ će uskoro biti poznat¤M4rK0¤ će uskoro biti poznat¤M4rK0¤ će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku ¤M4rK0¤ Pošalji poruku preko AIM-a korisniku ¤M4rK0¤ Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ¤M4rK0¤ Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku ¤M4rK0¤

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Od bilo kakvog kupovnog smeća je bolja juneća kost. Jer ju ne mogu slomiti, samo glodati.... a od nje dobivaju vitamine i usput čiste zube
Da to i veterinari kazu.. Hook valjda znaju bolje..
¤M4rK0¤ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-08, 18:21   #34 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,044
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook
Re: Prehrana pasa i mačaka

e pa pitajte njih onda......ne pričam bezveze........od mog tetka njem. ovčar je popušil vid skoro.....do onda nismo znali za to.....jbg...veterinar je potvrdil i rekel da to nije usamljeni slučaj........jbg ljudi neznaju.......
Odgovori sa citatom
Star 20-07-08, 18:42   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Poruka: 3,232
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

moj kost dobio svaka dva tjedna
Odgovori sa citatom
Star 20-07-08, 19:20   #36 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 24
Poruka: 648
latoa se izdvaja iz maselatoa se izdvaja iz maselatoa se izdvaja iz maselatoa se izdvaja iz mase

Ja svog malog hranim najčešće suhom hranom koja odgovara njegovoj dobi i vrsti. Od svoje hrane mu ne dajem ništa pa ni meso, jer mu je strogo zabranjena. Zato mu ponekad skuham meso samo za njega bez ulja i bez začina i a nekad mu u meni uključim još i male količine voća i povrća.
cvijet što nema korijena."
latoa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-08, 19:44   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Poruka: 3,232
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

moj je jučer dobio juhicu s mesom, rižom i mrkvicom
Odgovori sa citatom
Star 21-07-08, 00:01   #38 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,683
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Da, juneća kost je predobra jer se ne može otkidati, može ju samo polagano mrviti. Dobije ju obavezno tu i tamo, i mislim da mu nema boljeg, odmah je odnese u kućicu hihi

Ali nikako se ne smije davati one pureće i kokošje kosti jer su oštre i lome se.

CP virtualna kladionica - 1. kolo
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrana, konzervirana, kuhana, macaka, pasa, polusuha, prehrana, suha

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113