| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi problem sa povodcem u Život i Stil forumu; ovako, ovaj moj mali tupko nikako ne zeli setati sa povodcem, a cim ga otkacim slusa i ide normalno..pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | problem sa povodcem ovako, ovaj moj mali tupko nikako ne zeli setati sa povodcem, a cim ga otkacim slusa i ide normalno..pa me zanima ako je netko imao slican i problem i kako ste uspijeli to rijesiti jer bih ga volio nauciti na povodac da mogu ic bezbrizno u setnje sa njim ?!
__________________ ...ovo su 2 stvari koje najviše želim na Svijetu: ružu i tebe, ružu za tebe, a tebe za sebe... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem sa povodcem Pa koliko je star uopće? Ima li možda u tvom gradu kakva školica gdje bi se mogao upisat, to bi bilo idealno. Nisam imala taj problem ali možda za početak da mu kupiš onaj povodac na razvlačenje? Tako da ima osjećaj da je pušten, ali ipak ga držiš pod kontrolom.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: problem sa povodcem imam i davilicu, obicnu ogrlicu i onu oko prsa davilicu nosi stalno oko vrata... ali na bilo sta ako stavim povodac on je lud i ne zeli ic......
__________________ ...ovo su 2 stvari koje najviše želim na Svijetu: ružu i tebe, ružu za tebe, a tebe za sebe... |
| | |
![]() |
| Tagovi: povodcem, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:06.