| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: daidza Tarkinjo sorry ali kenjaš maksimalno. Nemam riječi A ti imaš pojma o tome? Ne bi baš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| charolastra | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Na osnovu ovog što sam pročitao dosad. Stvarno si me iznenadio sa stavovima. Jebote, pogledaj malo šta se radi tim životinjama i umjesto da ti je žao i da kažeš nešto protiv toga tebi je to preseravanje i patetika ![]() Pa zato i mogu to raditi jer im se dopušta. Kad bi svi bili protiv toga i osudili to k. moj bi oni testirali. Dovoljno bi bilo da svi prestanu kupovati proizvode sa crne liste i da vidiš kako bi i oni promjenili filozofiju.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Citat:
![]() | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
![]() | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Meni ne smeta što se proizvodi testiraju na životinjama. Pa neće valjda na ljudima. Ako ja mogu jesti životinje, nositi remen, cipele, jaknu, rukavice od životinjske kože zašto se proizvodi ne bi testirali na životinjama? Da nadodam onima koji ne znaju - cjepiva se isto testiraju na životinjama. I da, zamislite da neku boju za kosu za žene nisu testirali na životinjama i da žena npr. oćelavi. Što bi se onda desilo? |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Citat:
Ajde bar netko razuman...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
I gore sam napisao da izražavam žaljenje i suosjećanje sa svim tim, ali da mi je patetično se zgražati i u isto vrijeme koristiti masu lijekova, kozmetike i svega ostaloga koji se rade na osnovu ovih pokusa. Lista je medijski isforsirana, a na listi su navedene među največim svjetskim kompanijama cije procedure spadaju u prvu klasu kvalitete procedura na svjetskoj razini i bez cijih proizvoda je danas nemoguće preživjeti i opstati.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo Zadnji Uredio tarquino : 17-05-07 u 22:48. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| charolastra | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Napisao sam sorry zbog izraza ali neću ti se ispričati zbog stava jer mislim upravo tako kako sam rekao. A kažeš da znaš nešto o tome? Pa reci tko si i što si pa će netko možda i uvažiti tvoje mišljenje.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | jedno je imati stav o zadanoj temi, a druga ja stvar reci da kenjam i da nema pojma bez ikakvog argumenta....to nije u redu
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #29 (permalink) |
| charolastra | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Pa reci što si kad imaš pojma? Evo ti u temi hrpa slika i argumenata, gdje su tvoji?
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
Sve to stoji, ja sam svjesna da nije sve crno-bijelo.. ali i dalje sam protiv mrcvarenja životinja... mislim da se ipak mogu smislit alternativni načini...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: animal, bijela lista, crna lista, proizvodi, testing, testiranje zivotinja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:47.