Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: daidza Tarkinjo sorry ali kenjaš maksimalno. Nemam riječi A ti imaš pojma o tome? Ne bi baš ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-05-07, 22:31   #21 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Tarkinjo sorry ali kenjaš maksimalno. Nemam riječi

A ti imaš pojma o tome? Ne bi baš rekao.
zašto to kažeš i zašto tako nastupaš, na osnovu čega?
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 22:38   #22 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista

Na osnovu ovog što sam pročitao dosad. Stvarno si me iznenadio sa stavovima.

Jebote, pogledaj malo šta se radi tim životinjama i umjesto da ti je žao i da kažeš nešto protiv toga tebi je to preseravanje i patetika

Pa zato i mogu to raditi jer im se dopušta. Kad bi svi bili protiv toga i osudili to k. moj bi oni testirali.

Dovoljno bi bilo da svi prestanu kupovati proizvode sa crne liste i da vidiš kako bi i oni promjenili filozofiju.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 22:38   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,188
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
Na osnovu ovoga što si napisao znaš malo i izrekao si neke neistine, a pitanje je što si čitao....stranice udrugo za zaštitu životinja ili stručnu literaturu.
Koje su to neistine?Kad ti toliko znaš prosvijetli nas sa svojim velikim znanjem,ti si vjerojatno "doktorirao" medicinu pa vjerojatno znaš sve o ovoj temi
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 22:41   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
Phoenix se izdvaja iz mase

Meni ne smeta što se proizvodi testiraju na životinjama. Pa neće valjda na ljudima. Ako ja mogu jesti životinje, nositi remen, cipele, jaknu, rukavice od životinjske kože zašto se proizvodi ne bi testirali na životinjama? Da nadodam onima koji ne znaju - cjepiva se isto testiraju na životinjama. I da, zamislite da neku boju za kosu za žene nisu testirali na životinjama i da žena npr. oćelavi. Što bi se onda desilo?
Phoenix je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 22:43   #25 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Na osnovu ovog što sam pročitao dosad. Stvarno si me iznenadio sa stavovima.

Jebote, pogledaj malo šta se radi tim životinjama i umjesto da ti je žao i da kažeš nešto protiv toga tebi je to preseravanje i patetika

Pa zato i mogu to raditi jer im se dopušta. Kad bi svi bili protiv toga i osudili to k. moj bi oni testirali.

Dovoljno bi bilo da svi prestanu kupovati proizvode sa crne liste i da vidiš kako bi i oni promjenili filozofiju.

Ajde bar netko razuman...
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 22:46   #26 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar

Citat:
Tarkinjo sorry ali kenjaš maksimalno. Nemam riječi

A ti imaš pojma o tome? Ne bi baš rekao.
duguješ mi ispriku za ovaj post.....skromno mislim da znam o ovom problemu koliko kiki o svom portalu, damfisk o pravu ili silence o kompovima.....!

I gore sam napisao da izražavam žaljenje i suosjećanje sa svim tim, ali da mi je patetično se zgražati i u isto vrijeme koristiti masu lijekova, kozmetike i svega ostaloga koji se rade na osnovu ovih pokusa.

Lista je medijski isforsirana, a na listi su navedene među največim svjetskim kompanijama cije procedure spadaju u prvu klasu kvalitete procedura na svjetskoj razini i bez cijih proizvoda je danas nemoguće preživjeti i opstati.

Zadnji Uredio tarquino : 17-05-07 u 22:48.
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 22:52   #27 (permalink)
charolastra

daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Napisao sam sorry zbog izraza ali neću ti se ispričati zbog stava jer mislim upravo tako kako sam rekao.

A kažeš da znaš nešto o tome? Pa reci tko si i što si pa će netko možda i uvažiti tvoje mišljenje.

daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 22:54   #28 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
Napisao sam sorry zbog izraza ali neću ti se ispričati zbog stava jer mislim upravo tako kako sam rekao
jedno je imati stav o zadanoj temi, a druga ja stvar reci da kenjam i da nema pojma bez ikakvog argumenta....to nije u redu
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 23:09   #29 (permalink)
charolastra

Pa reci što si kad imaš pojma? Evo ti u temi hrpa slika i argumenata, gdje su tvoji?

daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 23:13   #30 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
duguješ mi ispriku za ovaj post.....skromno mislim da znam o ovom problemu koliko kiki o svom portalu, damfisk o pravu ili silence o kompovima.....!

I gore sam napisao da izražavam žaljenje i suosjećanje sa svim tim, ali da mi je patetično se zgražati i u isto vrijeme koristiti masu lijekova, kozmetike i svega ostaloga koji se rade na osnovu ovih pokusa.

Lista je medijski isforsirana, a na listi su navedene među največim svjetskim kompanijama cije procedure spadaju u prvu klasu kvalitete procedura na svjetskoj razini i bez cijih proizvoda je danas nemoguće preživjeti i opstati.

Sve to stoji, ja sam svjesna da nije sve crno-bijelo.. ali i dalje sam protiv mrcvarenja životinja... mislim da se ipak mogu smislit alternativni načini...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: animal, bijela lista, crna lista, proizvodi, testing, testiranje zivotinja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108