| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: daidza Pa reci što si kad imaš pojma? Evo ti u temi hrpa slika i argumenata, gdje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Na bilo što što sam napisao gore niste ništa napisali osim slikica i neprimjerenih riječi. Mali isječak...bez komentara jel treba biti dovoljan.... "Životinje se koriste u proizvodnji mnogih bioloških preparata kao npr. cjepivo protiv dječje paralize (majmuni), zmijski protuotrovi (konji i koze), cjepivo protiv bjesnoće (kunići, miševi i hrčci) i serumski gonadotropin (konji). Uz to, životinje se mogu koristiti i u kontroli kvalitete većine seruma i cjepiva, kao npr. cjepiva protiv hripavca (miševi), BCG cjepiva (zamorci), kod određivanja pirogenosti (kunići)." ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Administrator | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista ne želim da sada tu nastane ne znam šta, ali mislim da tarquino zna o čemu priča ja obožavam životinje i nisam mogao pogledati one filmiće do kraja, ali mislim da tarquino ima pravo u nekim stvarima |
| | |
| | #33 (permalink) | |
![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| charolastra | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Ne, kopirao si to negdje sa neta i ništa nisi time dokazao osim da se prema životinjama loše postupa što i mi tvrdimo. Što se tiče riječi kojom sam opisao tvoje izlaganje, za to sam napisao sorry na izrazu a što se tiče stava ne vidim da je pogrešan, razočaran sam tvojim izjavama i to sam i napisao. I nisam ja nikakav aktivist, ova tema je postavljena da ako netko želi vidjeti koji proizvodi se testiraju na životinjama to može napraviti. Ne vidim čemu svi ovi postovi i prepiranja, koga to ne zanima ne treba čitati i ok.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 17-05-07 u 23:21. |
| | |
| | #35 (permalink) | |
![]() ako to nije dovoljan argument, mogu ti svaku bolest posebno objasniti što čini.... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo Zadnji Uredio tarquino : 17-05-07 u 23:25. | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| charolastra | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Misliš kopirati. Nemoj onda tvrditi da se kužiš i da imaš argumente jer znam i ja kopirati ali nije mi namjera zatrpavati temu sa tuđim tekstovima i nametati drugima svoja razmišljanja. Što se mene tiče ova rasprava je završena, slobodno kopiraj dalje, ja sam rekao što sam imao.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #38 (permalink) | |
S tvojim ponašanjem i nastupom sam razočaran.... ![]()
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Citat:
Da nema tih aktivista ljudi vjerojatno ne bi saznali što se stvarno događa s tim životinjama na kojima se vrše pokusi. I stvarno ne znam za to da aktivisti ubijaju ljude prvi put čujem.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,582
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Na žalost, Tarquino govori potpunu istinu u svezi testiranja lijekova. Faze istraživanja jednog lijeka su: 1) Laboratorijsko dokazivanje eksperimentima i pokusima u laboratoriju i teorijska razrada - traje do 5 godina 2) Pokusi na životinjama - traje do 5 godina 3) Testiranje lijekova na ljudima (dobrovoljcima) u kliničkim studijama - traje do 5 godina 4) Puštanje lijeka u slobodnu prodaju. To je u grubo opisano, ako ima koji farmakolog da me ne razapne! Dakle, on nije ništa krivo rekao. Najčešće se za istraživanja koriste čimpanze, jer su genetski najbliže ljudima. Kod nas se (u Hrvatskoj) koriste osim čimpanza i svinje, psi, zečevi, zamorci, štakori i miševi (koliko je meni poznato). Vidim da se ne slažete s testiranjem lijekova na životinjama, ali medicinski gledano, bolja alternativa ne postoji. Osim ako se dozvoli takav oblik istraživanja na ljudima. S medicinske strane gledano testiranje lijekova je opravdano (ne kažem da se ja s tim slažem, da mi nebi odmah skočili za vrat), jer nije moguće testiranje na ljudima. Zadnji Uredio Dr Jekyll : 18-05-07 u 00:00. |
| | |
![]() |
| Tagovi: animal, bijela lista, crna lista, proizvodi, testing, testiranje zivotinja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:38.

prvi put čujem.