| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: tarquino koje je ovo preseravanje i patetika..... Tko je spomenuo to jel on ispravno kopirao ili nije, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| charolastra | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Tko je spomenuo to jel on ispravno kopirao ili nije, ja kažem da me ovo smeta i da nije u redu. Rekao sam da neću pisati i opet me se vuče za jezik. A i to što si razočaran ti je opet kopiranje, i to mene
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Citat:
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
| | #43 (permalink) | ||
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,123
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Citat:
Citat:
![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | ||
| | |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Ja se neću upuštat u detaljnu raspravu i objašnjavat zašto sam poslala te liste jer mislim da je svima jasno, pa čak i tebi Tarquino, samo eto, tebi je bilo do dokazivanja. Samo ću te jednu stvar pitat, ako imaš izbor kupiti proizvod/lijek/što god, testiran na životinji i onaj koji nije,koji bi odabrao?
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
| |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Pročitala sam koliko sam trebala pročitat. Postoje lijekovi koji nisu testirani na životinjama, ali ja uopće ne govorim o tome. Stvar je u tome da je netko prozvao sasvim dobru namjeru patetičnom, nalazeći nekolicinu lijekova u popisu. Ne znam koga sam ja to napala. I čak i da ne znam cijelu priču, znam dovoljno da ne kupujem proizvode koji se testiraju na životinjama.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
| |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Nisam ih imenovala zato što se tvrtka koja ih proizvodi nalazi na crnoj listi. Neki od lijekova su Lucozade, Horlicks i Ribena. Ja ne znam šta ti znači to što sam imenovala te lijekove, opet ignoriraš ono što sam rekla na početku. Jednostavno, dala sam na izbor, za one kojima je stalo, da odluče koje će proizvode koristit.
| | |
| | #49 (permalink) | |
Zato što se vidi da nemaš pojma o čemu pričaš!!! Lucozade je energetski napitak, Ribena običan sok, a Horlicks zaslađeno mlijeko! Po tom tvojem je i Cedevita lijek. ![]() | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Iskreno, ne znam puno o tim proizvodima, znam da se u Americi upotrebljavaju u zdravstvu i na popisu su lijekova. Ta tri imena su potpuno nevažna, jer između ostalog, kod nas nisu na tržištu. Prestani se držat te rasprave o lijekovima, tema nije bila o tome.
| | |
![]() |
| Tagovi: animal, bijela lista, crna lista, proizvodi, testing, testiranje zivotinja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:23.