Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: tarquino koje je ovo preseravanje i patetika..... Tko je spomenuo to jel on ispravno kopirao ili nije, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-05-07, 23:58   #41 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,516
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
koje je ovo preseravanje i patetika.....
Tko je spomenuo to jel on ispravno kopirao ili nije, ja kažem da me ovo smeta i da nije u redu.

Rekao sam da neću pisati i opet me se vuče za jezik. A i to što si razočaran ti je opet kopiranje, i to mene

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 23:59   #42 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,281
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
Zašto je preseravanje i patetika, zato što o tome pišu ljudi koji jednostrano gledaju na stavri i nemaju pojma o puno toga vezano za ovu temu!

Argument, jedan od mnogih koji je jako dobro poznat, da li postoji itko od velikodušnih i zabrinutih koji ne pije apsolutno nikakve lijekove i nije do sada nikakav popio niti će ga ubuduće popiti makar koliko bolestan bio on ili netko od njegovih bližnjih??????!!!!

Ako vam trebaju detalji argumenta rado ću vam podastrt, od studija na životinjama i na kraju na ljudima, bez kojih niti jedan lijek koji postoji ne može doći na tržište u redovnu uporabu.
Koliko ja vidim ova crna i bijela lista nemaju veze s lijekovima , vec sa kozmetikom. Logicno je da ako imam 200 proizvoda za uljepsavanje koji su testirani na zivotinjama, i 200 kojih nisu da cu uzet ovih drugih 200. Zasto ne? Tema nije otvorena za pricu o lijekovima, vec o kozmetici. I daje izbor, hoces li uzet proizvode koji su nastali tako sta su zivotinje patile ili neces. Tema je dakle otvorena s dobrom namjerom, da vidis koje ces prizvode kupovat koje ne, jer imas izbor. Zasto se uopce spominju lijekovi ovdi!!?
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 00:04   #43 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,123
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Koliko ja vidim ova crna i bijela lista nemaju veze s lijekovima , vec sa kozmetikom. Logicno je da ako imam 200 proizvoda za uljepsavanje koji su testirani na zivotinjama, i 200 kojih nisu da cu uzet ovih drugih 200. Zasto ne? Tema nije otvorena za pricu o lijekovima, vec o kozmetici. I daje izbor, hoces li uzet proizvode koji su nastali tako sta su zivotinje patile ili neces. Tema je dakle otvorena s dobrom namjerom, da vidis koje ces prizvode kupovat koje ne, jer imas izbor. Zasto se uopce spominju lijekovi ovdi!!?
zato što se u popisu spominju farmaceutske kompanije i lijekovi!

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Tko je spomenuo to jel on ispravno kopirao ili nije, ja kažem da me ovo smeta i da nije u redu.

Rekao sam da neću pisati i opet me se vuče za jezik. A i to što si razočaran ti je opet kopiranje, i to mene
moje preseravanje i patetika nije na nikoga osobno bilo naslovljeno....i nemoj sada izvrtati i praviti od mene krivca....
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 10:27   #44 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,221
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Ja se neću upuštat u detaljnu raspravu i objašnjavat zašto sam poslala te liste jer mislim da je svima jasno, pa čak i tebi Tarquino, samo eto, tebi je bilo do dokazivanja. Samo ću te jednu stvar pitat, ako imaš izbor kupiti proizvod/lijek/što god, testiran na životinji i onaj koji nije,koji bi odabrao?
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 10:55   #45 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
Ja se neću upuštat u detaljnu raspravu i objašnjavat zašto sam poslala te liste jer mislim da je svima jasno, pa čak i tebi Tarquino, samo eto, tebi je bilo do dokazivanja. Samo ću te jednu stvar pitat, ako imaš izbor kupiti proizvod/lijek/što god, testiran na životinji i onaj koji nije,koji bi odabrao?
Očito nisi pročitala prijašnje postove. Ne postoji lijek (koliko je meni poznato) koji nije testiran na životinjama. Pročitaj koju stranu natrag. Nije u redu napadat ljude, a da ne znaš cijelu priču, zar ne?
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 11:45   #46 (permalink)
prof. Foruma

Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto

Pročitala sam koliko sam trebala pročitat. Postoje lijekovi koji nisu testirani na životinjama, ali ja uopće ne govorim o tome. Stvar je u tome da je netko prozvao sasvim dobru namjeru patetičnom, nalazeći nekolicinu lijekova u popisu. Ne znam koga sam ja to napala. I čak i da ne znam cijelu priču, znam dovoljno da ne kupujem proizvode koji se testiraju na životinjama.
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 12:00   #47 (permalink)
Akademik Foruma

Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pročitala sam koliko sam trebala pročitat. Postoje lijekovi koji nisu testirani na životinjama, ali ja uopće ne govorim o tome. Stvar je u tome da je netko prozvao sasvim dobru namjeru patetičnom, nalazeći nekolicinu lijekova u popisu. Ne znam koga sam ja to napala. I čak i da ne znam cijelu priču, znam dovoljno da ne kupujem proizvode koji se testiraju na životinjama.
Hmm, nisam siguran oko ovog s lijekovima. Možda ne bi bilo loše da konkretno kažeš koji su to lijekovi koji u toku svog razvoja nisu bili testirani na životinjama. Ja osobno ne znam nijedan.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 12:08   #48 (permalink)
prof. Foruma

Nisam ih imenovala zato što se tvrtka koja ih proizvodi nalazi na crnoj listi. Neki od lijekova su Lucozade, Horlicks i Ribena. Ja ne znam šta ti znači to što sam imenovala te lijekove, opet ignoriraš ono što sam rekla na početku. Jednostavno, dala sam na izbor, za one kojima je stalo, da odluče koje će proizvode koristit.
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 12:21   #49 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Nisam ih imenovala zato što se tvrtka koja ih proizvodi nalazi na crnoj listi. Neki od lijekova su Lucozade, Horlicks i Ribena. Ja ne znam šta ti znači to što sam imenovala te lijekove, opet ignoriraš ono što sam rekla na početku. Jednostavno, dala sam na izbor, za one kojima je stalo, da odluče koje će proizvode koristit.
Zato što se vidi da nemaš pojma o čemu pričaš!!! Lucozade je energetski napitak, Ribena običan sok, a Horlicks zaslađeno mlijeko! Po tom tvojem je i Cedevita lijek.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 12:35   #50 (permalink)
prof. Foruma

Iskreno, ne znam puno o tim proizvodima, znam da se u Americi upotrebljavaju u zdravstvu i na popisu su lijekova. Ta tri imena su potpuno nevažna, jer između ostalog, kod nas nisu na tržištu. Prestani se držat te rasprave o lijekovima, tema nije bila o tome.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: animal, bijela lista, crna lista, proizvodi, testing, testiranje zivotinja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114