| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista u Život i Stil forumu; Ja zapravo svaki put nosim listu sa sobom, to je samo jedan papir.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista To što oni pišu nema veze sa istinom
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #73 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista iz iskustva znam da će me ženski kolektiv sad pokopat al... vi zaista ste neopterećeni kad mislite na te crne liste i uostalom ... zakaj se nejdete bunit u kinu di jedu penise životinja u poznatom restoranu Guolizhuang... ja sam protiv toga da se muči životinje ali po meni je to gotovo neizbježno... ili na životinjama il na ljudima... vi birajte ali onda ak nećete da se to radi na životinjama podvrgnite sebe testiranju takvih proizvoda a sad navalite na mene ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 10-06-07 Godina: 30
Poruka: 12
![]() ![]() | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Citat:
sto se tice "u Kini jedu pse" teme - nacin na koji si to napisala je bas "zanimljiv"... inace - jedu cijele pse, nisu tako "izbirljivi", jedu ih sirom Jugoistocne Azije, kao i macke, skakavce, zohare...pa? mi jedemo krave - sta li Indusi misle o nama? sto se "not tested on animals" oznaka tice - to je regulirano zakonski, davanje netocnih informacija ima konzekvence po proizvodjaca, tako da nam zapravo ne treba "papiric" vec npr. aktivna udruzenja za zastitu potrosaca...etc. "zenski kolektiv" te nece pokopat, to si vec sam/a odradila...lol | |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Ja se ne opterećujem ni crnom ni bijelom listom, ja sam protiv mrcvarenja životinja za pokuse i to je to, možda bi radije sebe podvrgla testiranju ako bi to spasilo koju životinju. |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 610
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Ljekovi su jedno a maskara za oči nešto sasvim drugo. Životinje nebi trebale ispaštati zbog taštine ljudi. Ja i moja djevojka više nečemo koristiti proizvode sa crne liste. Bluebird svaka čast imaš rep+ od mene. |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-08-07 Godina: 40
Poruka: 37
![]() | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Hvala svim namučenim životinjama koje su mučeničke umrle da bi nama bilo bolje.Nažalost još uvek trpe u farmaceutskim i kozmetičkim industrijama.Ne znam da li se to može zaustaviti,ali znam da bojkotom kozmetičkih preparata testiranih na njima može mnogo da se doprinese da se prekine njihova patnja. Isto tako i upotreba krzna i kože. |
| | |
![]() |
| Tagovi: animal, bijela lista, crna lista, proizvodi, testing, testiranje zivotinja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:10.