Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista u Život i Stil forumu; Ja zapravo svaki put nosim listu sa sobom, to je samo jedan papir....

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-11-07, 16:02   #71 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,026
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird
Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista

Ja zapravo svaki put nosim listu sa sobom, to je samo jedan papir.
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 16:48   #72 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,898
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: vragana Pogledaj Poruke
ne nosim 'listu" vec okrenem proizvod na poledjinu i procitam - ako ne pise, eksplicitno, da nije testiran na zivotinjama, preskocim ga - tako mi je izbor znatno "suzen", ali sta ces - "ili jesi ili nisi"
To što oni pišu nema veze sa istinom

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 16:55   #73 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

iz iskustva znam da će me ženski kolektiv sad pokopat al...

vi zaista ste neopterećeni kad mislite na te crne liste i uostalom ... zakaj se nejdete bunit u kinu di jedu penise životinja u poznatom restoranu Guolizhuang...

ja sam protiv toga da se muči životinje ali po meni je to gotovo neizbježno... ili na životinjama il na ljudima... vi birajte ali onda ak nećete da se to radi na životinjama podvrgnite sebe testiranju takvih proizvoda

a sad navalite na mene
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 03:24   #74 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-06-07
Godina: 30
Poruka: 12
vragana se izdvaja iz masevragana se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
iz iskustva znam da će me ženski kolektiv sad pokopat al...

vi zaista ste neopterećeni kad mislite na te crne liste i uostalom ... zakaj se nejdete bunit u kinu di jedu penise životinja u poznatom restoranu Guolizhuang...

ja sam protiv toga da se muči životinje ali po meni je to gotovo neizbježno... ili na životinjama il na ljudima... vi birajte ali onda ak nećete da se to radi na životinjama podvrgnite sebe testiranju takvih proizvoda

a sad navalite na mene
jeste - neizbjezno je, posto tesko da cemo mi "neoptereceni" ikad biti dovoljno brojni u odnosu na "opterecene"

sto se tice "u Kini jedu pse" teme - nacin na koji si to napisala je bas "zanimljiv"...
inace - jedu cijele pse, nisu tako "izbirljivi", jedu ih sirom Jugoistocne Azije, kao i macke, skakavce, zohare...pa? mi jedemo krave - sta li Indusi misle o nama?

sto se "not tested on animals" oznaka tice - to je regulirano zakonski, davanje netocnih informacija ima konzekvence po proizvodjaca, tako da nam zapravo ne treba "papiric" vec npr. aktivna udruzenja za zastitu potrosaca...etc.

"zenski kolektiv" te nece pokopat, to si vec sam/a odradila...lol
vragana je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 11:04   #75 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja se ne opterećujem ni crnom ni bijelom listom, ja sam protiv mrcvarenja životinja za pokuse i to je to, možda bi radije sebe podvrgla testiranju ako bi to spasilo koju životinju.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 10:30   #76 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 610
Davor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz mase

Ljekovi su jedno a maskara za oči nešto sasvim drugo. Životinje nebi trebale ispaštati zbog taštine ljudi. Ja i moja djevojka više nečemo koristiti proizvode sa crne liste. Bluebird svaka čast imaš rep+ od mene.
Davor1507 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 06:07   #77 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-08-07
Godina: 40
Poruka: 37
Maja Cvj. se izdvaja iz mase

Hvala svim namučenim životinjama koje su mučeničke umrle da bi nama bilo bolje.Nažalost još uvek trpe u farmaceutskim i kozmetičkim industrijama.Ne znam da li se to može zaustaviti,ali znam da bojkotom kozmetičkih preparata testiranih na njima može mnogo da se doprinese da se prekine njihova patnja.
Isto tako i upotreba krzna i kože.
Maja Cvj. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-08, 13:05   #78 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 8
ellis se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ellis

slazem se s majom
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: animal, bijela lista, crna lista, proizvodi, testing, testiranje zivotinja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108