Raspravljate o temi Psi koji vam se ne sviđaju u Kućni ljubimci forumu, dio Život i Stil foruma; Zanima me koje su vam najružnije vrste pasa, koje vam se pasmine ne sviđaju po karakteru. Meni je Kineski kukmasti ...
Zadnji Uredio tendre poison : 25-05-09 u 13:55
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Pa ne mora, ali meni je taj pas ružan, ma koliko god to bilo nekorektno za reći.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
meni se ne svidjaju mali zivcani psi (pudlice, maltezeri i sl) koji uglavnom sluze kao ukras.. i ne svidjaju mi se psi koji se drze zbog njihovog opasnog izgleda i kurcenja njihovog gazde, tipa rottweiler, doge itd.. jer takvi psi uglavnom budu lose odgojeni..
u biti.. vise mrzim odnos ljudi prema takvim psima nego same pse..
A nisu psi krivi, ali u većini slučajeva dolaze u ruke krivim ljudima, koji ih ne znaju odgojiti.
Evo, u mom susjedstvu ima jedan mladi rotweiler, dobar ko kruh. No, gazde niti ga pravilno hrane ( jer pas nema muskulature i vide mu se rebra ), niti ga istrčavaju ( stalno ga drže vezanog ) i kad taj pas sazrije, lako bi mogao postati zvijer, i onda će biti pas kriv, a ne gazde koji nemaju pojma.
A rotweileri su mi prekrasni psi.
OT: ne sviđa mi se i bull terier:
![]()
Mastif. Ne mogu podnijeti beštije kojima stalno curi slina iz žvala. Taj pas me podsjeća na komodskog zmaja.
Jbt na vrhu jezika mi je al nemogu se sjetit.
Uglavnom srednje visine su, cupavi, u velikoj vecini bijele ili zuckaste boje i stalnoooooooooooooooooo laju.
Ta vrsta pasa nezna za mir.![]()
e svi ti psi bez dlake su mi gadni...
ali svejedno ih volim..![]()
![]()
Buldozi, hrtovi, rotvajleri.
Izgled mi nije bitan ukoliko je pas dobrog karaktera. Inače mrzim predrasude prema bilo kojoj pasmini. Mogu eventualno reći da sam imala loših iskustava s njemačkim ovčarima i rotvajlerima i prema njima sam ravnodušna, ali ako mi mašu repom i vlasnik mi potvrdi da su dobri, mogu ih pomaziti. Zapravo, sve se to da skužiti iz njihovog pogleda. U obranu maltezera i pudli mogu reći da su svi koje sam ja upoznala bili veseli i razigrani, eng. bulldozi i bullterijeri su mi preslatki, baš zato što su "ružni", iako se te dvije pasmine karakterom dosta razlikuju. A koliko je meni poznato molosi ne sline stalno.
Ma zapravo, najbolji je obični avlijaner.