Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

Psići i mace ostali sami i zaboravljeni nakon tragedije u Požegi

Raspravljate o temi Psići i mace ostali sami i zaboravljeni nakon tragedije u Požegi u Kućni ljubimci forumu, dio Život i Stil foruma; Ne znam koliko tko prati vijesti i jeste li čuli za ubojstvo u Požegi koje se dogodilo prije nekoliko dana... ...

Starter
    Datum registracije
    26-05-08
    Poruka
    45
    Liked
    0 times

Psići i mace ostali sami i zaboravljeni nakon tragedije u Požegi

Ne znam koliko tko prati vijesti i jeste li čuli za ubojstvo u Požegi koje se dogodilo prije nekoliko dana...
    http://www.slobodnadalmac...icleId/23842/Default.aspx
    Danas smo dobili dojavu da se u blizini te kuće nalaze kujica i 3 štenca, i ako možemo da dođemo po njih. Na kraju se ispostavilo da su to životinje ostale iza te tragedije i o kojima nitko ne brine (a s obzirom na zatečeno stanje pitanje je i kako su se prije o njima brinuli. ,)
    Dakle, zatekli smo 4 šteneta i 4 mačkice. Pregladnjeli, ogromnih tvrdih trbuha, mršavi, jadni.... grozan prizor
    Jedna od maca nema 1 oko, 1 ima upaljeno oko.. Još su svi jako mali, i mace i štenci oko 2-3 mjeseca.
    Prebacili smo ih na sigurno, dobili su Pratel, hrane i vode, napravli im ležaje i tamo im je sada super. Svi su pozaspali na mekanom i toplom...
    Molim vas, ako možete nekako pomoći, potpuno smo švorc. Makar 20, 30 kn, puno bi nam značilo. Za neku kvalitetniju hranu (jer stvarno im je potrebna) a macama treba i veterinar. Osim ovog slučaja, kujicu iz topica Kujica i bebe u opasnosti - Prijatelj u nevolji - KUĆNI LJUBIMCI - DIO OBITELJI - FORUM Ĺ*APICE - Message Board - Yuku moramo hitno voditi na ultrazvuk jer je bolesna i strahujemo za nju. Ima jako tvrd trbuh, bojim se da nije piometra, neki su me upozorili da je to jedan od simptoma pa moramo provjeriti.
    I kako liječiti te okice macama?
    Koliko košta Calopet pasta, da dajemo i psima i macama?
    Eto, ako imate koji savjet.... bila bih vam zahvalna...

Ako netko može pomoći evo žiro računa udruge...
    2360000 - 1102039392 Zagrebačka banka, udruga Sirius.

Sličice uskoro.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    11 times

Re: Psići i mace ostali sami i zaboravljeni nakon tragedije u Požegi

Calopet pasta je oko 90 kuna, i stvarno je čudotvorna, moj mali mačić je zamalo uginuo koliko je bio pothranjen kad sam ga našla... oporavio se totalno.

Starter
    Datum registracije
    26-05-08
    Poruka
    45
    Liked
    0 times

Re: Psići i mace ostali sami i zaboravljeni nakon tragedije u Požegi

Hvala Wamp.

Ako netko može pomoći evo žiro računa udruge...
    2360000 - 1102039392 Zagrebačka banka, udruga Sirius.

Lajkaj nas na Facebooku