| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Rado u Život i Stil forumu; Njemački ovčar star godinu dana ,moja najveća ljubav i sreća moj čuvar inače pravo ime mu je Dorado... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 29
![]() | Njemački ovčar star godinu dana ,moja najveća ljubav i sreća moj čuvarinače pravo ime mu je Dorado ![]()
__________________ Anđele... Tuguju ljudi za tobom jer si bio jedinstven ,a moje si nadahnuće i moj uzor... Moja je najveća želja i molitva da te što više ljudi slijedi, tvoj put i tvoju misiju, misiju ljubavi... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Eye | Re: Rado beba jos je malad... predivan jetek sad ces viditi koliko ce ti prirasti srcu, a pogotovo za godinu dvi kad se opameti ![]()
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | hvala je još uvijek je blesavac i nisam sigurna da će taj ikad odrast![]() ![]() ![]()
__________________ Anđele... Tuguju ljudi za tobom jer si bio jedinstven ,a moje si nadahnuće i moj uzor... Moja je najveća želja i molitva da te što više ljudi slijedi, tvoj put i tvoju misiju, misiju ljubavi... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| The Eye | Re: Rado hoce... s 3-4 godine se malo promjene, ostanu blesavi, al se nekako uozbilje, ne mogu definirati... vidit ces ![]()
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | ma bolje da je ovakav ![]() inače idemo na dresuru on je najrazigraniji ali i najbolje izvršava naredbe ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Rado prelijep je ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:58.

moj
čuvar

predivan je

i nisam sigurna da će taj ikad odrast