| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Rodovnica za psa u Život i Stil forumu; Pozdrav svima! Prvi put sam na stranici i gledao sam teme ali nikako nisam nasao temu o rodovnicama pasa. Molio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-02-08 Godina: 18
Poruka: 6
![]() | Rodovnica za psa Pozdrav svima! Prvi put sam na stranici i gledao sam teme ali nikako nisam nasao temu o rodovnicama pasa. Molio bi vas za pomoc imam stafforda i nemam papire pa me zanima dali ja mogu dat napravit papire za njega otac mu ima a majka nema pa sad neznam jel moguce to uciniti. Hvala unaprijed! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rodovnica za psa Naknadno vađenje rodovnika bi se možda i moglo učiniti, ali to su procedure koje bi trebao obaviti uzgajivač, leglo treba biti prijavljeno u HKS-u i oba roditelja moraju imati rodovnicu. E sad, ljudi se na razno razne načine snalaze samo da bi se dokopali rodovnice pod svaku cijenu, nelegalno, a to ti ne bih znala reći.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:07.