| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi rotvajler u Život i Stil forumu; Susjed već duže vrijeme ima rotvajlera. Sve je bilo u redu dok nije izraso. Slobodno se kreće po njegovom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | rotvajler Susjed već duže vrijeme ima rotvajlera. Sve je bilo u redu dok nije izraso. Slobodno se kreće po njegovom dvorištu i sve je agresivniji, zaklo mi je 5 mačaka, trga ogradu, a što je najgore laje na malu djecu. Zanima dal zakonom taj pas mora biti privezan ili bar da cijelo vrijeme nosi brnjicu. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: rotvajler Mislim da ne mora ako je u njegovom ograđenom dvorištu ![]() Ali ako se bojite za sigurnost djece pokušajte razgovarati sa susjedom
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rotvajler Sigurno je pas prepušten sam sebi.. ostavljen u dvorištu da se sam odgaja.. takvi vlasnici mi se najviše gade, ja bih im zabranila pse uopće.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: rotvajler sad cu ispast ubojica, mrzitelj zivotinja, blabla... da imam susjeda s takvim psom (ne mora nuzno biti rotvajler) i da imam dijete koje svaki dan prolazi pokraj njega... bez ikakve najave (da se ne posumnja da sam ja) bi mu skratila zivot lijepm kemijom.
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rotvajler Ako je pas u ograđenom dvorištu onda ne vidim kako djeca mogu biti u opasnosti? Još nemam djecu pa ne razmišljam tako, ali mislim da nikad životinji ne bih mogla naudit ako nije samoobrana...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,556
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rotvajler Citat:
to je glupo,u ovom slučaju najbolje je s policijom pricati jer takav pas je ocito pritnja svima pa i vlasniku,kad koga ubije poslje je kasno..rotvajler zna biti dobar pas kad se s njim radi i socijalizira se s okolinom sto ocito s ovim nije slucaj.. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rotvajler Mene strah svih tih velikih pasa,nema veze da je najmiliji na svijetu mene strah njegove veličine i oštrih zubi! Volim ja njih izdaleka sve al izbliza brrrrrr,odma mi je neugodno i strah me! Da imam susjeda s takvim psom ne da bi mu rekla da ga civilizira nego bi sve moguče napravila da se taj pas donekle dovede u red,ako ne nek ide u neku drugu obitelj jer u ovakvoj ne bu sretan! Mislim čim je tak pas agresivan,neistreniran znači da su mu vlasnici neorganizirani i da ne zaslužuju psa! Mislim ubuija mačke,jednog dana lako če se dogodit da ugrize vlasnika ili ne daj Bože nekog drugog ili čak nečije nedužno dijete! Ako se ne znaš brinuti za psa kupi si zlatnu ribicu,a psa prepusti nekom odgovornom i svi sretni i zadovoljni!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter | Re: rotvajler Pas je u ograđenom prostoru, no izgrizo je vec ispod. Već je jednom provuko glavu, udario sam ga nogom da se makne. Stavio sam neke cigle, sad više ne pokušava. Sa susjedom sam u dobrim odnosima, no kad god spomenem psa on odmah mjenja temu. Stvarno sam razmišljo da bacim neki otrov ili da mu dam kruh pun zamrvljenog stakla, ali bi se znalo ko je kriv. Svjestan sam da ce jednom zaboravit zatvorit lesu i da ce neko nastradat. Ne znam šta da napravim. Razgovor ne pali, ne mogu ga ubit, i sve je po zakonu, a kad će se nešto desit bit će u novinama i pričat će da zakon treba mjenjat. Ide mi to već sve na kur.. Pa zar se mora dogodit neka tragedija da se nešto promijeni. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pas, rotvajler |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:33.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!