Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi rotvajler u Život i Stil forumu; Susjed već duže vrijeme ima rotvajlera. Sve je bilo u redu dok nije izraso. Slobodno se kreće po njegovom ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-06-07, 21:23   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-01-07
Poruka: 42
deppsa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deppsa
rotvajler

Susjed već duže vrijeme ima rotvajlera. Sve je bilo u redu dok nije izraso. Slobodno se kreće po njegovom dvorištu i sve je agresivniji, zaklo mi je 5 mačaka, trga ogradu, a što je najgore laje na malu djecu.
Zanima dal zakonom taj pas mora biti privezan ili bar da cijelo vrijeme nosi brnjicu.
deppsa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 21:27   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: rotvajler

Mislim da ne mora ako je u njegovom ograđenom dvorištu

Ali ako se bojite za sigurnost djece pokušajte razgovarati sa susjedom

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 21:31   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Sigurno je pas prepušten sam sebi.. ostavljen u dvorištu da se sam odgaja.. takvi vlasnici mi se najviše gade, ja bih im zabranila pse uopće.
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 22:26   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,833
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

sad cu ispast ubojica, mrzitelj zivotinja, blabla... da imam susjeda s takvim psom (ne mora nuzno biti rotvajler) i da imam dijete koje svaki dan prolazi pokraj njega... bez ikakve najave (da se ne posumnja da sam ja) bi mu skratila zivot lijepm kemijom.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 22:29   #5 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Pa nije pas kriv.. ja bi vlasnika, a ne psa...
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 22:30   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,833
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

od vlasnika odustajem jer sudeci po odgoju psa - dzabe s budalom imati posla...
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 22:38   #7 (permalink)
Cobeta

Ako je pas u ograđenom dvorištu onda ne vidim kako djeca mogu biti u opasnosti? Još nemam djecu pa ne razmišljam tako, ali mislim da nikad životinji ne bih mogla naudit ako nije samoobrana...
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 23:02   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 3,556
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
sad cu ispast ubojica, mrzitelj zivotinja, blabla... da imam susjeda s takvim psom (ne mora nuzno biti rotvajler) i da imam dijete koje svaki dan prolazi pokraj njega... bez ikakve najave (da se ne posumnja da sam ja) bi mu skratila zivot lijepm kemijom.

to je glupo,u ovom slučaju najbolje je s policijom pricati jer takav pas je ocito pritnja svima pa i vlasniku,kad koga ubije poslje je kasno..rotvajler zna biti dobar pas kad se s njim radi i socijalizira se s okolinom sto ocito s ovim nije slucaj..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 23:14   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Mene strah svih tih velikih pasa,nema veze da je najmiliji na svijetu mene strah njegove veličine i oštrih zubi!
Volim ja njih izdaleka sve al izbliza brrrrrr,odma mi je neugodno i strah me!
Da imam susjeda s takvim psom ne da bi mu rekla da ga civilizira nego bi sve moguče napravila da se taj pas donekle dovede u red,ako ne nek ide u neku drugu obitelj jer u ovakvoj ne bu sretan!
Mislim čim je tak pas agresivan,neistreniran znači da su mu vlasnici neorganizirani i da ne zaslužuju psa!
Mislim ubuija mačke,jednog dana lako če se dogodit da ugrize vlasnika ili ne daj Bože nekog drugog ili čak nečije nedužno dijete!
Ako se ne znaš brinuti za psa kupi si zlatnu ribicu,a psa prepusti nekom odgovornom i svi sretni i zadovoljni!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 23:16   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-01-07
Poruka: 42
deppsa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deppsa

Pas je u ograđenom prostoru, no izgrizo je vec ispod. Već je jednom provuko glavu, udario sam ga nogom da se makne. Stavio sam neke cigle, sad više ne pokušava.
Sa susjedom sam u dobrim odnosima, no kad god spomenem psa on odmah mjenja temu. Stvarno sam razmišljo da bacim neki otrov ili da mu dam kruh pun zamrvljenog stakla, ali bi se znalo ko je kriv.
Svjestan sam da ce jednom zaboravit zatvorit lesu i da ce neko nastradat.
Ne znam šta da napravim.
Razgovor ne pali, ne mogu ga ubit, i sve je po zakonu, a kad će se nešto desit bit će u novinama i pričat će da zakon treba mjenjat.
Ide mi to već sve na kur..
Pa zar se mora dogodit neka tragedija da se nešto promijeni.
deppsa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pas, rotvajler

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103