| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi rotvajler u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Eleonora Mene strah svih tih velikih pasa,nema veze da je najmiliji na svijetu mene strah njegove ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Starter | Re: rotvajler Citat:
| |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rotvajler Neznam kaj da ti kažem! Pokušaj nekak im natuknut da je pas opasan za DRUGE ljude,je je on njima umiljata kujica i pokušaj ih uvjerit da ga bar vežu ili bar da mu brljucu stave!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! Zadnji Uredio Eleonora : 17-06-07 u 23:31. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rotvajler Citat:
Jako pametno, sorry ali s time samo pogoršavaš situaciju i učinit ćeš da te pas zamrzi.. udarit nogom takvog psa je najgore što možeš napravit.. s djecom je najbolje razgovarat smireno i naučit ih da takve pse nikad ne izazivaju preko ograde... s vlasnikom treba razgovarat da se bojiš za svoju djecu. Baš zato jer si dobar s njim to treba iskoristit, neka mijenja temu koliko god hoće. Na miran i kulturan način. Dati psu kruh pun zamrvljenog stakla????? O Bože Razumijem strah od takvog psa, i sama bi se bojala, ali ovo..... Inače ako pas laje u svom dvorištu ne mora značiti da bi napao, to bi prije značilo "Ja sam gazda ovdje i moja je dužnost da lajem i upozoravam da ne ulaziš", tu vrijedi ona "Pas koji laje ne grize". Nekad baš onaj koji ne laje podmuklo čeka priliku da napadne. Nemam pametnijeg savjeta ali nikako psa udarat, zapamtit će to.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rotvajler A išao je prema curici od 3 godine???? Kužim da je refleksno ali tim udarcem ga samo još više razbjesniš... ako je išao na dijete od 3 godine - zaboravi na ljubaznost prema susjedu i priprijeti mu se da ćeš nešto napraviti ako ne napravi tu ogradu sigurnijom... Nek se malo uplaši za svog psa. Pusti pristojnost kad je sigurnost djece u pitanju, opet ponavljam, vlasnika treba zatuć a ne psa. Možeš ti njega ubiti ali oni će opet nabavit drugog...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rotvajler Kak je išo prema curici od tri godine ako je odgrizo ogradu i gurnuo glavu kroz otvor,to znači da je curica išla prema njemu ili je pas i ogradu nosio sa sobom?? Daj reci istinu pa ti se možda nekako i pomogne!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #17 (permalink) | |
Samo se bojim da susjed jednom zaboravi zatvorit lesu da netko ne nastrada. Dal postoji zakon da takav pas mora biti privezan? | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: rotvajler razumijem da si zabrinut za djecu i sve ok...ali ne znam ako si ikad imao psa....moj pas je ravnopravan clan obitelji i kad ugine bit cu tuzan kao da je neki covjek umro...mislim da su psi oni koji puno daju, a traze samo da ih pomazis i volis....i nista vise....i zato mi nije jasno to da ne razumijes kako se netko moze vezat za psa toliko!
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rotvajler Napravi sigurniju ogradu,kakve cigle! Vidim da ljudi vole psa,ali ako je on opasnost za okolinu moraš im to reč! Ne vjerujem da če ga vezat,al na brnjicu bi možda pristali bar dok njih nema doma!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #20 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: rotvajler Citat:
ograda se otvori, preskoci, slomi... nisu psi blesavi, znaju oni na najzanimljivije nacine izaci iz ogradjenog prostora ![]() nemam niti ja djecu, ali razmisljam na nacin da je bolje sprijeciti nego lijeciti.. na koji god nacin bilo.. Citat:
mogli bi mu bas napraviti boks unutar dvorista. tj. to je NAJMANJE sto bi trebali napravit.
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: pas, rotvajler |
« Da vas pitam
|
Cyborg ljubimci »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:37.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
Jako pametno, sorry ali s time samo pogoršavaš situaciju i učinit ćeš da te pas zamrzi.. udarit nogom takvog psa je najgore što možeš napravit.. s djecom je najbolje razgovarat smireno i naučit ih da takve pse nikad ne izazivaju preko ograde... s vlasnikom treba razgovarat da se bojiš za svoju djecu.
Razumijem strah od takvog psa, i sama bi se bojala, ali ovo.....