Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi rotvajler u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Eleonora Mene strah svih tih velikih pasa,nema veze da je najmiliji na svijetu mene strah njegove ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-06-07, 23:20   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-01-07
Poruka: 42
deppsa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deppsa
Re: rotvajler

Citat:
Pravi autor: Eleonora Pogledaj Poruke
Mene strah svih tih velikih pasa,nema veze da je najmiliji na svijetu mene strah njegove veličine i oštrih zubi!
Volim ja njih izdaleka sve al izbliza brrrrrr,odma mi je neugodno i strah me!
Da imam susjeda s takvim psom ne da bi mu rekla da ga civilizira nego bi sve moguče napravila da se taj pas donekle dovede u red,ako ne nek ide u neku drugu obitelj jer u ovakvoj ne bu sretan!
Mislim čim je tak pas agresivan,neistreniran znači da su mu vlasnici neorganizirani i da ne zaslužuju psa!
Mislim ubuija mačke,jednog dana lako če se dogodit da ugrize vlasnika ili ne daj Bože nekog drugog ili čak nečije nedužno dijete!
Ako se ne znaš brinuti za psa kupi si zlatnu ribicu,a psa prepusti nekom odgovornom i svi sretni i zadovoljni!
Ti se likovi ne bi nikad odekli tog psa. Pa ljube ga u usta, pas im obavlja nuždu u vrt i likovi jedu iz tog vrta (čak su mi nudili šalatu - nisam skužio jel podjebava ili je stvarno glup), prije tog psa imalu su njemačkog ovčara. Kad je taj pas uginuo plakali su se tjedan dana, pa nije normalno tako se vezat za životinju.
deppsa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 23:27   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Neznam kaj da ti kažem!
Pokušaj nekak im natuknut da je pas opasan za DRUGE ljude,je je on njima umiljata kujica i pokušaj ih uvjerit da ga bar vežu ili bar da mu brljucu stave!

Zadnji Uredio Eleonora : 17-06-07 u 23:31.
Eleonora je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 23:41   #13 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: deppsa Pogledaj Poruke
Pas je u ograđenom prostoru, no izgrizo je vec ispod. Već je jednom provuko glavu, udario sam ga nogom da se makne. Stavio sam neke cigle, sad više ne pokušava.
Sa susjedom sam u dobrim odnosima, no kad god spomenem psa on odmah mjenja temu. Stvarno sam razmišljo da bacim neki otrov ili da mu dam kruh pun zamrvljenog stakla, ali bi se znalo ko je kriv.
Svjestan sam da ce jednom zaboravit zatvorit lesu i da ce neko nastradat.
Ne znam šta da napravim.
Razgovor ne pali, ne mogu ga ubit, i sve je po zakonu, a kad će se nešto desit bit će u novinama i pričat će da zakon treba mjenjat.
Ide mi to već sve na kur..
Pa zar se mora dogodit neka tragedija da se nešto promijeni.
Udario si ga nogom? Jako pametno, sorry ali s time samo pogoršavaš situaciju i učinit ćeš da te pas zamrzi.. udarit nogom takvog psa je najgore što možeš napravit.. s djecom je najbolje razgovarat smireno i naučit ih da takve pse nikad ne izazivaju preko ograde... s vlasnikom treba razgovarat da se bojiš za svoju djecu.

Baš zato jer si dobar s njim to treba iskoristit, neka mijenja temu koliko god hoće. Na miran i kulturan način. Dati psu kruh pun zamrvljenog stakla????? O Bože Razumijem strah od takvog psa, i sama bi se bojala, ali ovo.....

Inače ako pas laje u svom dvorištu ne mora značiti da bi napao, to bi prije značilo "Ja sam gazda ovdje i moja je dužnost da lajem i upozoravam da ne ulaziš", tu vrijedi ona "Pas koji laje ne grize". Nekad baš onaj koji ne laje podmuklo čeka priliku da napadne.

Nemam pametnijeg savjeta ali nikako psa udarat, zapamtit će to.
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 23:46   #14 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Udario si ga nogom? Jako pametno, sorry ali s time samo pogoršavaš situaciju i učinit ćeš da te pas zamrzi.. udarit nogom takvog psa je najgore što možeš napravit.. s djecom je najbolje razgovarat smireno i naučit ih da takve pse nikad ne izazivaju preko ograde... s vlasnikom treba razgovarat da se bojiš za svoju djecu.

Baš zato jer si dobar s njim to treba iskoristit, neka mijenja temu koliko god hoće. Na miran i kulturan način. Dati psu kruh pun zamrvljenog stakla????? O Bože Razumijem strah od takvog psa, i sama bi se bojala, ali ovo.....

Inače ako pas laje u svom dvorištu ne mora značiti da bi napao, to bi prije značilo "Ja sam gazda ovdje i moja je dužnost da lajem i upozoravam da ne ulaziš", tu vrijedi ona "Pas koji laje ne grize". Nekad baš onaj koji ne laje podmuklo čeka priliku da napadne.

Nemam pametnijeg savjeta ali nikako psa udarat, zapamtit će to.
To što sam ga udario bilo je čist refleksivno desilo se u sekundi. Znam da će zapamtit. Ne znam kako bi ti reagirao kad rotvajler ide prema curici od 3 god. Žao mi je što ga nisam jače udario.
deppsa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 23:53   #15 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

A išao je prema curici od 3 godine???? Kužim da je refleksno ali tim udarcem ga samo još više razbjesniš... ako je išao na dijete od 3 godine - zaboravi na ljubaznost prema susjedu i priprijeti mu se da ćeš nešto napraviti ako ne napravi tu ogradu sigurnijom... Nek se malo uplaši za svog psa. Pusti pristojnost kad je sigurnost djece u pitanju, opet ponavljam, vlasnika treba zatuć a ne psa. Možeš ti njega ubiti ali oni će opet nabavit drugog...
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 00:03   #16 (permalink)
prof. Foruma

Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Kak je išo prema curici od tri godine ako je odgrizo ogradu i gurnuo glavu kroz otvor,to znači da je curica išla prema njemu ili je pas i ogradu nosio sa sobom??
Daj reci istinu pa ti se možda nekako i pomogne!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 00:19   #17 (permalink)
Starter

Citat:
Kak je išo prema curici od tri godine ako je odgrizo ogradu i gurnuo glavu kroz otvor,to znači da je curica išla prema njemu ili je pas i ogradu nosio sa sobom??
Daj reci istinu pa ti se možda nekako i pomogne!
Govorim cijelo vrijeme istinu. Mala je prolazila kraj ograde i vrištala u igri. Pas je dojurio i htio se provuć ispod ograde. Provuko je glavu ispod ograde i ja sam ga udario. Ogradu je grizao prije malo po malo. Sad više ne može ispod jer sam stavio cigle.
Samo se bojim da susjed jednom zaboravi zatvorit lesu da netko ne nastrada.
Dal postoji zakon da takav pas mora biti privezan?
deppsa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 00:21   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,185
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

Citat:
Pravi autor: deppsa Pogledaj Poruke
Kad je taj pas uginuo plakali su se tjedan dana, pa nije normalno tako se vezat za životinju.
razumijem da si zabrinut za djecu i sve ok...ali ne znam ako si ikad imao psa....moj pas je ravnopravan clan obitelji i kad ugine bit cu tuzan kao da je neki covjek umro...mislim da su psi oni koji puno daju, a traze samo da ih pomazis i volis....i nista vise....i zato mi nije jasno to da ne razumijes kako se netko moze vezat za psa toliko!
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 00:33   #19 (permalink)
prof. Foruma

Napravi sigurniju ogradu,kakve cigle!
Vidim da ljudi vole psa,ali ako je on opasnost za okolinu moraš im to reč!
Ne vjerujem da če ga vezat,al na brnjicu bi možda pristali bar dok njih nema doma!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 08:42   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,557
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ako je pas u ograđenom dvorištu onda ne vidim kako djeca mogu biti u opasnosti? Još nemam djecu pa ne razmišljam tako, ali mislim da nikad životinji ne bih mogla naudit ako nije samoobrana...

ograda se otvori, preskoci, slomi... nisu psi blesavi, znaju oni na najzanimljivije nacine izaci iz ogradjenog prostora
nemam niti ja djecu, ali razmisljam na nacin da je bolje sprijeciti nego lijeciti.. na koji god nacin bilo..

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
to je glupo,u ovom slučaju najbolje je s policijom pricati jer takav pas je ocito pritnja svima pa i vlasniku,kad koga ubije poslje je kasno..rotvajler zna biti dobar pas kad se s njim radi i socijalizira se s okolinom sto ocito s ovim nije slucaj..
policija ce te odjebat u roku od sekunde, ne zanimaju njih slucajevi poput ovog

Citat:
Napravi sigurniju ogradu,kakve cigle!
Vidim da ljudi vole psa,ali ako je on opasnost za okolinu moraš im to reč!
Ne vjerujem da če ga vezat,al na brnjicu bi možda pristali bar dok njih nema doma!
mogli bi mu bas napraviti boks unutar dvorista. tj. to je NAJMANJE sto bi trebali napravit.
Odgovor
Tagovi: pas, rotvajler

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108