| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi rotvajler u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: deppsa Pas je u ograđenom prostoru, no izgrizo je vec ispod. Već je jednom provuko glavu, udario ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rotvajler Citat:
Nemoj ga "ubit" niti udarati ako ne moraš... Rotvajleri su prekrasni psi za koje je općepoznato da naginju agresiji ako se ne obuzdaju u mladosti. Dakle, nije on kriv već oni koji ga nisu obuzdavali. Vlasnicima se očito ne da šetati ga i voditi brigu o njemu pa ga puštaju da po vrtu iskaljuje agresiju. Pitaj ih zašto ga ne izvode češće van a ostalo vrijeme ima biti zavezan kao i većina pasa. Pogotovo ako je agresivan. Ne bi vjerovao kakve sve načine nađu i kroz kakve se sve male otvore uspiju provući veliki psi kada naume nešto. To stvarno može biti opasno za vas. | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rotvajler Ne, ako je agresivan nema što biti zavezan kao većina pasa.. nijedna životinja ne bi trebala biti zavezana. To se rješava na druge načine, ali jebiga ne vrijedi tupit nekima jedno te isto.... Citat:
Ne znam koji bi rotvajler mogao preskočit ogradu ako je dovoljno visoka, nisu psi blesavi ali ali je ograda napravljena dobro onda ne znam koji bi pas mogao preskočit, otvorit, ili sl.. za boks se slažem..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 18-06-07 u 12:13. | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: rotvajler ee, ovisi o ogradi i predmetima koji su u blizini odgrade.. od decka pas se potajice penjao po tankoj daski koja je drzala ogradu i kad bi dosao do vrha samo bi zvuznuo na ledja preko ograde - i eto ga vani, a nitko nije ni posumnjao kako je izisao van ili je pak skakao s kucice preko ograde, a kucica metar udaljena ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,444
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rotvajler Citat:
ma daj,još ćeš mi reći da je u drugoj šapi drža mobitel i slao sms poruke ostalim kujama u kvartu.. svaka čast,moj dida je ima psa koji se zna sam vratiti iz polja koji je udaljeno najmanje 5 km od kuće.. svaki pas je isti,znači nema agresinog ili defanzivnog psa ali ovisno o načinu uzgoja postaju takvi..obično kakvi vlasnici takvi i psi.. | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Banned | Re: rotvajler Citat:
![]() inače, laje na sve živo, mačke ne može smislit (ko kad biku staviš crvenu krpu), ali je s ljudima gori ne od pudlice, nego od ljene mačke ... jedina stvar koje se ljudi bolje kad dolaze kod mene je da ih debeli na izliže cjele ... | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: rotvajler Citat:
ali sto jest jest....rottovi su bas stoke od pasa, ko tele narastu ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| | |
| | #27 (permalink) | |||
| Akademik Foruma | Re: rotvajler Citat:
dada, usput se ceskao po jajima ![]() ![]() ![]() ne, zaozbiljno, po dasci koja je dijagonalno zabijena oz zicanu ogradu i to tako da je ledjima strugao po ogradi, tako se zapravo drzao, naslonio da ne padne ![]() Citat:
slazem se, ali neki vlasnici o tome ne vode racuna.. bitno je da imaju psa.. a nemaju pojma niti o psima, niti o njihovom odgoju, niti su zainteresirano raspitati se o tome. vazno je samo imati rotvajlera da bi bio faca naravno da se to ne odnosi na sve vlasnike ![]() Citat:
nije niti ovaj bas malen, doduse, tesko je usporedjivati natprosjecno velikog posavca i rotvajlera, ali htjela sam dati primjer njihove mastovitosti ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |||
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter | Re: rotvajler Predložit ću susjedu da napravi boks, ak neće on moj stari će ga napravit, samo daj pas pod kontrolom. I da se razumijemo ne mrzim ja pse ni bilo koje životinje, al ako su mi prijetnja za moju obitelj ne mogu ostat ravnodušan. Znam likove po Podsusedu koju slobodno šeću rotvajlere i igraju se s djecom, no ovaj od susjeda je ponekad zbilja agresivan. Pa zaklo mi je PET mačaka. E, još imam varijantu da ogradu prekrijem platnom da pas ne vidi preko samo neznam dal bi to upalilo. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rotvajler Nitko tebe ne osuđuje niti napada, ja sam već napisala da razumijem strah od takvog psa, pogotovo strah za svoju djecu.. samo mi nije bilo jasno zašto napast životinju kad možeš ljude koji su odgovorni za ponašanje takvog psa.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: pas, rotvajler |
« Da vas pitam
|
Cyborg ljubimci »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:08.

ili je pak skakao s kucice preko ograde, a kucica metar udaljena