Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi rotvajler u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: deppsa Pas je u ograđenom prostoru, no izgrizo je vec ispod. Već je jednom provuko glavu, udario ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-06-07, 09:05   #21 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat
Re: rotvajler

Citat:
Pravi autor: deppsa Pogledaj Poruke
Pas je u ograđenom prostoru, no izgrizo je vec ispod. Već je jednom provuko glavu, udario sam ga nogom da se makne. Stavio sam neke cigle, sad više ne pokušava.
Sa susjedom sam u dobrim odnosima, no kad god spomenem psa on odmah mjenja temu. Stvarno sam razmišljo da bacim neki otrov ili da mu dam kruh pun zamrvljenog stakla, ali bi se znalo ko je kriv.
Svjestan sam da ce jednom zaboravit zatvorit lesu i da ce neko nastradat.
Ne znam šta da napravim.
Razgovor ne pali, ne mogu ga ubit, i sve je po zakonu, a kad će se nešto desit bit će u novinama i pričat će da zakon treba mjenjat.
Ide mi to već sve na kur..
Pa zar se mora dogodit neka tragedija da se nešto promijeni.

Nemoj ga "ubit" niti udarati ako ne moraš...
Rotvajleri su prekrasni psi za koje je općepoznato da naginju agresiji ako se ne obuzdaju u mladosti.
Dakle, nije on kriv već oni koji ga nisu obuzdavali.
Vlasnicima se očito ne da šetati ga i voditi brigu o njemu pa ga puštaju da po vrtu iskaljuje agresiju.
Pitaj ih zašto ga ne izvode češće van a ostalo vrijeme ima biti zavezan kao i većina pasa. Pogotovo ako je agresivan.
Ne bi vjerovao kakve sve načine nađu i kroz kakve se sve male otvore uspiju provući veliki psi kada naume nešto. To stvarno može biti opasno za vas.
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 12:08   #22 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,328
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ne, ako je agresivan nema što biti zavezan kao većina pasa.. nijedna životinja ne bi trebala biti zavezana. To se rješava na druge načine, ali jebiga ne vrijedi tupit nekima jedno te isto....

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke

ograda se otvori, preskoci, slomi... nisu psi blesavi, znaju oni na najzanimljivije nacine izaci iz ogradjenog prostora
nemam niti ja djecu, ali razmisljam na nacin da je bolje sprijeciti nego lijeciti.. na koji god nacin bilo..

Ne znam koji bi rotvajler mogao preskočit ogradu ako je dovoljno visoka, nisu psi blesavi ali ali je ograda napravljena dobro onda ne znam koji bi pas mogao preskočit, otvorit, ili sl.. za boks se slažem..

Zadnji Uredio Wamp : 18-06-07 u 12:13.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:40   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,499
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ee, ovisi o ogradi i predmetima koji su u blizini odgrade.. od decka pas se potajice penjao po tankoj daski koja je drzala ogradu i kad bi dosao do vrha samo bi zvuznuo na ledja preko ograde - i eto ga vani, a nitko nije ni posumnjao kako je izisao van ili je pak skakao s kucice preko ograde, a kucica metar udaljena
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 14:57   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,444
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
ee, ovisi o ogradi i predmetima koji su u blizini odgrade.. od decka pas se potajice penjao po tankoj daski koja je drzala ogradu i kad bi dosao do vrha samo bi zvuznuo na ledja preko ograde - i eto ga vani, a nitko nije ni posumnjao kako je izisao van ili je pak skakao s kucice preko ograde, a kucica metar udaljena

ma daj,još ćeš mi reći da je u drugoj šapi drža mobitel i slao sms poruke ostalim kujama u kvartu..
svaka čast,moj dida je ima psa koji se zna sam vratiti iz polja koji je udaljeno najmanje 5 km od kuće..
svaki pas je isti,znači nema agresinog ili defanzivnog psa ali ovisno o načinu uzgoja postaju takvi..obično kakvi vlasnici takvi i psi..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 15:17   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
nisam baš siguran da bi moj rott mogo hodat po tankim daskama ... 60 kila žive vage, ko i većina ostalih .. rottovi općenito nisu pretjerano sportski orijentirani

inače, laje na sve živo, mačke ne može smislit (ko kad biku staviš crvenu krpu), ali je s ljudima gori ne od pudlice, nego od ljene mačke ... jedina stvar koje se ljudi bolje kad dolaze kod mene je da ih debeli na izliže cjele ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 16:56   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,880
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
nisam baš siguran da bi moj rott mogo hodat po tankim daskama ... 60 kila žive vage, ko i većina ostalih .. rottovi općenito nisu pretjerano sportski orijentirani

inače, laje na sve živo, mačke ne može smislit (ko kad biku staviš crvenu krpu), ali je s ljudima gori ne od pudlice, nego od ljene mačke ... jedina stvar koje se ljudi bolje kad dolaze kod mene je da ih debeli na izliže cjele ...

ali sto jest jest....rottovi su bas stoke od pasa, ko tele narastu
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 20:50   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,499
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
ma daj,još ćeš mi reći da je u drugoj šapi drža mobitel i slao sms poruke ostalim kujama u kvartu..

dada, usput se ceskao po jajima
ne, zaozbiljno, po dasci koja je dijagonalno zabijena oz zicanu ogradu i to tako da je ledjima strugao po ogradi, tako se zapravo drzao, naslonio da ne padne

Citat:
svaki pas je isti,znači nema agresinog ili defanzivnog psa ali ovisno o načinu uzgoja postaju takvi..obično kakvi vlasnici takvi i psi..

slazem se, ali neki vlasnici o tome ne vode racuna.. bitno je da imaju psa.. a nemaju pojma niti o psima, niti o njihovom odgoju, niti su zainteresirano raspitati se o tome. vazno je samo imati rotvajlera da bi bio faca naravno da se to ne odnosi na sve vlasnike

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke

nije niti ovaj bas malen, doduse, tesko je usporedjivati natprosjecno velikog posavca i rotvajlera, ali htjela sam dati primjer njihove mastovitosti
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 22:31   #28 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-01-07
Poruka: 42
deppsa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deppsa

Predložit ću susjedu da napravi boks, ak neće on moj stari će ga napravit, samo daj pas pod kontrolom.
I da se razumijemo ne mrzim ja pse ni bilo koje životinje, al ako su mi prijetnja za moju obitelj ne mogu ostat ravnodušan.
Znam likove po Podsusedu koju slobodno šeću rotvajlere i igraju se s djecom, no ovaj od susjeda je ponekad zbilja agresivan. Pa zaklo mi je PET mačaka.
E, još imam varijantu da ogradu prekrijem platnom da pas ne vidi preko samo neznam dal bi to upalilo.
deppsa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 22:34   #29 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,328
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Nitko tebe ne osuđuje niti napada, ja sam već napisala da razumijem strah od takvog psa, pogotovo strah za svoju djecu.. samo mi nije bilo jasno zašto napast životinju kad možeš ljude koji su odgovorni za ponašanje takvog psa.
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 22:41   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-01-07
Poruka: 42
deppsa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deppsa

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Nitko tebe ne osuđuje niti napada, ja sam već napisala da razumijem strah od takvog psa, pogotovo strah za svoju djecu.. samo mi nije bilo jasno zašto napast životinju kad možeš ljude koji su odgovorni za ponašanje takvog psa.
Ma nebi ja napao životinju. Udario sam ga jednom jer sam zbilja morao.
deppsa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pas, rotvajler

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114