Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

sibirski pesek

Raspravljate o temi sibirski pesek u Kućni ljubimci forumu, dio Život i Stil foruma; e ovak mislim si nabavit sibirskog haskija , pa sam vec malo trazio po netu kaki su i to i ...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Fallen Soul
    Datum registracije
    17-08-08
    Poruka
    519
    Liked
    1 times

sibirski pesek

e ovak
    mislim si nabavit sibirskog haskija , pa sam vec malo trazio po netu kaki su i to i tak
    no mene zanima ako netko ima iskustva s njima ili pasminama slicne velicine i gradje
    kolko hrane moze ker/pas takve velicine pojest (u kesu ) kad je full odrastao

na netu gledam da ljudi trose do 30-50 dolara za mjesec al to je tam kod njih (ameri,britanci.....)
    sad mene zanima kolko to kod nas kosta izdrazavanje malo veceg psa

meni nije problem izdvojit para , samo bi htjeo znat u sto se upustam

hvala na odgovorima
    To change myself, I'd rather die
    Though they will not understand

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Fallen Soul
    Datum registracije
    17-08-08
    Poruka
    519
    Liked
    1 times

Re: sibirski pesek

niko
    To change myself, I'd rather die
    Though they will not understand

Regularni forumaš Avatar od korisnika v.d.
    Datum registracije
    08-12-06
    Starost
    30
    Poruka
    226
    Liked
    0 times

Re: sibirski pesek

Hmm ovako
    Što se hrane tiče nisu skupi, ja sam svojem kupovao najskuplju hranu (Hills) i to ti kesa od 15kg koja košta 510kn petshop.hr - Proizvodi za kućne ljubimce - PSI - Hrana za pse - Hill's - STARIJI - HILL'S SENIOR LAMB&RICE 15 kg i to mu traje mjesec dana
    + svaki dan nešto od ostataka ručka, no međutim često je jeo samo svoju hranu (ima nešto u tom hillsu )
    Ono na što bih te ja molio je da ozbiljno razmisliš dali imaš vremena,novaca,mogućnosti i karaktera za takvu životinju.
    Haskiji su predivni no imaju narav koju ljudi često ne razumiju i zato ta prekrasna stvorenja često završe na ulici.
    Apsolutno su drugačiji od skoro svih ostalih pasmina, nikad ga nećeš moći naučiti da te na otvorenom sluša u toj mjeri da ti recimo hoda uz nogu bez lajne. Zašto , zato što je to pas koji je navikao biti u čoporu i ti mu nikad neće biti gazda već alfa pas...naravno ako mu se uspiješ nametnuti.

Uglavnom , molim te razmisli još jednom o tome što želiš jer taj pas zahtijeva čvrst karakter i jakoooo puno vremena.

Ako te još što zanima slobodno se javi
    Nemam sig...

Lajkaj nas na Facebooku