niko![]()
Raspravljate o temi sibirski pesek u Kućni ljubimci forumu, dio Život i Stil foruma; e ovak mislim si nabavit sibirskog haskija , pa sam vec malo trazio po netu kaki su i to i ...
To change myself, I'd rather die
Though they will not understand
niko![]()
To change myself, I'd rather die
Though they will not understand
Hmm ovako
Što se hrane tiče nisu skupi, ja sam svojem kupovao najskuplju hranu (Hills) i to ti kesa od 15kg koja košta 510kn petshop.hr - Proizvodi za kućne ljubimce - PSI - Hrana za pse - Hill's - STARIJI - HILL'S SENIOR LAMB&RICE 15 kg i to mu traje mjesec dana
+ svaki dan nešto od ostataka ručka, no međutim često je jeo samo svoju hranu (ima nešto u tom hillsu)
Ono na što bih te ja molio je da ozbiljno razmisliš dali imaš vremena,novaca,mogućnosti i karaktera za takvu životinju.
Haskiji su predivni no imaju narav koju ljudi često ne razumiju i zato ta prekrasna stvorenja često završe na ulici.
Apsolutno su drugačiji od skoro svih ostalih pasmina, nikad ga nećeš moći naučiti da te na otvorenom sluša u toj mjeri da ti recimo hoda uz nogu bez lajne. Zašto , zato što je to pas koji je navikao biti u čoporu i ti mu nikad neće biti gazda već alfa pas...naravno ako mu se uspiješ nametnuti.
Uglavnom , molim te razmisli još jednom o tome što želiš jer taj pas zahtijeva čvrst karakter i jakoooo puno vremena.
Ako te još što zanima slobodno se javi
Nemam sig...