Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Smrt ljubimca u Život i Stil forumu; Prije tjedna dana primjetio sam da moj pas pomalo vuče lijevu nogu i ima bolove pri dodiru kuka, uz napetost ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-07-07, 23:40   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-05-07
Poruka: 17
Alan se izdvaja iz mase
Smrt ljubimca

Prije tjedna dana primjetio sam da moj pas pomalo vuče lijevu nogu i ima bolove pri dodiru kuka, uz napetost u predijelu trbuha. Veterinar je dao dijagnozu začepljenja crijeva, uz terapiju B i C vitamina i kristir. Za dva dana otkazale su mu zadnje noge uz još veću napuhanost trbuha. Na RTG-u se pokazala punjenost crijeva plinom, a mjehura mokraćom. Kičmeni stup bolan i savijen, te prisutna zamučenja u intervertebralnim područjima. Bilirubin je povečan za oko 50% s dijagnozom discus herniae.
Imao je proljevastu stolicu (tamno sivo-zelene boje) od koje bi trava sagorila. Svo vrijeme trpio je velike boli pa sumnjamo da nije mozda došlo do kakvog trovanja. Na kraju došlo je do nekontrolisanog pražnjenja mokraće i stolice, te i smrti. Riječ je o jazavčaru starom 4 godine koji je bio dobrog zdravlja.
Ako je itko imao ovakav slučaj molio bih odgovor što se ustvari dogodilo. Zahvaljujem unaprijed i ispričavam se zbog dužine poruke.
Alan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 23:43   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Smrt ljubimca

Ne mogu si objasniti što je bilo jer se ne razumijem, samo sam htio reći da mi je žao

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 11:42   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 27-04-07
Godina: 21
Poruka: 117
Scorpia se izdvaja iz mase

Žao mi je. Znam kako ti je, kada ti umre ljubimac, kao da ti je umro član obitelji. A pogotovo pas. A šta ćeš, ne možeš sve životinje spasiti.

Zadnji Uredio Scorpia : 06-07-07 u 11:45.
Scorpia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 18:56   #4 (permalink)
Starter

Alan se izdvaja iz mase

Hvala Vam na suosjećanju, a ako je neko imao sličan slučaj nek napiše par redaka o tome.
Alan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 19:04   #5 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

može biti da je otrovan, moj cucak je jako osjetljiv i zna lizati sa trave i onda kasnije povraća krv i ima isto takvu stolicu i vodili smo ga kod veterinara dobio je 3 injekcije i bilo mu je dobro kasnije, i tako 2 puta i onda je veterinar rekao da mu brnjicu moramo kupiti, a mali pinč
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 19:10   #6 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Možda da pitaš za mišljenje nekog drugog veterinara? Vrlo vjerojatno da je otrovan. Šteta
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 13:36   #7 (permalink)
Starter

Alan se izdvaja iz mase

Hvala što ste se uključili u temu, moja obitelj je isto sumljala na trovanje, al veterinari su to nekako to isključili. Bili smo s njim u 3 ambulante, jedan je sumnjao na jetru, drugi čak na rak, a treći sve to isključio jer na RTG-u svi organi izgledaju uredno, kao i krvna slika (sem povišenog bilirubina). Sve u svemu nije mi jasno da tako naglo može da propadne jedno biće i da sve završi na taj način. Zato sam i htio da čujem Vaše mišljenje jer medicinari se ne mogu složiti o čemu je riječ.
Alan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 10:40   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-08-07
Godina: 40
Poruka: 22
Maja Cvj. se izdvaja iz mase

Meni samo nije jasno zašto ni jedan veterinar nije operisao tvog psa.Mnoge stvari se ne vide na običnom rtg snimku.Trebalo se pokušati i znati onda šta je,meni njegovo stanje ne liči na trovanje.
Žao mi je,žao.
Maja Cvj. je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ljubimca, smrt

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103