| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Smrt ljubimca u Život i Stil forumu; Prije tjedna dana primjetio sam da moj pas pomalo vuče lijevu nogu i ima bolove pri dodiru kuka, uz napetost ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-05-07
Poruka: 17
![]() | Smrt ljubimca Prije tjedna dana primjetio sam da moj pas pomalo vuče lijevu nogu i ima bolove pri dodiru kuka, uz napetost u predijelu trbuha. Veterinar je dao dijagnozu začepljenja crijeva, uz terapiju B i C vitamina i kristir. Za dva dana otkazale su mu zadnje noge uz još veću napuhanost trbuha. Na RTG-u se pokazala punjenost crijeva plinom, a mjehura mokraćom. Kičmeni stup bolan i savijen, te prisutna zamučenja u intervertebralnim područjima. Bilirubin je povečan za oko 50% s dijagnozom discus herniae. Imao je proljevastu stolicu (tamno sivo-zelene boje) od koje bi trava sagorila. Svo vrijeme trpio je velike boli pa sumnjamo da nije mozda došlo do kakvog trovanja. Na kraju došlo je do nekontrolisanog pražnjenja mokraće i stolice, te i smrti. Riječ je o jazavčaru starom 4 godine koji je bio dobrog zdravlja. Ako je itko imao ovakav slučaj molio bih odgovor što se ustvari dogodilo. Zahvaljujem unaprijed i ispričavam se zbog dužine poruke. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Smrt ljubimca Ne mogu si objasniti što je bilo jer se ne razumijem, samo sam htio reći da mi je žao ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 27-04-07 Lokacija: Osijek Godina: 21
Poruka: 117
![]() | Re: Smrt ljubimca Žao mi je. Znam kako ti je, kada ti umre ljubimac, kao da ti je umro član obitelji. A pogotovo pas. A šta ćeš, ne možeš sve životinje spasiti.![]() Zadnji Uredio Scorpia : 06-07-07 u 11:45. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Administrator | Re: Smrt ljubimca može biti da je otrovan, moj cucak je jako osjetljiv i zna lizati sa trave i onda kasnije povraća krv i ima isto takvu stolicu i vodili smo ga kod veterinara dobio je 3 injekcije i bilo mu je dobro kasnije, i tako 2 puta i onda je veterinar rekao da mu brnjicu moramo kupiti, a mali pinč |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-05-07
Poruka: 17
![]() | Re: Smrt ljubimca Hvala što ste se uključili u temu, moja obitelj je isto sumljala na trovanje, al veterinari su to nekako to isključili. Bili smo s njim u 3 ambulante, jedan je sumnjao na jetru, drugi čak na rak, a treći sve to isključio jer na RTG-u svi organi izgledaju uredno, kao i krvna slika (sem povišenog bilirubina). Sve u svemu nije mi jasno da tako naglo može da propadne jedno biće i da sve završi na taj način. Zato sam i htio da čujem Vaše mišljenje jer medicinari se ne mogu složiti o čemu je riječ. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-08-07 Godina: 40
Poruka: 22
![]() | Re: Smrt ljubimca Meni samo nije jasno zašto ni jedan veterinar nije operisao tvog psa.Mnoge stvari se ne vide na običnom rtg snimku.Trebalo se pokušati i znati onda šta je,meni njegovo stanje ne liči na trovanje. Žao mi je,žao. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubimca, smrt |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:04.

A pogotovo pas. A šta ćeš, ne možeš sve životinje spasiti.