| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Šta biste napravili.... u Život i Stil forumu; Da vidite da vam netko pred vama truje kućnog ljubimca Biste li učinili nešto drastično, ili samo počeli biti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Krapina
Poruka: 1,229
![]() | Šta biste napravili.... Da vidite da vam netko pred vama truje kućnog ljubimca Biste li učinili nešto drastično, ili samo počeli biti tužni ili nešto drugo? Ja mislim dabi u tom trenutku da vidim da mi psa netko ubije/ubija, da bi ja njega zaklao, i dao mu da pije taj otrov. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,420
![]() ![]() ![]() | Re: Šta biste napravili.... mislim da je nemoguće da netko ispred mene,ili bilo kojeg drugog vlasnika psa ili mačke ili biločega može otrovati ljubimca! a ako je otrov na tlu i pas ga pojede,to je druga stvar! jedino kako se moze protiv toga je da nedavate vašem psu da jede sve šta mu se nađe na putu...
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950 |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta biste napravili.... Cijeg kucnog ljubimca mojeg ili bilo kojeg? Ustvari nije bitno, ne moze nitko nista napravit ni jednoj zivotinji kucnoj ili lutalici ako sam ja tu. Sigurno nebi mirno promatrala i bila tuzna, bila bi ljuta i nabrijana. Ustvari zasto pitas? Netko ti je isao otrovat ljubimca ili?
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Šta biste napravili.... pa vjerovatno, tj. sigurno, bih ga zgazio ko budalu...a pogotovo ako se radi o mom ljubimcu...toj osobi je onda bolje da se nije rodio
__________________ ...ovo su 2 stvari koje najviše želim na Svijetu: ružu i tebe, ružu za tebe, a tebe za sebe... |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Starter | Re: Šta biste napravili.... Citat:
Luda sam na to!!!!!!!!! ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:19.

T1950
Sigurno nebi mirno promatrala i bila tuzna, bila bi ljuta i nabrijana.