| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Šta sve imate za svoju macu? u Život i Stil forumu; Šta sve imate za svoju macu?Mislim na hranu,grebalicu,igračke i drugo. Kao da netko ima sve ovo za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Šta sve imate za svoju macu? Šta sve imate za svoju macu?Mislim na hranu,grebalicu,igračke i drugo. Kao da netko ima sve ovo za mačku: • Hrana za mačiće • Poslastice za mačiće • Vitamini za mačiće • Krevetić • Igračke • Grebalica • Wc za mačke • Pijesak za mačke • Lopatica za čišćenje wc-a • Zdjelica za hranu i vodu • Četka • Ogrlica • Transporter • Četkica i pasta za pranje zubi • Pasta za pomoć pri izbacivanju dlake • Sredstvo protiv buha • Sredstvo za čišćenje od parazita Zadnji Uredio Mean girl : 16-06-07 u 14:17. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta sve imate za svoju macu? Hranu naravno, onu suhu nažalost. Povremeno kupujem one whiskas vrećice. Transporter mislim kupit ovih dana jer će mi trebat kad ju budem vodila veterinaru, imam skoro sve osim toga, sredstva protiv buha (stavila sam joj ampulu i to djeluje, a budući da je u stanu sumnjam da će dobivat buhe), krevetića i poslastica, i četke, ne četkam ju jer nema potrebe, još sam joj kupila u pet centru puder za suho pranje, fino miriši a i dlaka joj se poslije toga fino sjaji ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
![]() |
| Tagovi: maca, stvari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:05.