| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Štenad! u Život i Stil forumu; jeli ovaj drugi maltezer?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Štenad! Predzadnji dvojac iz Datachievog prvog posta ![]() Meni omiljeni - sibirski haski , mops , njemački ovčar.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma | Mali psići evo ovdje možete stavljati male slatke psiće ps.nisam vidio da je ovakva tema već otvorena,jedino male mace,pa ja pomislih zašto nebi bi i mali psići pa ju ja otvaram
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,855
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mali psići Citat:
![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,855
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štenad! 08-udomite_psa.jpg22_big.jpg5648.jpg0593007_19.jpg1620941416.jpgbebe1bi4.jpgchihuahuaic2.jpgreta163wq7.jpgstene25.jpg vili.jpg Mali slatki psići ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: stenad |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:36.