Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas? u Život i Stil forumu; Imala sam iznenadni i neočekivani, jako stresni susret s psom.U susjedovom dvorištu je bilo puno ljudi i njegov ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-09-07, 16:12   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
gollum007 se izdvaja iz mase
Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas?

Imala sam iznenadni i neočekivani, jako stresni susret s psom.U susjedovom dvorištu je bilo puno ljudi i njegov pas je trčkarao oko njih,društvo je bilo veselo pa sam izašla iz auta i naslonila se na njegova pokretna vratada ih pozdravim ,odjednom se pas zatrčao prema meni,ništa ne sluteči mislila sam da će lajati na mene kad ono zgrabio me ljepo za ruku i zagrizao kraj desnog zgloba.Šokirano sam povukla ruku i imala što vidjet ,bolilo me kasnije sam saznala da nisam jedina napadnuta ali prva s posljedicama.
Daljnji tijek događaja je ispao vrlo ružno i nije za pričanjei.Pas je postao žrtva a ja krivac,jadan cucak da ga barem manje mlate.
Živijeli peseki koljači i njihovi iskompleksirani gazde!

gollum007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 16:27   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas?

Koja je vrsta psa? Jako mi je žao što vam se to dogodilo... ja sam to isto doživjela prije par godina. Krivi su bili vlasnici što su pustili psa da se normalno šeće bez nadzora izvan dvorišta.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 16:35   #3 (permalink)
Banned

Ma bio je u dvorištu nekakav križanac nije nekaj bog zna što,naslonila sam se na pokretna vrata i katastrofa....Hvala na podršci zbilja mi nije ugodno i boli me išla mi krv kroz rupe od zuba i niko od njih ne pita kako mi je samo se boje za sebe..
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 16:38   #4 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Pa jeste bili kod doktora? Da, znam kako to boli, meni je pas zubom probio mišić na nozi, to su bili užasni bolovi cijelu noć. Da je moj pas ugrizao nekoga ja ne znam kako bi se ja ponijela, bila bi prvenstveno ljuta na samu sebe jer ga nisam odgojila kako treba.
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 16:51   #5 (permalink)
Banned

Išla sam ali sama u nedjelju na hitnu vlasnici su mi govorili da ne idem i svaša da će oni nastradati,rekla sam im da ga daju uspavati da još koga ne ugrize al iz razgovora sam naslutila da nemaju tu namjeru pa sam otišla veternarki koja ih je sredila poslje su me nazvali i prijetili između ostaloga da će ih to sad koštati 1000 kn i da sam ja za to kriva,mludilo a nemaju 200 da ga daju uspavati ,ja imam velikog dugodlakog ovčara kojeg dobro hranim i brinem se o njemu i voli nas i ljude oko sebe,ali da slučajno na njemu vidim neku sklonost ka ugrizima na ljude bez razmišljanja bih ga dala uspavati,svaka čast svemu ali čovijek mi je ipak ispred ljubavi prema životinji bez ikakve diskusije...
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 16:53   #6 (permalink)
Cobeta

Takvo njihovo ponašanje je krajnje neodgovorno.
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 17:04   #7 (permalink)
Banned

A danas se to susreće na svakom koraku,bilo bi mi lakse da nisam na toj ruci kažiprstu poč. 8 mj prerezala tetivu pa mi cijeli prst razrezali da ju spoje .
Sad idem na vježbe tog prsta ,al još je ukočen tak da mi je još samo falilo da me cucak ugrize baš u tu ruku prestrašno...
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 17:10   #8 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,308
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

ok..mene je moj mulac triput valjda zagrizel..a šta'š bil je gladan..ma bil je ko lopta.. kao prvo ne kazhem da si kriva ali nisi jednostavno smjela biti na ogradi jer pas brani svoj teritorij..da si ushla unutra mislim da te nebi ugrizao..mislim..
kao drugo kada je puno nepoznatih ljudi kaj pas radi pušten? da je pekinezer jebote morash mu staviti barem brnjicu..nikad neznash kaj se može dogoditi...
ako ti prijete najjednostavnije je nazvat 92 a ne biti u strahu..tak dok mi se u subotu sestra vraćala doma(bila je ustavri nedjelja rano ujutro )u ulicom je slobodno šetao od susjeda rotvajler..napao sestru sestra pala u grabu i branila se nogama..josh ima ožiljke..da nije došao jedan drugi susjed kozna kaj bi bilo..e bila sestra na hitnoj sve to..i kruzhile priče da mi se sestra napila i da ju je moj cucak zagrizel..onda je lijepo došla policija,veterinar i cucak je odvezen u karantenu..i nedugo zatim uspavan..

kuis kaj tebe briga kaj oni moraju platiti..pa oni su i krivi..kaj tre imaju napadat..da je neznam tko..jebali bi oni meni jezha u leđa
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 17:19   #9 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 22
Poruka: 3,175
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Zašto odmah dolaze sumnje da je kriv gazda, pa da je kriva žrtva, kriv je pas. To kao kad kažeš kad je cura silovana da je kriva jer je bila izazovno obučena! Ako je takav agresivan, uspavat i the end.

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 17:37   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,308
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

po čemu je pas agresivan ako samo svoje brani..kuis... nije to tak jednostavno
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ozljede, pas, ugrizi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103