| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas? u Život i Stil forumu; Slažem se sa fuzijom...ja bi ih još tužio za pretrpljeni strah i duševne boli ! Pas kakav ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas? Slažem se sa fuzijom...ja bi ih još tužio za pretrpljeni strah i duševne boli ! Pas kakav god da je i kako god on bio odgojen,pa makar bio i najveća maza na ovom svijetu čim prvi put ugrize treba ga uspavat ! Za tako nešto nema opravdanja...i naravno vlasnika treba primjereno kaznit ! Zakon je jasan,pas mora biti na povodcu i imati brnjicu pa makar bio i u dvorištu ! U ovom slučaju gollum nije ništa kriva bez obzira jel se naslonila na ogradu ili ne...eto to je moje mišljenje.
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas? Citat:
![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas? A nemrem se još i s tim nositi nastojat ću to pregristi,rana će zarasti,bilo je i težih dana.A svakom savjest njegova nosi više ,nego mu sud može dosuditi ako je ima . Udovica sam samohrana majka 13g.sina ,mama 74g.pa kud da još i to na leđa natovarim ,imam dojam da će oni to malo teže podnesti jer im je reputacija sad nula . Po svemu sudeći više nećemo ni po cesti moć bezbrižno hodati sami ROTVAJLERI i dr.zvijeri ,a kamoli sa susjedom razgovarati više neznaš kak bi se ponašao sve poludilo.
__________________ ZAUSTAVITE ZEMLJU-SILAZIM |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 59
![]() | Re: Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas? nazalost u takvim situacijama jbg pas se treba uspavat, al opet neznas nikad kaj je on mislio u svojoj glavi dal brani teritorij ili mu pukla neka daska u glavi al osobno mislim da bi trebao ic ko u americi na socijalizaciju pa oni tam vide sa lutakama dal ima agresivnosti itd. ako ima ide na uspavljivanje, sto kod nas nema nazalost, a nadam se da bu tvoja ruka bila ok i da neces imat neke posljedice. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,220
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas? Nema tu nikakve sumnje oko toga da je gazda kriv, to se podrazumijeva. Ako si nabaviš psa tvoja je dužnost da ga propisno i socijaliziraš. Ili si nemoj ni nabavljat nikakvu životinju ako ne možeš snosit odgovornost za nju. Pas nije kriv jer je to životinja, ona ne razlikuje dobro i zlo. Ona se vodi nagonom. U ovom slučaju je vjerojatno branio svoj teritorij (nagađam) a tu je vlasnik da upozori gosta da je pas agresivan, ili da psa zatvori u boks.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 26-09-07 u 20:52. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Purger | Re: Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas? Pa pomoglo bi...jel bi se ti približio dvorištu da vidiš natpis OPASAN PAS ? Ja ne bi... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: ozljede, pas, ugrizi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:08.

ja se uvijek priblizim moram vidit kaj je to opasno
(loša navika)