Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas? u Život i Stil forumu; Ugriz može biti izazvan lošim odgojem, genetskim predispozicijama za agresivnost, određenim mirisima, kretnjama, glasom koji kod psa izaziva ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-10-07, 10:19   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,223
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird
Re: Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas?

Ugriz može biti izazvan lošim odgojem, genetskim predispozicijama za agresivnost, određenim mirisima, kretnjama, glasom koji kod psa izaziva određene emocije, sjećanja ili predstavlja opasnost. Ne možemo reći da psi grizu bez razloga. Mi njihove razloge možda ne razumijemo, a to nije razlog za uspavljivanje. Mislim da bi ljudi trebali znati osnove ponašanja u blizini psa, naročito ako mu se žele približiti.
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 12:36   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,880
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

Citat:
Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
Ugriz može biti izazvan lošim odgojem, genetskim predispozicijama za agresivnost, određenim mirisima, kretnjama, glasom koji kod psa izaziva određene emocije, sjećanja ili predstavlja opasnost. Ne možemo reći da psi grizu bez razloga. Mi njihove razloge možda ne razumijemo, a to nije razlog za uspavljivanje. Mislim da bi ljudi trebali znati osnove ponašanja u blizini psa, naročito ako mu se žele približiti.
ak te pas ugrize, ugrizi i ti njega salim se
ja mislim da pas ne grize bez razloga, nego da je isprovociran sa necime i samo vraca provokaciju u obliku bola
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 12:38   #23 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,117
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Pogledajte ovaj KRVOLOČNI napad na nekog Emo-a...

Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 21:09   #24 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Godina: 23
Poruka: 58
sismirko se izdvaja iz mase

ovo ko moj kad siluje igracku
sismirko je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 21:55   #25 (permalink)
eso
Starter

Datum registracije: 07-06-07
Poruka: 16
eso se izdvaja iz mase

ne treba kriviti psa jer pas se ponasas onako kako je odgojen a u slucaju da nije odgojen tako da slusa i da bude miran i druzeljubiv,zna se koje su mjere box i svi sretni i zadovoljni,pas nema sta traziti pusten izvan dvorista a ako vec i u dvoristu nije normalan onda ga smjestiti negdje gdje ne moze naskoditi nikome...vidio sam pametnu izjavu ''brnjica i u dvoristu'' > a da mu zasijes odmah njusku ? ha ? ako imas dvoriste i namjerevas u njemu drzati psa onda ga propisno i svrsi shodno i ogradi a ako vec to nije moguce napavi psu box i obavezno tabla OSTAR PAS jer nitko nema sta traziti u tvojem dvoristu a ako se i slucajno osjeti pozvan da procacka po tvom dvoristu imao je tablu ko mu kriv sta ju je zanemario!! gazde su ti koji su krivi,zivotinja se ponasa onako kako je se nauci!!

-imam stafforda i moram i trudim se da ga dovedem i drzim u redu,pas sam sa sobom nosi i odgovornost kako za njega tako i za ono sta pas napravi,bolje sprijeciti nego lijeciti,zato ako vec i imas psa potrudi se da te slusa i cijeni!

Zadnji Uredio eso : 01-10-07 u 21:58.
eso je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 18:06   #26 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,361
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

biti ću kratak jer mi se neda eseje pisat sad tu
kriv je gazda,a ne pas
vrlo je bitan pravilan odgoj psa
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 18:18   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Poruka: 1,880
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

Svaki dobro odgojeni pas, od najmanjeg pa do najvećeg ili kako ljudi vole reći do 'najopasnijeg', mora znati tko mu je vođa čopora, odnosno mora poštivati autoritet vlasnika, ali i znati u hijerarhiji gdje mu je mjesto. Članovi obitelji se prema svom ljubimcu moraju ponašati s puno ljubavi, nježnosti i pažnje, ali mu isto tako svojom dosljednošću moraju jasno staviti do znanja što smije a što ne.

Pas je 'proizvod' sredine u kojoj živi. Može trpjeti tjednima, mjesecima, godinama, a onda je dovoljan mali 'okidač' da se dogodi tragedija.

I tada nam je najlakše, da bismo umirili svoju savjest, reći – psu ne treba vjerovati. A kinolozi i uspješni instruktori samo će, s pravom, ponoviti – nije točno, nije kriv pas nego čovjek. Zato, prije nego ga nabavite, velikog ili malog svejedno, razmislite jeste li spremni za njega.
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 18:43   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,917
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

mene jednom pekinezer ugrizo za nogu,malo je boljelo ali ja sam se pravio kao da nista nije bilo jer mi je to od prijatelja pas
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 20:22   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 2,853
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

neki dan sam po noći hodao ulicom i bio sam dosta blizu ograde i odjednom se zatčao neki njemački ovčar i tako mi se zalajao na uho da mi još sve zvoni
no najgore je to što me skoro auto pokupio kak je iznenada doletio ja sam se trznuo i otišao ulijevo a kad ono auto projuri pored mene
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 20:24   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-02-08
Godina: 26
Poruka: 172
KiD_007 je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Snjesko Bijelic Pogledaj Poruke
biti ću kratak jer mi se neda eseje pisat sad tu
kriv je gazda,a ne pas
vrlo je bitan pravilan odgoj psa
otprilike i ja tako mislim......
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ozljede, pas, ugrizi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114