| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas? u Život i Stil forumu; Što učiniti kad te ugrize pas:jednostavno ugrizi ti i njega... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas? Sumnjam da je istina da je nekim psima u genima da su agresivni... Ja imam tri njemacka ovcara svaki visok kao ja dok stane na noge i moj brat od 4 godine ude u boks i necu mu nista... Dok moj susjed ima 1 njemackog ovcara koji je pobijegao iz boksa i napao neku tamo gospodu koja se setala na ulici... Ali u svakom slucaju kriv je gazda.
__________________ Call Of Duty 2 player- Phoenix_Dead(clan leader) Tales of Pirates player- Coruptted(lvl 70 crus) |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 2,063
![]() ![]() | Re: Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas? zakaj gize pas??? e pa zato kaj se nama s cim obranit nego da te ugrize... ...a recimo ti ga konstanto provociras...![]()
__________________ ....No, woman, no cry; No woman, no cry. Woman, little sister, don't shed no tears; No, woman, no cry.... |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-06-06 Godina: 25
Poruka: 635
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas? Citat:
| |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 2,063
![]() ![]() | Re: Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas? kad on tebe ugrize ugrizi i ti njega... ![]()
__________________ ....No, woman, no cry; No woman, no cry. Woman, little sister, don't shed no tears; No, woman, no cry.... |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas? Citat:
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas? niš...sjedi i plači ![]() pas ne grize ako nije izazvan i ako je izdresiran pravilno...a možda je jednostavno osjetio opasnost ili je bjesan ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas? Oprostite,ali kako se ponašati u blizini psa ? Praviti se mrtav,izbjegavat kontakt očima i preznojavat se ko svinja od straha da me ne zakolje ?.Psi bez odgoja su toliki glupi da mogu shvatiti apsolutno sve kao neprijateljsku reakciju. Potrčiš ? Gotov si.Kada se psi također motaju i šnjofaju genitalije čovjeka.....ako se pomakneš,shvatit će to kao što sam naveo. Bio sam u toj situaciji i kad sam se pokušao okrenuti,đukela je poludila i vlasnica ga je trebala smirit nakon čega je zarežao i na nju.Što mi znamo kaj se sve mota psu po glavi i kad mu pukne svjećica... Kao što je rečeno prije,psi postupaju po nagonu,a oni koji kupe pse samo da " imam ljubimca " mogu se lijepo j**** i ići u 3 PM.Ako kupiš psa onda valjda možeš izdvojiti i vrijeme da ga dresiraš kako spada i pružiš mu svu ljubav svijeta. ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics Zadnji Uredio Replica : 16-05-08 u 10:15. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ozljede, pas, ugrizi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:18.

...a recimo ti ga konstanto provociras...

Bio sam u toj situaciji i kad sam se pokušao okrenuti,đukela je poludila i vlasnica ga je trebala smirit nakon čega je zarežao i na nju.