Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas? u Život i Stil forumu; Što učiniti kad te ugrize pas:jednostavno ugrizi ti i njega...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-04-08, 20:56   #31 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,158
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989
Re: Što učiniiti kad te ugrize pas?Zašto grize pas?

Što učiniti kad te ugrize pas:jednostavno ugrizi ti i njega
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-04-08, 17:27   #32 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-12-07
Godina: 13
Poruka: 554
Sasuke se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sasuke

Sumnjam da je istina da je nekim psima u genima da su agresivni... Ja imam tri njemacka ovcara svaki visok kao ja dok stane na noge i moj brat od 4 godine ude u boks i necu mu nista... Dok moj susjed ima 1 njemackog ovcara koji je pobijegao iz boksa i napao neku tamo gospodu koja se setala na ulici... Ali u svakom slucaju kriv je gazda.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 16:20   #33 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,158
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

što učiniti kad te pas ugrize:kažeš đukeli da imaš frenda đukelu koji je jači od njega
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 16:23   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Godina: 18
Poruka: 2,063
ponosnipurger se izdvaja iz maseponosnipurger se izdvaja iz mase

zakaj gize pas??? e pa zato kaj se nama s cim obranit nego da te ugrize......a recimo ti ga konstanto provociras...
No, woman, no cry....
ponosnipurger je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 15:12   #35 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-06-06
Godina: 25
Poruka: 635
malimemo će uskoro biti poznatmalimemo će uskoro biti poznatmalimemo će uskoro biti poznatmalimemo će uskoro biti poznatmalimemo će uskoro biti poznatmalimemo će uskoro biti poznatmalimemo će uskoro biti poznatmalimemo će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
Ugriz može biti izazvan lošim odgojem, genetskim predispozicijama za agresivnost, određenim mirisima, kretnjama, glasom koji kod psa izaziva određene emocije, sjećanja ili predstavlja opasnost. Ne možemo reći da psi grizu bez razloga. Mi njihove razloge možda ne razumijemo, a to nije razlog za uspavljivanje. Mislim da bi ljudi trebali znati osnove ponašanja u blizini psa, naročito ako mu se žele približiti.
Ma koje su ovo gluposti..koliko puta sam procitao u novinama kako je pas nasred ulice napao covjeka, dijete..nikakav extra razlog, covjek seta, pas bez brnjice i uzice, pusten, gazda tko zna gdje..i dogodi se tragedija..Znaci, ja bih trebao, recimo u situaciji da prolazim ulicom i vidim pustenog psa, pokusati shvatiti tog psa, razumjeti njegove neke razloge? Pa otkud znam sto je tom psu u glavi? Mogu samo izbjeci neki kontakt ocima i nadati se da me ne zaskoci! Pa nisam psihijatar za pse! Pas bi trebao znati nacin ponasanja u blizini ljudi!!!!
malimemo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 20:50   #36 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 2,063
ponosnipurger se izdvaja iz maseponosnipurger se izdvaja iz mase

kad on tebe ugrize ugrizi i ti njega...
No, woman, no cry....
ponosnipurger je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 19:28   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,026
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Citat:
Pravi autor: malimemo Pogledaj Poruke
Ma koje su ovo gluposti..koliko puta sam procitao u novinama kako je pas nasred ulice napao covjeka, dijete..nikakav extra razlog, covjek seta, pas bez brnjice i uzice, pusten, gazda tko zna gdje..i dogodi se tragedija..Znaci, ja bih trebao, recimo u situaciji da prolazim ulicom i vidim pustenog psa, pokusati shvatiti tog psa, razumjeti njegove neke razloge? Pa otkud znam sto je tom psu u glavi? Mogu samo izbjeci neki kontakt ocima i nadati se da me ne zaskoci! Pa nisam psihijatar za pse! Pas bi trebao znati nacin ponasanja u blizini ljudi!!!!
Ti i tebi slični koji ovo smatraju glupostima, često i nastradaju. Ako mene pitaš trebao bi znati kako se ponašati, ne treba ti fakultet za to. Šta ti smatraš da psi grizu tako, iz dosade ili zato što su zločesti?? Pas je životinja koja se vodi svojim nagonima, sviđalo se to tebi ili ne. Da, pas bi trebao znati ponašati se u blizini ljudi, ali to je nekad teško bez odgovarajućeg odgoja.
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 09:39   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,708
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

niš...sjedi i plači

pas ne grize ako nije izazvan i ako je izdresiran pravilno...a možda je jednostavno osjetio opasnost ili je bjesan

sakubona
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 10:12   #39 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 712
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Oprostite,ali kako se ponašati u blizini psa ? Praviti se mrtav,izbjegavat kontakt očima i preznojavat se ko svinja od straha da me ne zakolje ?.Psi bez odgoja su toliki glupi da mogu shvatiti apsolutno sve kao neprijateljsku reakciju.

Potrčiš ? Gotov si.Kada se psi također motaju i šnjofaju genitalije čovjeka.....ako se pomakneš,shvatit će to kao što sam naveo.Bio sam u toj situaciji i kad sam se pokušao okrenuti,đukela je poludila i vlasnica ga je trebala smirit nakon čega je zarežao i na nju.
Što mi znamo kaj se sve mota psu po glavi i kad mu pukne svjećica...

Kao što je rečeno prije,psi postupaju po nagonu,a oni koji kupe pse samo da " imam ljubimca " mogu se lijepo j**** i ići u 3 PM.Ako kupiš psa onda valjda možeš izdvojiti i vrijeme da ga dresiraš kako spada i pružiš mu svu ljubav svijeta.

Zadnji Uredio Replica : 16-05-08 u 10:15.
Replica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 15:50   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,026
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Psi nisu glupi, dresirani ili nedresirani.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ozljede, pas, ugrizi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108