Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Tarantula u Život i Stil forumu; Gdje kod nas mogu kupiti ovakvu tarantulu i koliko bi me koštala??...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-05-07, 23:05   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar
Tarantula

Gdje kod nas mogu kupiti ovakvu tarantulu i koliko bi me koštala??

Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 00:58   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 1
scarface21 se izdvaja iz mase
Re: Tarantula

Koja si ti budala...radije si nadji curu nego tarantulu!!!

Ne vrijeđaj ostale korisnike foruma !

Zadnji Uredio HornedRapid : 10-05-07 u 08:52.
scarface21 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 01:15   #3 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

scarface imaš upozorenje, ne vrijeđaj

meni su baš zakon tarantule, jebeno je imati dobar akvarij i tarantulu, mislim da oko 900 kuna koštaju
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 10:54   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Meni isto lijepe tarantule, ali kako vec imam par zivotinjica doma, tarantula ce ipak malo pricekati. Koliko ja znam cijena joj varira ovisno o velicini, starosti i vrsti. Imas ih od 100 kn do 1000 kn.

Ovdje mozes procitati koje vrste imas u Hrvata i mozes se obratiti ljudima sa site-a vezano uz sve sto te zanima:
arthropoda.hrvatska

Dok mozes staviti oglas i pronjuskat po: Akvarij NET :: Forum...tamo ljudi puno znaju.
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 13:02   #5 (permalink)
Banned

Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: scarface21 Pogledaj Poruke
Koja si ti budala...radije si nadji curu nego tarantulu!!!

Ne vrijeđaj ostale korisnike foruma !
Imam curu,ali želim i pauka!

Citat:
Pravi autor: Ulysea Pogledaj Poruke
Meni isto lijepe tarantule, ali kako vec imam par zivotinjica doma, tarantula ce ipak malo pricekati. Koliko ja znam cijena joj varira ovisno o velicini, starosti i vrsti. Imas ih od 100 kn do 1000 kn.

Ovdje mozes procitati koje vrste imas u Hrvata i mozes se obratiti ljudima sa site-a vezano uz sve sto te zanima:
arthropoda.hrvatska

Dok mozes staviti oglas i pronjuskat po: Akvarij NET :: Forum...tamo ljudi puno znaju.
Hvala na linkovima rep+
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 13:15   #6 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Nemam ništa protiv onog tko ih drži, ali brrrr ja ih se ježim
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 13:28   #7 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Nemam ništa protiv onog tko ih drži, ali brrrr ja ih se ježim
Zašto??
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 13:33   #8 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Šta zašto? Zašto se netko boji pasa? Imam fobiju od paukova i ježim ih se, odakle ja znam zašto...
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 13:37   #9 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Šta zašto? Zašto se netko boji pasa? Imam fobiju od paukova i ježim ih se, odakle ja znam zašto...
Hahaha OK! meni su baš super i zaot ih imam punu sobu !
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 22:22   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 32
Poruka: 373
Optimyst se izdvaja iz mase

Nemrem smislit pauke,grozota
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: tarantula

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103