| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Tarantula u Život i Stil forumu; Gdje kod nas mogu kupiti ovakvu tarantulu i koliko bi me koštala??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tarantula Meni isto lijepe tarantule, ali kako vec imam par zivotinjica doma, tarantula ce ipak malo pricekati. Koliko ja znam cijena joj varira ovisno o velicini, starosti i vrsti. Imas ih od 100 kn do 1000 kn. Ovdje mozes procitati koje vrste imas u Hrvata i mozes se obratiti ljudima sa site-a vezano uz sve sto te zanima: arthropoda.hrvatska Dok mozes staviti oglas i pronjuskat po: Akvarij NET :: Forum...tamo ljudi puno znaju.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #5 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tarantula Citat:
Citat:
| ||
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tarantula Šta zašto? Zašto se netko boji pasa? Imam fobiju od paukova i ježim ih se, odakle ja znam zašto...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
![]() |
| Tagovi: tarantula |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:27.