| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Tražimo dom u Život i Stil forumu; evo nesto sto sam dobio na mail. ako sam trebo staviti pod neki topic javite. "Ovo je mali mjesanac (... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 27
Poruka: 335
![]() | Tražimo dom evo nesto sto sam dobio na mail. ako sam trebo staviti pod neki topic javite. "Ovo je mali mjesanac (nešto tipa vucjaka ili njemackog ovcara), star oko 3 mjeseca, presladak, zaigran… neka ga netko od dobrih ljudi uzme jer ga zli ljudi planiraju ubiti negdje drugi tjedan! Kao viska im je. Ako ga ne mozete uzeti, posaljite sto prije mail svakome tko treba psa i svakome tko ga ne treba ali zna druge ljude kojima mozda treba pas ili možda ipak ne treba… i tako dalje. Besplatna dostava bar do Zagreba, a ako treba sredit cemo i dalje. Za daljnje informacije obratite se na broj 091/8889608, ili na mail: rigica@yahoo.com. Fotke su dosta male jer su slikane mobitelom"
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : |
| | |
![]() |
| Tagovi: dom, trazimo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:51.

: 

Ali nedavno sam jednog takvog pokupila s ulice. Baš sliče, jako! Je cadaaaaak, jadničak mali