Mojem Lesteru je sigurno najveca zelja da ga je onaj auto fulao![]()
Raspravljate o temi Tri najveće želje vašeg ljubimca? u Kućni ljubimci forumu, dio Život i Stil foruma; Zamislimo da netko pita naše ljubimce, koje bi im bile tri najveće želje? Mislim da bi za mog Lux-a to ...
Mojem Lesteru je sigurno najveca zelja da ga je onaj auto fulao![]()
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...
Je se oporavio, je dobro ?
pseće društvo svaki dan i stalno
da ga stalno grlimo i mazimo
velika zdjela najukusnije hrane
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...
Moj pas (od 2kg) ne voli baš jesti, pa virujem da bi mu prva bila da ga ja ne tjeram jesti kad on neće (što ću ka malo dite je, triba ga se tjerati i onda sve pojede)
Druga je da nitko oko njega nema svoj život pa da se svi mogu posvetiti samo njemu.
I treća virujem da je vezana za moj krevet iz kojega bi me rado izbacio i prisvojio samo za sebe.![]()
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."