| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi za vlasnike pasa i mačaka.obavezno pročitati. u Život i Stil forumu; dragi moji forumaši-vlasnici pasa a i mačaka. da li svome psu,mački svaka 3 mjeseca dajete tabletu-pastu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | za vlasnike pasa i mačaka.obavezno pročitati. dragi moji forumaši-vlasnici pasa a i mačaka. da li svome psu,mački svaka 3 mjeseca dajete tabletu-pastu protiv parazita??? e pa ovako,ne želim vas uplašiti već samo upozoriti. u mojoj obitelji (ne u mojo kući,ali svejedno...) su se zarazili ljudi toksokarozom-to vam je nekakva glista ili šta već koju prenosi pas ili mačka. nije opasno u koliko se na vrijeme otkrije. pretrage za ljude se rade u zagrebu u rokfelerovoj ulici-tako nekako. sada smo mi svi u banani jer se i naš pas igrao sa njihovim i sada je panika i ludnica pa ćemo svi vija zagreb na pretrage. da li je netko već imao sa tim problema i znate li o čemu je riječ???? sve moguće internet stranice smo pregledali ali bilo bi mi drago kada bi se netko iz prve ruke javio. hvala. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: za vlasnike pasa i mačaka.obavezno pročitati. Znam za to, moj pas je prije dobio dva puta onu tekućinu protiv parazita (to je za štence) , a sad mora pit svaka tri mjeseca otprilike po dvije te tablete (jer već ima 14 kila deblja se ko lud ).A sad mi je rekao veterinar, baš smo danas bili na cijepljenju protiv bjesnoće i čipiranju, pa mu je danas dao isto, i sad mu moram dat za dva tjedna, i onda opet za dva mjeseca, a nakon toga će bit dovoljno jednom u tri mjeseca. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: za vlasnike pasa i mačaka.obavezno pročitati. ma joj panika panika....dođe mi da zadavim sve životinje što imam. danas smo im kupili i dali tablete za parazite pa ćemo vidjeti kad počnu serkiti...i eto ti opet problema,mačak će se posrati ko zna gdje i ko zna šta će izbaciti... |
| | |
![]() |
« Dalmatinski pas
|
znakovi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:41.

).