Mislim da ne smiješ baš rezat u centimetrima, samo vrhove noktića.
Raspravljate o temi Zamorci u Kućni ljubimci forumu, dio Život i Stil foruma; KOLIKO cm SMIJEM OSJEĆI ZAMORCIMA NOKTE?...
Mislim da ne smiješ baš rezat u centimetrima, samo vrhove noktića.
You're an idiot. Play a record.
Brijem da bi se trebo zamislit ak ti zamorci imaju nokte koje mjeriš u centrimetrima![]()
evo ljudi ja pokusavam nabavit zamorca... i ja znam sve o njima (dobro sam informiran sa svih strana) ali mama tvrdi da oni smrde i da ce dobit infarkt kad mi vidi kiku (pas)... ja joj objasnjavam da se mogu kupat i ako se kupaju 1 na mjesec i ako im se redovito cisti da ne smrde a ovo za psa je moguce i sa drugim zivotinjam al sve u svemu ne dogada se cesto... molio bi koji savjet ako ste se bili nasli u slicnoj situaciji.
zamorci se, u pravilu, ne smiju kupati
Nije potrebno kupanje zamorca osim ako se stvarno ne uprljaju ili kada se moraju kupati zbog nametnika u posebnom šamponu.
eventualno po ljeti ga možeš nakada malo rashladiti vodom. mokrim češljem ili pošpricati ga vodom ili ga staviti u kadu da ohladi cape.
inače, nije potrebno kupati zamorca.
Također, zamorci ne smrde, nego smrdi stelja koja se stavlja u gajbicu.
Zadnji Uredio tendre poison : 25-11-08 u 15:59
Drhti u vlažnoj noći odjeća moja od cjelova
odviše natovarena električnim nastojanjem
u herojskom stilu podijeljena u snovima
i opojnim ružama što se ostvaruju u meni
ee ljudiu sta ima novog??? evo ja zaljno iscekujem dan kada cu dobit zamorca... mislim da ce to biut sljedeci tjedan al vidjet ce mo jos.... toliko sam ga zeljan da svaki dan surfam po internetu i citam sve o njima... a slikice su mi najbolje....![]()
možeš kupat zamorce 1 na mjesec
All hope is gone.Slipknot maggots.
jedno malo pitanjce...neznam koje bih drvo za glodanje dala svom zamorcu? uzasno se bojim da nebude problema sa zubima. tek sam je dobila pa ne znam puno toga.