Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 15

Žao mi psa...

Raspravljate o temi Žao mi psa... u Kućni ljubimci forumu, dio Život i Stil foruma; Imam psa i jako puno šetamo...i sad u susjednoj zgradi žive 2 sestre (15 i 17 god) imaju irskog setera... ...

Starter Avatar od korisnika aurora73
    Datum registracije
    10-01-09
    Starost
    38
    Poruka
    22
    Liked
    0 times

Žao mi psa...

Imam psa i jako puno šetamo...i sad u susjednoj zgradi žive 2 sestre (15 i 17 god) imaju irskog setera... prekrasnog...

e i sad skužim ja još prije 3 mjeseca da setter sam luta kvartom...
    svaki put kad sam vani sa svojim on nas prati, hoda uz nas i tako...
    Pas je miran, nije agresivan ali zapušten i vidi se na njemu da je deprimiran

Neki dan popodne oko 17h mi vani i naravno setter vani hoda, njuška i ide za nama. Isti taj dan navečer oko 22h mi opet vani i evo settera opet
    I sad ja skužim da jadno pseto u međuvremenu uopće nije bio doma :O onak sav se treso od zime, mokar a dio dlake mu se i zaledilo

Ja ga pustila u zgradu...odfurala ga na moj kat...dala mu vode i za jest...protrljala ga malo s ručnikom da dođe k sebi i odfurala ga u njegovu zgradu...pozvonila tamo nekom da mi otvori ulaz i pustila psa da bar u hodniku bude...

Muči me taj pas cijelo vrijeme htjela bi izreagirat a opet ne bi htjela da ga se uspava ili da završi u šinteraju... Susjedstvo je pokušalo s tim ljudima čiji je pas razgovarat, al nema koristi

Šta napraviti?
    Ja fkt ne mogu još jednog psa imat...al da imam mogučnosti nebi dvojila

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Re: Žao mi psa...

Grozno...šta su uopće rekle te 2 glupače? Treba zvati društvo za zaštitu životinja, ne vidim drugog načina...Ili ga uzeti pa tražit novog vlasnika, možda bi se našao netko tko bi ga uzeo s obzirom da je čistokrvan pas.
    Zadnji Uredio Bluebird : 14-01-09 u 17:05

Regularni forumas Avatar od korisnika Galadriel
    Datum registracije
    13-09-08
    Starost
    37
    Poruka
    375
    Liked
    1 times

Ajoj! Nazalost, ljudi koji su nemarni prema zivotinjama, takvi ce i ostati, a pas je vjerojatno kupljen curicama kao igracka, i sad su ga se zasitile. Strasno. Mislim da nema druge pomoci nego da ga netko drugi udomi. Jako mi je zao takvih ljubimaca, a ima ih zastrasujuce puno. Ne mogu ti nazalost pomoci u ovom slucaju, ali trubi o tome gdje god stignes, pa se mozda neko sazali.
    "Nikad ne podcjenjujte moć ljudske gluposti."

Akademik Foruma Avatar od korisnika korisnik62
    Datum registracije
    27-06-08
    Poruka
    3,890
    Liked
    0 times

Imo sam i ja sličan slučaj,obitelj koja je imala psa tj. tata im je kupio a djeca imaju 10 i 16 godina.Pas je non-stop bio vani,pa ga vidiš na nekom desetom mjestu i tako non stop.Na klraju su ga dali uspavat.

Stvarno neznam kaj da napravis, kazes da su susjedi vec pokušali razgovarat sa ljudima i da nikako nije išlo,šta češ kad ima bezosječajnih ljudi,nek ga barem daju udomit nekome ili ga poklonit nekome od prijatelja svejedno.
    "U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
    Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!

Starter Avatar od korisnika aurora73
    Datum registracije
    10-01-09
    Starost
    38
    Poruka
    22
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
    Grozno...šta su uopće rekle te 2 glupače? Treba zvati društvo za zaštitu životinja, ne vidim drugog načina...Ili ga uzeti pa tražit novog vlasnika, možda bi se našao netko tko bi ga uzeo s obzirom da je čistokrvan pas.
    a čuj ne krivim tolko njih kolko roditelje...tata ih napustio davnih dana...a mama preselila kod ljubavnika

dvije klinke od 15 i 17 god i tužan irski setter... kako

ne bi li trebalo tražit njihovu dozvolu? šta ak ga krenu tražit?
    neznam...ak bi prijavila društvu za zaštitu životinja...možda bih mu pokušala prije nać udomitelja koji će u tom trenu bit spreman ga preuzet

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Eh..reagiram tako kad životinja pati. Ipak, imaju dovoljno godina da bi shvatile neke stvari, psa očito ne vole i nemaju pravo radit to što rade.
    Što se tiče dozvole, ne treba ti ako prijavljuješ zlostavljanje psa. Bar nazovi društvo i pitaj ih za savjet.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

U više navrata sam u takvim, i sličnim slučajevima slala mail Prijateljima životinja, i uvijek bih dobila nekakav savjet, uvijek su mi izišli u susret pa i onda kad i nisu mogli pomoći djelima... u svakom slučaju njima to prijaviti najbolje.

Onda se kasnije može pas oglasiti, javi se uvijek netko, znam par slučajeva gdje su psu pružili novi dom.

prof. Foruma Avatar od korisnika zaneti.m
    Datum registracije
    15-10-08
    Poruka
    1,046
    Liked
    5 times

A što smo svi brižljivi i pažljivi prema životinjama. Kad bi takvi prema ljudima bili, gde bi nam kraj bio.

Evo jedno pitanje. Odkud po gradovima toliko pasa lutalica, ko je ostavio te pse, nije moja baba, nisu sa marsa pali. To su ostavili isti oni koji tobože vole životinje, kakvi su to ljudi.
    Ljubavnica je ultra mega ribetina koju nekim čudom muškarci nikad ne biraju za ženu. Žena im je u većini slučajeva čista suprotnost, pa onda šta će moraju da nadoknade.

Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

To nisu ljudi koji vole životinje.

prof. Foruma Avatar od korisnika zaneti.m
    Datum registracije
    15-10-08
    Poruka
    1,046
    Liked
    5 times

Citat Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
    To nisu ljudi koji vole životinje.
    A šta su.
    Ljubavnica je ultra mega ribetina koju nekim čudom muškarci nikad ne biraju za ženu. Žena im je u većini slučajeva čista suprotnost, pa onda šta će moraju da nadoknade.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku