Grozno...šta su uopće rekle te 2 glupače? Treba zvati društvo za zaštitu životinja, ne vidim drugog načina...Ili ga uzeti pa tražit novog vlasnika, možda bi se našao netko tko bi ga uzeo s obzirom da je čistokrvan pas.
Raspravljate o temi Žao mi psa... u Kućni ljubimci forumu, dio Život i Stil foruma; Imam psa i jako puno šetamo...i sad u susjednoj zgradi žive 2 sestre (15 i 17 god) imaju irskog setera... ...
Grozno...šta su uopće rekle te 2 glupače? Treba zvati društvo za zaštitu životinja, ne vidim drugog načina...Ili ga uzeti pa tražit novog vlasnika, možda bi se našao netko tko bi ga uzeo s obzirom da je čistokrvan pas.
Zadnji Uredio Bluebird : 14-01-09 u 17:05
Ajoj! Nazalost, ljudi koji su nemarni prema zivotinjama, takvi ce i ostati, a pas je vjerojatno kupljen curicama kao igracka, i sad su ga se zasitile. Strasno. Mislim da nema druge pomoci nego da ga netko drugi udomi. Jako mi je zao takvih ljubimaca, a ima ih zastrasujuce puno. Ne mogu ti nazalost pomoci u ovom slucaju, ali trubi o tome gdje god stignes, pa se mozda neko sazali.![]()
"Nikad ne podcjenjujte moć ljudske gluposti."
Imo sam i ja sličan slučaj,obitelj koja je imala psa tj. tata im je kupio a djeca imaju 10 i 16 godina.Pas je non-stop bio vani,pa ga vidiš na nekom desetom mjestu i tako non stop.Na klraju su ga dali uspavat.
Stvarno neznam kaj da napravis, kazes da su susjedi vec pokušali razgovarat sa ljudima i da nikako nije išlo,šta češ kad ima bezosječajnih ljudi,nek ga barem daju udomit nekome ili ga poklonit nekome od prijatelja svejedno.
"U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!
a čuj ne krivim tolko njih kolko roditelje...tata ih napustio davnih dana...a mama preselila kod ljubavnika
dvije klinke od 15 i 17 god i tužan irski setter... kako![]()
ne bi li trebalo tražit njihovu dozvolu? šta ak ga krenu tražit?
neznam...ak bi prijavila društvu za zaštitu životinja...možda bih mu pokušala prije nać udomitelja koji će u tom trenu bit spreman ga preuzet![]()
U više navrata sam u takvim, i sličnim slučajevima slala mail Prijateljima životinja, i uvijek bih dobila nekakav savjet, uvijek su mi izišli u susret pa i onda kad i nisu mogli pomoći djelima... u svakom slučaju njima to prijaviti najbolje.
Onda se kasnije može pas oglasiti, javi se uvijek netko, znam par slučajeva gdje su psu pružili novi dom.
A što smo svi brižljivi i pažljivi prema životinjama. Kad bi takvi prema ljudima bili, gde bi nam kraj bio.
Evo jedno pitanje. Odkud po gradovima toliko pasa lutalica, ko je ostavio te pse, nije moja baba, nisu sa marsa pali. To su ostavili isti oni koji tobože vole životinje, kakvi su to ljudi.
Ljubavnica je ultra mega ribetina koju nekim čudom muškarci nikad ne biraju za ženu. Žena im je u većini slučajeva čista suprotnost, pa onda šta će moraju da nadoknade.
To nisu ljudi koji vole životinje.